Wolf Garten A 4072V accu grasmaaier

Wolf Garten accu grasmaaier

Wolf Garten A 4072V accu grasmaaier

Een draadloze grasmaaier op accu geeft jou de gelegenheid om de gehele tuin te kunnen maaien, zonder dat hiermee in de knoop komt te zitten met een verlengsnoer. De grasmaaier geeft hierdoor meer ruimte, wat jou extra voordelen op kan leveren. Een van de modellen waar je naar uit kunt gaan kijken is de Wolf Garten A 4072V accu grasmaaier. Deze hoogwaardige kwaliteit accugrasmaaier zorgt ervoor dat jouw gras altijd de juiste lengte heeft en daarbij direct wordt bemest. Voordat je overgaat tot een aankoop moet je precies weten wat je kunt verwachten en welke specificaties erbij komen kijken. Alleen dan weet je zeker dat een accu maaier precies bij jou past.

Wolf Garten A 4072V overzicht

De Wolf Garten A 4072V is een van de krachtigere accugrasmaaiers, waarmee je eenvoudig tot wel 500 vierkante meter kunt maaien. Hiervoor kun je een maaihoogte tussen de 25 en 75 millimeter instellen. Je bepaalt hierdoor ieder seizoen zelf hoeveel gras ervan af gaat. Dit gras kan opgevangen worden in de opvangzak, maar ook als natuurlijke bemesting dienen. Dit gebeurt aan de hand van de mulching functie. Wanneer de accu van de accugrasmaaier leeg is, koppel je deze gewoon aan de meegeleverde acculader, waarna je binnen een uur weer aan de slag zou kunnen gaan. Je kunt hierdoor te allen tijde de werkzaamheden uitvoeren, ongeacht de grootte van jouw gazon.

In de doosWolf Garten A 4072V accu grasmaaier

  • Wolf Garten A 4072V
  • Handleiding
  • 72 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangzak 45 liter

Bediening en onderhoud van de Wolf Garten A 4072V

Het bedienen van deze tuinmachine is eenvoudig. Je hoeft namelijk weinig te doen om de snoerloze grasmaaier werkend te krijgen. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is ervoor zorgen dat de accu opgeladen is en dat je de juiste maaihoogte ingesteld hebt. Zodra dit gedaan is, ga je aan de gang. Wanneer er geen opvangzak aan vast zit, is het goed om de mulching functie aan te zetten. Hiermee zorg je ervoor dat het gemaaide gras versnipperd wordt en je direct een natuurlijke bemesting krijgt. Het enige wat je na het maaien nog hoeft te doen is de draadloze grasmaaier kleiner te maken, waardoor deze eenvoudiger in de schuur past.

Voor- en nadelen van de Wolf Garten A 4072V

De Wolf Garten A 4072V accu grasmaaier kent verschillende voordelen, waardoor je overtuigd raakt om deze goede accugrasmaaier aan te schaffen. Zo heb je altijd een mulching functie tot jouw beschikking. Met deze functie hoef je niet meer aan de slag te gaan met het bemesten van de tuin. Alles gebeurt automatisch tijdens het maaien van het gras. Tevens kun je de maaihoogte geheel naar wens instellen, waardoor jouw gazon er altijd goed uitziet. Als nadeel kun je het geluidsniveau benoemen. Met 96 decibel is het namelijk een van de meest lawaaierige accugrasmaaiers. Hier kun je last van hebben tijdens het maaien.

Conclusie Wolf Garten accu grasmaaier

De Wolf Garten accu grasmaaier is een goede oplossing voor wanneer je jouw tuin er goed uit wilt laten zien. Je moet er wel rekening mee houden dat er veel geluid uit komt, waardoor gehoorbescherming geen overbodige luxe is. Wanneer je hier genoegen mee neemt, dan kun je te allen tijde goed uit zijn met deze accugrasmaaier. Het enige wat je hiervoor nog hoeft te doen is het maken van een investering. Deze investering zal zijn geld echter meer dan waard zijn.