Wolf Garten Loopo S300 robotmaaier

Wolf Garten robotmaaier

Wolf Garten Loopo S300 robotmaaier

  • Gazonoppervlakte: 300 m2
  • Maaibreedte: 18 cm
  • Max. geluidsniveau: 64 dB

De gloednieuwe Wolf Garten Loopo S300 robotmaaier is een genot met zijn kleine formaat en wendbare ontwerp. Bovendien overtuigt deze kleine tuinmachine met een moderne Smartphone APP, automatisch weekprogramma en eenvoudige bediening.

Wolf-Garten Loopo S 300: Veel voordelen

Wolf Garten LOOPO S300 robotmaaierDe Wolf Garten Loopo S300 is een kleine mini robotmaaier met vele voordelen. Of het nu gaat om automatische mulch functie of SmartPhone APP met startprogramma en afstandsbediening. Deze kleine automatische grasmaaier overtuigt op veel gebieden. De nieuwe Wolf Garden Loopo S300 grasmaaierrobot is perfect voor kleine tuinen tot 300 m². Het toestel werkt zelfstandig na het starten en maait het gazon, zodat je dit niet meer zelf met een handgrasmaaier hoeft te doen. De Loopo S300 is verkrijgbaar in de klassieke Wolf kleuren geel en rood. Je zult onmiddellijk merken dat het een apparaat van hoge kwaliteit is. Wind en weer kunnen het niet schaden. De Loopo is een echte blikvanger in je tuin.

Maaiprestaties

De Wolf Loopo S300 is een volwassen robot gazonmaaier die gemakkelijk tot 300 m² gazon kan maaien. Let wel, het gaat dan om vlakke gazons zonder hellingen en weinig obstakels. Wij raden deze maairobot dan ook aan voor een oppervlakte van ongeveer 200 m². Het toestel heeft een krachtige motor en maait de gazonrand beter dan de meeste van zijn collega’s. Het 18 cm brede roestvrijstalen mes en de krachtige snijmotor maken de S300 snel en effectief op het gazon. Laat deze automatische tuinmachine regelmatig maaien, want dit zorgt te allen tijde voor een mooi, sterk en perfect gazon.

Batterij en volume

De Wolf Garten Loopo S300 robotmaaier is uitgerust met een duurzame oplaadbare batterij. Deze robotmaaier accu maakt het mogelijk om het gazon effectief en met uithoudingsvermogen te maaien. De besturingselektronica helpt om de beste resultaten te bereiken in de kortst mogelijke tijd met een zo laag mogelijk energieverbruik. Naast het lage energieverbruik, is ook geluidsoverlast niet de orde. Door het lage geluidsniveau van de S300 kan hij op bijna elk moment van de dag worden gebruikt. Het geluidsniveau tijdens het maaien ligt ver onder dat van een benzine gazonmaaier. Dit betekent dat de maairobot vanaf een paar meter afstand nauwelijks hoorbaar is.

Apparatuur & Technologie

De Loopo S300 overtuigt duidelijk met zijn technologie, waarbij een hefsensor de gebruiker beschermt tegen letsel bij het optillen van het apparaat. Til je de grasmaaier op, dan zullen de messen onmiddellijk blokkeren. Met behulp van zijn fijne sensortechnologie omzeilt hij betrouwbaar obstakels en tot twee gazonzones worden duidelijk gedefinieerd door de perimeterdraad, zodat de Loopo zijn werkgebied herkent. Na afloop van de werkzaamheden keert de robot grasmaaier automatisch terug naar het laadstation om op te laden en hierna verder te gaan met maaien. Daarnaast kan de S300 kan worden bestuurd via de gratis app. Veel instellingen, zoals de definitie van gazonzones, worden ook via de app uitgevoerd.

Maait dicht bij de randen

Waar robotgazonmaaiers nog wel eens problemen hebben met het maaien van gazonranden, hefet de Loopo S300 een precieze randafwerking. Met zijn mes kan hij de gazonrand beter en grondiger maaien dan de meeste andere maairobots. Het innovatieve maaimes van de Wolf Loopo S300 is robuust en krachtig. Een sterk mes voor een sterke robotmaaier. Een beweegbaar maaidek past zich aan het gazonoppervlak aan, want het maaidek kan naar boven worden bewogen en past zich aan de oneffenheden in het gras aan. De snede wordt hierdoor mooier en gelijkmatiger. Daarnaast is de Wolf Garten Loopo S300 robotmaaier uitgerust met twee grote aandrijfwielen met een innovatief grip profiel. De sterke wielen met grip zijn overtuigend.

Bediening van de comfort-toets

Het bedieningspaneel is uitgerust met twee grote knoppen. Druk gewoon op de startknop en in een mum van tijd rijdt de kleine robotmaaier over het gazon. Voor volautomatisch gebruik biedt de S300 een handig weekprogramma in de APP. Stel eenvoudigweg de starttijden en maaidagen in en de robot maaier is autonoom. Met de moderne app voor Android en Apple bedien je deze Wolf Garten robotmaaier eenvoudig worden bediend via smartphone of tablet. Functies zoals het weekprogramma of zones kunnen comfortabel vanuit de ligstoel worden ingesteld en maken de bestuurder blij.

Installatie

Deze robotmaaier installeren kost niet veel tijd en is mogelijk in minder dan 1 uur. De installatie van de grensdraad is eenvoudig en snel. Bovendien heeft de producent een pakket voor de randinstallatie van de kabel meegeleverd.

Overige kenmerken

Dankzij het verschuifbare oppervlak is de compacte Wolf Garten Loopo S300 robotmaaier bijzonder wendbaar en maait hij nog beter gazons. Het is een lichtgewicht en een klasse apart. De moderne robotgrasmaaier weegt slechts 7,5 kg en is gemakkelijk mee te nemen. Extra zones of schuine gazons kunnen worden gemarkeerd met een punt van binnenkomst in de zone. Afhankelijk van de instelling gaat de maaier naar het zonepunt en begint daar te maaien. (1 hoofdgebied, 2 met elkaar verbonden zones, +2 afzonderlijke zones). Deze goedkope robotmaaier inspireert met zijn krachtige 100W en maait het gazon op een gerichte en mooie manier.