Wolf Garten Loopo S150 robotmaaier

Wolf Garten robotmaaier

Wolf Garten Loopo S150 robotmaaier

  • Gazonoppervlakte: 150 m2
  • Max. geluidsniveau: 64 dB
  • Maaibreedte: 18 cm

Producteigenschappen Loopo S150

Wolf Garten LOOPO S150 robotmaaierHet gazon zal je dankbaar zijn als je de Wolf Garten Loopo S150 robotmaaier erover heen laat gaan. Een perfect gazon zonder dat je er wat voor hoeft te doen, wie wil dat nu niet? De goedkope robotmaaier beschikt over een in hoogte verstelbare maaihoogtehoogte verstelbaar. Je kunt de maaihoogte instellen tussen 15 mm en 45 mm. In ieder geval krijg je een geweldige maaibeurt voor je gazon, want de Loopo S150 compenseert onregelmatigheden met het zwevende hangende maaidek, net als bij de Robomow robotmaaiers. Precisie en gelijkmatige sneden zijn het resultaat van deze techniek.

Batterij en Sensoren

De Wolf Garten Loopo S150 heeft een loodgel accu met 6,9 Ah. Eenmaal opgeladen kun je de robot maaier twee uur lang gebruiken. Maar voordat het zover is, moet je eerst de perimeterdraad aanleggen. Hiermee bepaal je het maaibereik, wat betekent dat de grasrobot deze draden niet over zal steken om bijvoorbeeld je favoriete bloemenperk te gaan maaien. Daarnaast gebruikt de maairobot een geïntegreerde botsingssensor om andere beperkingen en obstakels op te sporen. Wanneer de Loopo S150 robotmaaier de draad bereikt, draait hij om en zal zijn weg in een andere richting vervolgen. Met deze tuinhulp zit je aan de veilige kant met een gazonoppervlakte tot maximaal 250 m2 (aanbevolen 150 m2).

Werking Wolf Garten Loopo S150

De 7,5 kg lichte Wolf Garten Loopo S150 maaibrobot is een zuinige machine. Dit geldt zowel voor de opslag als voor het gazon. Hij vindt zijn weg in krappe ruimtes, waarbij de 100 W krachtige motor zeer betrouwbaar werkt en de compacte automatische grasmaaier goed aandrijft op heuvelachtig terrein. Bij de beweging maakt de grasrobot gebruik van de Spiked Wheels, die de grasmaaier extra ondersteuning bieden. Daarnaast heeft de Loopo S150 heeft ook een mulch reiniger en éénknopsbediening. Hierdoor kun je de robotgrasmaaier zo gemakkelijk bedienen dat alle gezinsleden de bediening van de maaier kunnen overnemen. Om ongelukken te voorkomen is de Loopo S150 verder uitgerust met kantel-, hef- en schoksensoren. Als de maairobot omhoog wordt getild of kantelt, schakelt het mes onmiddellijk uit. Dit voorkomt effectief ongelukken en verwondingen bij mens en dier.

De Loopo S150 robotmaaier van Wolf Garten maait meer dan twee uur tot het uiterste. Door het drijvende maaidek is het gemaaide gras zelfs op oneffen ondergrond. Het toestel is ontworpen voor de verzorging van voortuinen en andere kleine gazons. De geïntegreerde kinderbeveiliging is ontworpen om gevaarlijke situaties voor jonge familieleden te voorkomen.

Samenvatting Loopo S150

Met een maaibreedte van 18 centimeter is de aanbevolen maaioppervlakte 150 vierkante meter, maar tot 250 vierkante meter moet mogelijk zijn op een vlak gazon. Het maaien gebeurt met een stalen mes, waarbij de snijhoogtes kan variëren tussen de 15 en 45 millimeter. Het maaigebied is afgebakend door de 70 meter lange grensdraad die bij de levering is inbegrepen. Is de robot grasmaaier aan het werk, Het moet mogelijk zijn om 90 tot 120 minuten per acculading te werken. Daarna gaat het apparaat 16 tot 20 uur naar de stroomvoorziening. De fabrikant gebruikt een loodzuuraccu met een capaciteit van 7 ampère-uren voor de stroomvoorziening. Deze batterijtechnologie wordt al lang beschouwd als verouderd voor mobiele toepassingen.

Met een geluidsbelasting tot 69 decibel is deze compacte robot maaier niet één van de stille vertegenwoordigers van zijn productcategorie. Het apparaat wordt bestuurd via een bedieningselement op de behuizing, maar bediening op afstand is mogelijk via Bluetooth. Een prima aankoop als je op zoek bent naar een robotmaaier voor een kleine tuin.