Wolf Garten Loopo M1500 robotmaaier

Wolf Garten robotmaaier

Wolf Garten Loopo M1500 robotmaaier

  • Gazonoppervlakte: 1500 m2
  • Maaibreedte: 28 cm
  • Max. geluidsniveau: 64 dB

De sterke Wolf Garten Loopo M1500 robotmaaier met sterk 28cm sterrenmes schittert met 4 + 2 zones maaien, PowerMow turbomodus en near-edge snijnavigatie. Bovendien kun je de Wolf Garten robotmaaier bedienen met de smartphone via Bluetooth en kan deze eenvoudig worden ingesteld via de Android- of iPhone-app. Ook is een afstandsbediening geïntegreerd in de APP. Zo heb je nog meer plezier tijdens het maaien van je gazon.

Wolf Garten Loopo M1500: premium voordelen

Wolf Garten Loopo M1500 robotmaaierDe Wolf Garden Loopo M1500 is een innovatieve robot maaier met een robuust drie sterren mes en een krachtige 200W-maaier. Daarnaast is het blootgestelde maaidek met close-up maaien en de randmodus aangenaam. De eenvoudige bediening met app voor smartphone en APP voor afstandsbediening is ook leuk. Rondom een moderne gazonrobot voor het prachtige mulchen van het gazon. De Wolf Garten Loopo M1500 robotmaaier is een van de beste robotmaaiers voor een groot gazon, is krachtig en heeft een robuust mulch mes met 3 sterren. Met de Power Mow functie kun je ook hoger gras maaien. De robotgrasmaaier heeft brede aandrijfwielen, is snel en volledig autonoom. Met de grote snijbreedte van 28 cm heeft deze robotmaaier goede maaiprestaties. De sterke 3,0 Ah lithiumbatterij zorgt ervoor dat hij niet snel leeg is. De randnavigatie zorgt ervoor dat de machine dichtbij de rand kan maaien.

Robuust mulch mes met 3 sterren en PowerMow

Het grote 28 cm grote sterren maaimes is bijzonder robuust en maakt zelfs korte metten met gevallen fruit en kleinere takken. De Wolf Garten Loopo M1500 robotmaaier kent twee maai-modi. De PowerMow is een speciale turbo voor hoger gras of de eerste maaibeurt. Eenvoudig activeren in de APP en de slimme robot zal met volle kracht maaien. De ECO-modus is rustiger en hiermee houdt de gazonrobot het gazon op de gewenste hoogte.

PowerWheels – brede aandrijfwielen

Deze robot grasmaaier is uitgerust met brede aandrijfwielen en manoeuvreert dus nog beter. De tractie wordt ook verhoogd via de PowerWheels. Beter en mooier. De enorme maaibreedte maakt het maaien sneller en enthousiaster met een mooie snit.

Sterke 3,0 Ah lithiumbatterij

Het energieopslagapparaat is gebouwd met moderne lithiumcellen en biedt voldoende vermogen voor de krachtige robot. Bovendien is vervanging van de batterij erg eenvoudig en heeft deze bijna geen geheugeneffect vanwege de gebruikjte lithiumtechnologie. Meer gecompliceerde gazons kunnen worden opgedeeld in zones en specifiek worden benaderd voor maaien. Hierbij kan de Loopo M1500 maximaal 4 aangesloten maaizone’s maaien (1 hoofdoppervlak & 3 secundaire oppervlakken). Bovendien kunnen twee afzonderlijke oppervlakken ook worden bewerkt met een extra laadstation of automatische schakelaar (verkrijgbaar als accessoire).

Gazonranden maaien en bediening

De gazonrand wordt twee keer per week gemaaid, waarbij we opmerken dat deze automatische grasmaaier goede resultaten levert bij de randen. De Wolf Garten Loopo M1500 krijg je geleverd met een gratis app voor smartphones. Installeer het eenvoudig via de APP Store (iPhone) of Google Play (Android) en stel sluimertijden, zones, PowerMow Turbo in en bedien de afstandsbediening. Heb je een iets grotere of iets kleinere tuin? In de M-serie heb je ook de keuze uit de Wolf Garten Loopo M1000 en de Wolf Garten Loopo M2000.