Wolf Garten A 3472V accu grasmaaier

Wolf Garten accu grasmaaier

Wolf Garten A 3472V accu grasmaaier

Met een accugrasmaaier zorg je er altijd voor dat het gras er weer volledig goed uitziet. Dankzij de verschillende modellen heb je ook altijd eentje die bij jou past. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een grasmaaier die voornamelijk geschikt is voor tuinen tot 350 vierkante meter. Hiermee kun je gaan uitwijken naar de Wolf Garten A 3472V accu grasmaaier. Dit toestel heeft hiervoor veel te bieden en laat jou genieten van voldoende eenvoud. Het is daarom goed om te bekijken wat deze accugrasmaaier jou te bieden heeft en op welke manier je er alles uit kunt gaan halen wat erin zit. Want deze draadloze grasmaaier heeft veel voor jou in petto.

Wolf Garten A 3472V overzicht

De Wolf Garten A 3472V is een goede accugrasmaaier voor wanneer je een tuin tot 350 vierkante meter hebt. Hiervoor is een 72 Volt Li-Ion accu beschikbaar. Wanneer deze opgeladen is kun je er voor een langere tijd mee aan de slag. Tevens kun je de maaihoogte instellen tussen de 25 en 75 millimeter, waardoor je de hoogte van het gras aan kunt passen aan het seizoen. Het gras wordt dan opgevangen in de opvangzak. Het lampje op de grasmaaier geeft aan wanneer deze vol zit, zodat je hem tijdig kunt gaan legen. Echter kun je er ook voor kiezen om de mulching functie aan te zetten. Hierdoor heb je direct een natuurlijke bemesting van het gras.

In de doosWolf Garten A 3472V accu grasmaaier

  • Wolf Garten A 3472V
  • Handleiding
  • 72V Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangzak 30 liter

Bediening en onderhoud van de Wolf Garten A 3472V

Deze accu grasmaaier van Wolf Garten is eenvoudig te bedienen. Je kunt namelijk alles volledig instellen, waardoor deze aan jouw wensen aangepast wordt. Dit is allemaal heel eenvoudig, waardoor je er niet veel tijd aan kwijt gaat zijn. Je bepaalt dan ook nog of je het gemaaide gras op gaat vangen of dat je het weer terug op het gazon laat vallen. Qua onderhoud heb je voornamelijk te maken met het opladen van de accu. De tuinmachine geeft vanzelf aan wanneer deze bijna leeg is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voldoende eenvoud in een van de meest veelzijdige apparaten dus.

Voor- en nadelen van de Wolf Garten A 3472V

Dan door naar de voordelen van de accumaaier. Als eerste heb je de accu, welke niet alleen te gebruiken is op de accu maaier, maar op alle apparaten van deze fabrikant. Tevens kun je tot wel 90 minuten doormaaien met een volle accu. Hierdoor heb je altijd veel tijd om de tuin weer tot wens te brengen. Door middel van de mulching functie zorg je er gelijk voor dat jouw gras gezonder wordt en in combinatie met de maaihoogte zullen er geen beschadigingen meer aangebracht worden. Het enige waar je rekening mee moet houden is het geluidsniveau van de snloerloze grasmaaier. Deze is namelijk vrij hoog, waardoor bescherming een goede oplossing kan zijn.

Conclusie Wolf Garten accu grasmaaier

De Wolf Garten accu grasmaaier is een prima oplossing voor de gemiddelde tuinen. Alle werkzaamheden kunnen eenvoudig uitgevoerd worden, waardoor jouw tuin er altijd goed uit gaat zien. Je bepaalt zelf de lengte van het gras en op welke manier je de bemesting ervoor gaat doen. De mulching functie zorgt voor een natuurlijke bemesting, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Ondanks de hogere prijs van het model is deze het geld wel meer dan waard. Je gaat er geen spijt van krijgen als je deze accugrasmaaier aangeschaft hebt.