Wolf Garten Campus 350 RT grastrimmer

Wolf Garten grastrimmer

Wolf Garten Campus 350 RT grastrimmer

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Te trimmen: Rand van het gazon
  • Maaibreedte draad: 25 cm of kleiner

De Campus 350 RT elektrische grastrimmer van Wolf Garten is een tuinhulp met twee handgrepen. De kantenmaaier is zeer stil en efficiënt en tegelijkertijd trillingsarm. Het apparaat heeft een vermogen van 350 watt met een draadsnijmethode. De schroefdraad kun je instellen via een automatische tipcontrole (halfautomatisch) en de snijbreedte van de schroefdraad is 25 mm. De Wolf Garten Campus 350 RT  is verder uitgerust met een telescopische stok die ergonomisch werken mogelijk maakt. De trimmer heeft een gewicht van 2,6 kg en een draadlengte van 2 x 3 m.

Wolf Garten Campus 350 RT in een oogopslag

De Campus 350 RT elektrische trimmer van Wolf Garten is een veelzijdige assistent voor een grote verscheidenheid aan taken op het gebied van het trimmen en schoonmaken van randen en hoeken van het gazon. De trimmer wordt gekenmerkt door een aantal eigenschappen:Wolf Garten Campus 350 RT grastrimmer

  • Motor met een vermogen van 350 Watt
  • Volledig elektrische aandrijving
  • Randfunctie
  • Automatische Tip
  • 2-draads techniek
  • Lage trilling
  • Eenvoudige spoelwissel

Vooral de eenvoudige spoelwissel maakt een comfortabele bediening en onderhoud van het apparaat mogelijk. De 2-draads technologie zorgt voor een nog efficiëntere maaiprestatie dan wanneer slechts één draad wordt gebruikt. Met de Edge-functie kan de maaikop 90° worden gedraaid. Dit maakt het gemakkelijker om moeilijke randen te bereiken.

Toepassingsbereik

De elektrische trimmer werkt waar de handgrasmaaier of robotgrasmaaier niet bij kan. Dankzij het 2-draadssysteem en het 350 Watt motorvermogen is de elektrische trimmer ook geschikt voor hoge grassen en lage struiken en struiken. Met het Edge-systeem kan de tot 90° zwenkbare snijkop gemakkelijk de meest schuine hoeken bereiken. En dit alles zonder afbreuk te doen aan het gebruikscomfort.

Onderhoud en reparatie

In de motorkop is een innovatief snelspansysteem geïntegreerd. Hierdoor kan de Wolf Garten Campus 350 RT elektrische trimmer gemakkelijk worden onderhouden in het geval van draadbreuk, beschadiging of slijtage van het snijsysteem. Dankzij het snelspansysteem kan het snijmechanisme met slechts enkele handgrepen worden vervangen. In geval van schade van een andere aard is het aan te bevelen de reparatie door een specialist uit te voeren. Alleen zo kan de elektrische tuinmachine ook in de toekomst veilig blijven en perfect functioneren. De betrouwbaarheid van de Campus 350 RT is erg goed. De eenvoudige bediening en flexibiliteit in het gebruik worden geprezen, evenals de eenvoudige rolwisseling. De meningen over de lage vibratie van de tuinmachine zijn ook steeds positief.

Conclusie Wolf Garten CAMPUS 350 RT

De Wolf Garten Campus 350 RT elektrische trimmer is de juiste keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtig tuingereedschap dat de bestaande grasmaaier aanvult. Deze elektrische kantenmaaier biedt efficiënte snoeiresultaten, zelfs op lastige plaatsen. Dankzij de ingebouwde trillingsdemping is het mogelijk om moeiteloos over een langere periode te werken. De elektrische trimmer weegt ook slechts 1,5 kg dankzij het bijzonder lichte ontwerp. Dit belooft een aangenaam draagcomfort en eenvoudige bediening in elke omgeving. De ingebouwde dubbele draadsnijkop maakt uitstekende maairesultaten mogelijk. Daarnaast kun je door middel van het praktische snelspansysteem snel en eenvoudig van draad wisselen. Niet voor niets is dit model een van de beste grastrimmers en tevens een van de goedkoopste grastrimmers die je op dit moment kunt kopen.