Wolf Garten Loopo M2000 robotmaaier

Wolf Garten robotmaaier

Wolf Garten Loopo M2000 robotmaaier

  • Gazonoppervlakte: 2000 m2
  • Maaibreedte: 28 cm
  • Max. geluidsniveau: 64 dB

De Wolf Garten Loopo M2000 is een uiterst krachtige robotgrasmaaier en wordt aanbevolen voor gazons tot 2000 m². Bovendien snijdt de slimme robotmaaier met zijn duurzame borstelloze 200W motor ook kleinere takken en gevallen fruit fijn. Het scherpe 3-sterren mes maakt ook indruk in Power-Turbo-modus voor hoger gras. Het 3-sterren mes is uitgerust met drie dubbelzijdige messen en is bijzonder robuust en sterk.

Besturing en maaimotor

Wolf Garten LOOPO M2000 robotmaaierOm de bediening nog eenvoudiger te maken, is de Wolf Garten Loopo M2000 uitgerust met Bluetooth LowEnergy en Android of iPhone APP. De APP kan ook gebruikt worden om handmatig te maaien met behulp van de afstandsbediening. Een mooie allround maairobot met vele functies. De innovatieve motor is niet alleen krachtig met 200W, maar inspireert ook met een duurzaam en onderhoudsvrij “borstelloze” motorontwerp. Aan omwonenden is ook gedacht, want de Wolf Garten robotmaaier maait standaard in de stille ECO-modus. Daarbij is het ook mogelijk om de sterke en krachtige Power-Turbo-modus te activeren voor de eerste lentemaaibeurt of voor hoger gras. Het toetsel maait tot 4.000 omwentelingen per minuut en maait het gazon terug naar de gewenste hoogte.

Brede wielen met groot loopvlak

De wendbare PowerWheels zijn brede banden die worden gebruikt voor verbeterde tractie. De Wolf Garten Loopo M2000 rijdt en maait het gazon nog stiller en zachtaardiger. De maaibreedte van 28 cm is bijzonder breed en maakt een snellere maaibeurt van het gazon mogelijk. Bovendien is het mes bijzonder krachtig en glanst het met uitstekende snijprestaties. Verder is de Loopo M2000 robot grasmaaier uitgerust met een krachtige 3.0 Ah accu, welke bestaat uit sterke lithium batterijcellen. Deze accu wissel je met gemak uit voor een ander exemplaar.

Meerdere maaigebieden

Wil je meerdere zones maaien? Dan is de Loopo M2000 een robot maaier die je kunt overwegen. De machine kan tot 4 aaneengesloten zones (1 hoofdgebied, 3 secundaire zones) maaien en biedt bovendien de mogelijkheid van twee afzonderlijke zones. Hiervoor is een signaalzender of een extra laadstation nodig. (verkrijgbaar als accessoire). In de standaardinstelling worden de randen twee keer per week gemaaid. De M2000 kan dicht bij de randen maaien vanwege de zogeheten randmaaifunctie die we ook vinden bij Robomow robotmaaiers. Daarbij berekent de Wolf Garten Loopo M2000 de maaitijd dynamisch. De maaitijd wordt automatisch berekend op basis van de rusttijden en de grootte van het gazon. Voer gewoon de maaiervrije dagen en tijden in en de robotmaaier doet de rest.

SmartPhone App (iPhone & Android)

De SmartPhone APP biedt een breed scala aan instellingen. De intuïtieve APP maakt de bediening zeer eenvoudig. Om maar een paar functies te noemen: weekprogramma/rustperiodes, start-stop, zonemanagement, power turbo mode, SmartMow of gewoon op afstand bedienen van de Wolf Loopo M2000. De verbinding met de APP en de telefoon verloopt via Bluetooth LowEnergy en heeft een bereik tot 20m.

Stiller met Eco maaier functie (64dB)

In de standaardinstelling vindt het maaien plaats in de stille ECO-maaimodus. De slimme Wolf Garten Loopo M2000 robotmaaier houdt het gazon op de ingestelde hoogte en maait. Staat het gras op bepaalde delen van het gazon erg hoog, dan activeer je de Turbo-Power-modus voor het maaien van hoger gras. Het energieverbruik is zuinig en met slechts 18 kW per maand zeer laag. Een milieubewuste maaioplossing voor de Wolf tuinvriend.

Regensensor en maaimes

Maaien met regen? Het hoeft niet met de Wolf Garten Loopo M2000, want er is ook een regensensor ingebouwd. De sensor kan worden aangepast of eenvoudigweg worden uitgeschakeld. Het is beter voor het gazon en de maairobot om bij droog weer te maaien. Zo blijft de machine schoner en blijft het maairesultaat subliem. Het grote robotmaaier mes wordt dubbel gebruikt, want de robotgrasmaaier verandert de draairichting van de maaiermotor met regelmatige tussenpozen. Dit stermes wordt aan alle zijden gelijkmatig gebruikt en gaat daardoor langer mee. De maaihoogte of de gewenste gazonhoogte stel je eenvoudig in met een grote draaigreep naast het maaidek. Bovendien kan de ingestelde maaihoogte worden gecontroleerd op de zijaanduiding.

Maaien van hellingen tot max. 36%

Afhankelijk van het oppervlak kan de robotmaaier hellingen tot 36% aan. Direct aan de begrenzingsdraad mag de helling niet groter zijn dan 15%. Komt de maairobot toch helllingen tegen die een hoger stijgingspercentage hebben, dan keert hij om en gaat op een andere plek maaien. Wel verbeteren de gemonteerde PowerWheels en RoboGrip spikes de tractie. Al met al mag gezegd worden dat de Wolf Garten Loopo M2000 robotmaaier een volledig autonome machine is. Hij maait, laadt en pauzeert afhankelijk van de instelling en de opgegeven rusttijden. De batterij wordt automatisch opgeladen en de afzonderlijke cellen worden ook met verschillende spanningen opgeladen. Bovendien beschikt het docking station over een Bluetooth-module en maakt het voor de robotgrasmaaier gemakkelijker om terug te keren naar het basisstation. Wanneer je niet wilt dat onbevoegden het toestel kunnen bedienen, dan kan de maairobot worden beveiligd met een PIN-code.