Wolf Garten heggenschaar

Wolf Garten heggenscharen

Een Wolf Garten heggenschaar kopen is een goede én betaalbare oplossing voor het snoeien van je heg. Dankzij de innovatieve producten van Wolf Garten ben je ervan verzekerd dat je tuin optimaal verzorgd wordt. Om een mooie strakke heg te krijgen, moet je hem regelmatig kort snoeien of even goed bijwerken. Met een handheggenschaar ben je hier lang mee bezig, en het kan veel sneller! Een elektrische heggenschaar van Wolf Garten werkt snel, makkelijk en zorgt voor geweldige resultaten. Een heg mooi houden hoeft dus helemaal niet veel tijd te kosten. Lees snel verder voor de hoogwaardige producten van het merk voor een optimale heg-verzorging.

Wolf Garten heggenschaar assortiment

Wolf Garten heggenschaar - 72V Li-Ion Accu Power 55 H accu heggenschaarHet Duitse Wolf Garten werd in 1922 opgericht en is sinds het begin van haar bestaan een grote speler in de tuinbranche. Het merk produceert en verkoopt verschillende producten en gereedschappen voor in de tuin, waaronder een ruim aanbod van heggenscharen. Een heggenschaar van Wolf Garten staat vooral bekend om de goede kwaliteit en er zijn dan ook veel gebruikers die zeer positief zijn over de heggenscharen van Wolf Garten. Daarnaast is ook de betaalbaarheid van deze producten een groot pluspunt. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en een Wolf Garten heggenschaar is dus voor iedereen te betalen.

De fabrikant heeft een uitgebreid assortiment als het gaat om heggenscharen. Zij verkopen zowel elektrische heggenscharen als heggenscharen op accu. Maar ook voor hand-heggenscharen kun je hier terecht. Je kunt jouw ideale Wolf Garten heggenschaar gemakkelijk online ontdekken, door te selecteren op aandrijving, meslengte, maximale takdikte of een van de functies die een heggenschaar heeft. Op deze site vind je een greep uit het assortiment, zodat je op basis hiervan een keuze kunt maken. Kijk van te voren eerst naar de hagen en struiken in je tuin, zodat je de juiste tuinmachine aanschaft.

Kies uit de beste heggenscharen van Wolf Garten

Je wilt natuurlijk alleen het beste voor je hagen en struiken, en om die zo goed mogelijk te onderhouden kies je voor een goede snoeimachine van. Omdat het assortiment zo breed is, kun je hier een selectie vinden van de beste heggenscharen die je bij Wolf Garten kunt vinden. Op deze manier weet je zeker dat je een kwalitatief goede heggenschaar koopt waar je nog lang gebruik van kunt maken. Elektrisch, accu of handmatig: die keuze is aan jou.

72V Li-Ion Accu Power 55 H

Deze draadloze heggenschaar op accu zorgt ervoor dat je heg en struiken er ten alle tijden strak bij staan. De accu gaat ongeveer een uur mee en zorgt ervoor dat je geen snoer nodig hebt bij het snoeien, in tegenstelling tot een elektrische heggenschaar. Nadeel aan de 72V Li-Ion Accu Power 55 H is wel dat je hem na een uur weer moet opladen voordat je hem weer kunt gebruiken. De tuinmachine ligt lekker in de hand dankzij het draaibare handvat die je in iedere positie kunt draaien zodat je overal goed bij kunt. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 55 cm
 • Maximale takdikte: 26 mm
 • Gewicht: 5 kg
 • Accu: 72 Volt 2,5 Ah Li-Ion

HS 50 E

Met de HS 50 E heeft Wolf Garten een goedkope elektrische heggenschaar ontwikkelt die voor goede resultaten zorgt. De messen zijn tweezijdig en daarmee heb je dubbel zoveel profijt van deze elektrische snoeischaar. Wil je een vorm in een struik of heg snoeien? Ook dat is mogelijk met de HS 50 E, want dankzij het lage gewicht kun je hem gemakkelijk langere tijd vasthouden en zo de vorm snoeien. Voor de veiligheid beschikt dit model over het Quick Stop systeem, waardoor de messen binnen 0,2 seconden volledig stil staan. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 50 cm
 • Maximale takdikte: 20 mm
 • Vermogen: 500 Watt
 • Gewicht: 3 kg

HSE 65 V

Geen hoek is meer moeilijk te snoeien dankzij het draaibare handvat waar de HSE 65 V over beschikt. Deze elektrische snoeimachine is geschikt voor middelgrote tot grote heggen, en omdat je het zwaard tot 180 graden kunt draaien, kun je hem precies afstellen op de snoeibeurt. Dit model beschikt tevens over een tweehandsschakelaar, wat betekent dat je hem met twee handen vast moet blijven houden. Indien wordt losgelaten zullen de messen binnen 0,2 seconden stilstaan. De meegeleverde kabel-trekontlasting zorgt ervoor dat je de stekker niet uit het verlengsnoer trekt tijdens het snoeien. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 65 cm
 • Maximale takdikte: 27 mm
 • Vermogen: 600 Watt
 • Gewicht: 3,9 kg

HSE 55 V

Het strak snoeien van heggen en struiken wordt een makkelijke klus dankzij de HSE 55 V elektrische heggenschaar van Wolf Garten. De messen zijn extra scherp waardoor ook wat dikkere takken in een heg of struik eenvoudig kunnen worden gesnoeid. Het handvat kun je 180 graden draaien om hem zo in een handige positie te brengen wanneer je gaat snoeien. Zo kun je dit model eenvoudig aanpassen aan de heg of struik die gesnoeid moet worden. Qua veiligheid is de HSE 55 V voorzien van Quick Stop, mechanische rem en tweehands veiligheidsschakelaar. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 55 cm
 • Maximale takdikte: 22 mm
 • Vermogen: 650 Watt
 • Gewicht: 4 kg

BS 80 Accu 10 EM

Heb je een kleine haag of struik en heb je geen grote heggenschaar nodig? Dan kun je kiezen voor de BS 80 Accu 10 EM, een lichtgewicht heggenschaar op accu die is ontworpen voor een buxus of andere haag. Je kunt meer dan anderhalf uur doorgaan met snoeien op een volle accu. De messenbalk van de accu tuinmachine is kantelbaar waardoor je altijd een goede positie aan kunt nemen voor het snoeien. Daarnaast is de buxusschaar ook te gebruiken als grasmes om je gazon bij te werken. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 17 cm
 • Maximale takdikte: 12 mm
 • Gewicht: 0,9 kg
 • Accu: 7,2 Volt 2,2 Ah Li-Ion

Uitgebreide keuzemogelijkheid bij Wolf Garten

Of je nu een heggenschaar nodig hebt voor een kleine struik in de tuin of een grote haag: bij Wolf Garten vind je altijd wel een snoeimachine die je zoekt. De Duitse kwaliteit is terug te zien in iedere variant en daardoor ben je verzekerd van een goede aankoop. Vergeet ook niet om goede accessoires en veiligheidsmiddelen te bestellen. Meer lezen over andere merken? Informatie kun je via deze pagina vinden.

Wolf Garten heggenschaar