Wolf Garten grastrimmer

Wolf Garten grastrimmers

Wil je verzekerd zijn van een strak gazon, ook de moeilijk te bereiken plekjes? Met de grastrimmer van Wolf Garten is dit een feit. Met dit tuingereedschap kun je ook de randen van je gazon goed bijwerken, waar je met een gewone grasmaaier vaak niet bij kunt. Ook als je gras doorloopt tot bijvoorbeeld de muur van je garage kun je hier eenvoudig het gras trimmen met behulp van een grastrimmer van Wolf Garten. Je hebt bij Wolf Garten zowel de keuze uit elektrische grastrimmers als modellen die op accu werken.

Altijd een betaalbare Wolf Garten grastrimmer

Wolf Garten Grastrimmer - GTA 700 Li-IonWolf Garten is een Duits merk dat in 1922 werd opgericht en vandaag de dag is uitgegroeid tot een bekend merk. Het merk produceert verschillende producten en gereedschappen voor in de tuin, waaronder handgrasmaaiers, robotmaaiers en grastrimmers. De producten staan vooral bekend om het feit dat ze zeer goed betaalbaar zijn. En dit betekent niet dat er automatisch ingeleverd wordt op kwaliteit: het merk heeft een een goede prijs-kwaliteitverhouding op alle producten. Voor een betaalbare en goede grastrimmer ben je dus bij Wolf Garten op de juiste plek. Op deze site kun je de modellen bekijken en diverse grastrimmers vergelijken.

Het assortiment van grastrimmers bestaat uit een aantal elektrische modellen en een aantal varianten op accu. Het grootste voordeel van een Wolf Garten grastrimmer is dat ze goed betaalbaar zijn. Zo is de goedkoopste grastrimmer nog geen €35 en betaal je maximaal €155 voor een goede grastrimmer. Bij de fabrikant staat prijs-kwaliteitsverhouding erg hoog in het vaandel en dat zie je terug in het assortiment, dat bestaat uit een grote verscheidenheid aan kwalitatieve grastrimmers. Je bepaalt zelf wat je het prettigste vindt om te gebruiken, maar als je zoekt naar het allerbeste, zit je op deze pagina goed.

De beste modellen

Hier vind je namelijk een selectie van de beste grastrimmers uit het assortiment. Op deze manier hoef je zelf niet meer op onderzoek uit te gaan. Deze modellen zijn gekozen op basis van een aantal belangrijk punten, waaronder de aandrijving, de handige functies, het gewicht en meer. Je kunt zelf ook andere punten meenemen in het uitkiezen van een Wolf Garten grastrimmer. Zo kun je kijken naar het maximale geluidsniveau, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de buren niet lastig valt wanneer jij aan de slag gaat in de tuin.

Wolf Garten Campus 350 RT

Deze alom geprezen gazontrimmer verdient zeker een plek in het rijtje van de beste modellen van het merk. De elektrische Wolf Garten Campus 350 RT doet precies wat er van hem gevraagd wordt, namelijk het gras trimmen op moeilijk bereikbare plekken. Je kunt hem dankzij de telescopische steel zo instellen dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken op de ideale werkhoogte. Daarnaast is de trimkop draaibaar, waarmee je hem inzet als kantensnijder van het gras. Wel is dit model aan de luide kant. Wil je de grastrimmer wat makkelijker besturen? Gebruik dan de tweede handgreep voor extra grip. De Campus 350 RT trimmer werkt met dubbel draad en is dus erg effectief. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 350 watt
 • Geluid: 105 dB
 • Gewicht: 2,6 kg

Wolf Garten GTE 845

Een ander kwalitatieve grastrimmer van Wolf Garten is de GTE 845. Deze is een stukje krachtiger dan de Campus 350 RT en heeft ook een aantal handige functies en extra’s die je goed kunt gebruiken. Zo is de tweede handgreep verstelbaar, waardoor je ten alle tijden een goede grip hebt op het apparaat. Verder is ook de telescopische steel verstelbaar, waardoor je een prettige werkhouding aan kunt nemen, afgesteld op jouw lengte. Als extra krijg je bij de Garten GTE 845 trimmer een wielset waarmee je hem eenvoudig over het gazon kunt verplaatsen. De draaibare trimkop zorgt ervoor dat je randen gemakkelijk kunt trimmen. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 450 watt
 • Geluid: 96 dB
 • Gewicht: 2,2 kg

Wolf Garten Campus 250 RT

Heb je een kleine tuin die je er toch strak uit wilt laten zien? Dan is de Wolf Garten Campus 250 RT de perfecte oplossing. Deze grastrimmer is goedkoop en doet zijn werk, maar is niet uitgerust met veel extra functies die het werk nog aangenamer maken. Je krijgt wel een extra handvat waarmee je extra grip krijgt op de Wolf Garten Campus 250 RT en zodat je in een goede houding kunt werken. De Campus 250 RT trimmer zorgt er wel voor dat je gazon er ook bij de randen en kanten goed uitziet. Deze elektrische grastrimmer heeft als grote voordeel dat je een continue stroomvoorziening hebt. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 250 watt
 • Geluid: 82 dB
 • Gewicht: 1,5 kg

Wolf Garten GTA 700 Li-Ion

Wanneer je geen elektrische grastrimmer wil maar een model op accu is de Wolf Garten GTA 700 Li-Ion een goede keus. Je hebt hierbij geen last van verlengsnoeren of vervelende kabels die in de weg zitten, want met een accu werk je draadloos en kun je dus overal gaan en staan waar je wilt. De accu gaat zo’n 20 minuten mee voordat hij leeg raakt, dus vooral kleinere gazons zijn perfect voor deze gazontrimmer. Je kunt er ook voor kiezen om een extra accu aan te schaffen die je direct kunt gebruiken. De trimkop is draaibaar en hiermee kun je randen en kanten eenvoudig trimmen. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 30 cm
 • Vermogen: 18 volt
 • Geluid: 89 dB
 • Gewicht: 2 kg

De vele mogelijkheden

Je hebt dus de keuze uit een aantal elektrische varianten maar ook een grastrimmer op accu, wanneer je kiest uit de beste mogelijkheden van Wolf Garten. De fabrikant heeft een aantal zeer betaalbare opties en aan jou de keus welke het best bij jouw tuin past. Heb je een kleine tuin die je goed wilt onderhouden? Kies dan voor de Wolf Garten Campus 250 RT, een kleine grastrimmer die continue stroom heeft. Grotere tuin? Ga dan voor de GTE 845 of de GTA 700 Li-Ion. Wil je veilig met een grastrimmer werken, dan is het wel belangrijk om de juiste veiligheidsmiddelen te dragen, zoals gehoor- en gezichtsbescherming.

Wolf Garten grastrimmer