Wolf Garten TT 350 S handgrasmaaier

Wolf Garten handgrasmaaier

Wolf Garten TT 350 S handgrasmaaier

Op het gebied van tuinproducten zit je bij de Duitse producent Wolf Garten altijd wel goed. Dit Duitse bedrijf, opgericht in de jaren ’20 van de 20e eeuw, gaat al jaren mee en daar zijn meerdere redenen voor op te noemen. Het bedrijf is erg klantvriendelijk, beschikt over een groot assortiment waarbij de prijzen ook nog eens erg voordelig zijn en de tuingereedschappen zijn daarbij ook nog eens van een uitstekende kwaliteit. Geen wonder dat Wolf Garten al zo lang kan overleven tussen de stevige concurrentie op de markt der tuingereedschappen. Ook voor handgrasmaaiers ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Meerdere handgrasmaaiers zijn in het assortiment van dit Duitse bedrijf terug te vinden, waaronder de Wolf Garten TT 350 S. Hieronder kun je meer lezen over de eigenschappen van deze Wolf Garten handmaaier.

De kwaliteiten van de Wolf Garten TT 350 S

Wolf Garten TT 350 S handgrasmaaierIn totaal kun je bij Wolf Garten kiezen uit drie varianten qua handgrasmaaiers: de TT 300 S, de TT 350 S en de Wolf Garten TT 380 DL. Zoals je waarschijnlijk kunt aflezen uit de volgorde waarin ze benoemd worden, is de Wolf Garten TT 350 S te omschrijven als de middenklasse als het gaat om de hand grasmaaiers van dit Duitse bedrijf. Alhoewel deze grasmaaier net als de TT 300 S geschikt is voor gazons met een maximale oppervlakte van 50 vierkante meter, is de maaibreedte van het apparaat net iets breder: 35 centimeter. Hierdoor kun je bredere stroken in één keer maaien, waardoor het maaien van het gras sneller uitgevoerd kan worden. Je bespaart jezelf dus elke keer flink wat tijd tijdens het maaien door deze net iets duurdere variant aan te schaffen.

Maar er zitten meer voordelen verbonden aan het aanschaffen van de Wolf Garten TT 350 S kooimaaier. Het is immers niet voor niets dat webwinkels zoals Coolblue deze handgrasmaaier aanraden als hun keuze voor de kleinere gazons. Ten eerste zitten er de voordelen van een handgrasmaaier aan verbonden, zoals het feit dat je niet met snoeren, accu’s of motors te maken hebt en dat het de stilste en meest milieuvriendelijke soort grasmaaier op de markt is. Je kunt kiezen uit vier mogelijke lengtes, welke per wielas in te stellen zijn en rangeren van 13 tot 38 millimeter. De messen zitten contactloos in het blad, wat voor een mooier en scherper eindresultaat zal zorgen. De duwboom is inklapbaar, waardoor het opbergen van deze loopmaaier een fluitje van een cent is. Ook is de duwboom voorzien van softgrip handvatten, waardoor ze fijn in de hand liggen.

Specificaties van de Wolf Garten TT 350 S

Hieronder volgen een aantal specificaties van de TT 350 S:

  • Maaibreedte van 35 centimeter.
  • Vier standen qua maaihoogte, rangerend van 13 tot 38 millimeter.
  • Geschikt voor gazons tot 50 vierkante meter.
  • Milieuvriendelijk en uiterst stil.
  • Inklapbare duwboom, waardoor het geheel compact en eenvoudig op te bergen is.
  • De handvatten op de duwboom zijn voorzien van softgrip, zodat het gebruiken van deze handmaaier uiterst aangenaam is voor jouw handen.