Yard Force robotmaaier

Yard Force robotmaaiers

Yard Force heeft veel verschillende producten in het assortiment. Denk daarbij aan meerdere soorten tuingereedschap, welke zowel elektrisch, op benzine of draadloos zijn verschenen. Hierdoor zijn er altijd voldoende mogelijkheden voor zowel professionals als consumenten. De verschillende grasmaaiers, bladblazers, heggenscharen en grastrimmers worden voor meerdere diensten ingezet. Zo ook de robotmaaier. Een Yard Force robotmaaier laat iedereen van alle gemakken genieten, waardoor je altijd een goed verzorgde tuin gaat hebben, zonder dat je hier zelf nog naar om hoeft te kijken.

Yard Force robotmaaier

Yard Force robotmaaier - SA500ECODe Yard Force robotmaaier komt in verschillende vormen en maten. Je kunt hierdoor altijd zelf bepalen welke je aanschaft. Hierbij is het oppervlak van de tuin van groot belang. Wanneer je de juiste robotmaaier aangeschaft hebt, dan ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Ieder product van de fabrikant gaat namelijk jarenlang mee, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen. Het programmeren van de robotmaaier is namelijk voldoende om van alles te kunnen genieten en geen omkijken meer te hebben naar de lengte van het gras. Je bent zelf immers niet meer in de weer met het maaien, want dat doet de grasrobot allemaal.

Een van de robotmaaiers die je kunt vinden, is de Yard Force SA600H. Dit model kent meerdere maaihoogten tussen de 20 en 60 millimeter. Deze kun je instellen via een draaiknop onder de deksel. Je hebt hierdoor te allen tijde de juiste hoogte voor ieder seizoen hebben. Daarbij kan het gras direct gerecycled worden. Het wordt namelijk automatisch versnipperd worden, waardoor er een natuurlijke bemesting van het gazon plaatsvindt. Hiervoor beweegt de robotmaaier kriskras over het gras, waardoor je ervan verzekerd bent dat ieder deel van het gras meegenomen wordt in de maaiperiode. Je hoeft hierdoor zelf niets meer te doen.

Wat zijn de voor- en nadelen van Yard Force robotmaaiers?

Een Yard Force robotmaaier kan verschillende voordelen opleveren. Als eerste kun je ervan uit gaan dat je weinig geld kwijt bent voor de aanschaf. De robotmaaiers van dit merk zijn namelijk een van de goedkopere robotmaaiers op de markt. Daarbij kun je ook voldoende veiligheid terugkrijgen van het model. De ingebouwde sensoren zorgen er namelijk voor dat deze bij optillen of omvallen automatisch uitschakelt. Ook kun je van deze robot grasmaaier verwachten dat er geen beschadigingen aan objecten worden toegebracht. Een keer een obstakel op het gras is dus helemaal geen probleem voor deze grasmaaier.

De Yard Force robotmaaier kent ook een aantal nadelen. Zo kun je de meeste modellen niet vanaf een afstand besturen. Je zult er dus naartoe moeten lopen om de instellingen te plaatsen. Tevens maken de robotgrasmaaiers een beetje lawaai. Het is niet altijd storend, maar je gaat het dus wel horen. Ook pakt de robotmaaier geen randen mee. Je moet dus alsnog aan de slag met een grastrimmer.

Specifieke kenmerken

Een Yard Force robotmaaier kent een aantal functies. Denk daarbij aan de sensoren die gebruikt worden om zo min mogelijk problemen te veroorzaken. Zo detecteert de robotmaaier de regen door middel van de regensensor. Op het moment dat het regent, zal de maairobot niet aan de slag gaan met maaien. Ook bij tillen en omvallen kent de robotgrasmaaier verschillende sensoren die ervoor zorgen dat er geen gevaarlijke situaties zullen ontstaan. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat niemand aan de maairobot komt, kun je een pincode instellen. Er zal dan een alarm afgaan wanneer iemand de robotmaaier probeert op te tillen of te bedienen.

Yard Force robotmaaier kopen?

Voordat je overgaat tot de aankoop van een Yard Force robotmaaier. Je moet namelijk goed weten of een bepaald model bij de tuin gaat passen. Daarom moet je als eerste bekijken wat de afmetingen van de tuin zijn. Zo kun je het vermogen van de robot maaier aanpassen aan de tuin. Daarbij kun je ook andere specificaties meenemen in de zoektocht. Alles waar je waarde aan hecht, moet uiteindelijk ook bij de robotmaaier terug te vinden zijn. Als laatste moet je gaan kijken naar het budget. Je hebt maar een bepaald bedrag beschikbaar, dus zorg ervoor dat je hier ook rekening mee houdt bij je aankoop. Er zijn verschillende modellen te vinden waaronder de Yard Force AMIRO 400i robotmaaier, LUV600RiAMIRO 400, SA500ECO, SA900ECO, X150i, X60i, Compact 280R, LUV1000RiSA800PRO en de Yard Force X100i.

Yard Force robotmaaiers

  • Verschillende sensoren geïntegreerd
  • Een automatische grasmaaier voor iedere tuin
  • Nooit meer slecht gemaaid gras
  • Altijd een model naar keuze

Yard Force robotmaaier