Voordelige heggenschaar kopen?

Voordelige heggenscharen

Voordelige heggenschaar kopen? Dit zijn je opties

Een heggenschaar is een goede, maar ook een prijzige investering. Toch is het mogelijk om een goede heggenschaar te kopen waar je niet al te veel voor betaald. Er zijn een groot aantal varianten te koop van vooraanstaande merken als Wolf Garten, Bosch of Black & Decker die betaalbare heggenscharen aanbieden. Het is natuurlijk logisch dat je minder betaalt voor een kleine snoeimachine die je gebruik voor het snoeien van je lage buxus of kleine struik. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te kijken wat je nodig hebt, zodat je weet waar je je geld aan uit gaat geven.

De goedkoopste heggenscharen voor een kleine heg

Wanneer je een kleine heg of struik in de tuin hebt staan, is het onnodig om een grote heggenschaar te kopen. Deze zul je dan niet of nauwelijks gaan gebruiken. Het is aan te raden om een speciale buxus heggenschaar of andere kleine variant aan te schaffen, en hier vind je de goedkoopste.

Powerplus POWXG2032: €39,99

Met deze heggenschaar op accu van Powerplus kun je je heg of struik nauwkeurig snoeien. En dankzij het compacte formaat neem je de heggenschaar makkelijk mee en kun je hem eenvoudig gebruiken. De accu doet er zo’n 5 uur over om weer volledig op te laden. Naast de snoeischaar krijg je ook messen bijgeleverd voor het gras. Je kunt dus je hele tuin er weer strak uit laten zien dankzij de POWXG2032.

Black & Decker GSL300-QW: €50,83

Een kleine heg of struik is perfect strak te snoeien door deze compacte snoeimachine van Black & Decker met een meslengte van 15 cm. De schaar werkt op een 3,6 volt 1,1 Ah Li-Ion accu en heeft een gewicht van slechts 0,6 kg. De LED indicator op de heggenschaar geeft tijdens het opladen aan hoe vol de accu is. De heggenschaar is eenvoudig te gebruiken en zorgt voor een strak resultaat.

De goedkoopste heggenscharen voor een middelgrote heg

Voor een grotere heg heb je vanzelfsprekend ook een grotere heggenschaar nodig. Met een kleine heggenschaar ben je een stuk langer bezig en ook de kracht van de heggenschaar zal het niet aan kunnen. Hier vind je de goedkoopste heggenscharen voor een middelgrote heg.

Powerplus POWEG4010: €41,99

Deze lichtgewicht heggenschaar (2,9 kg!) is elektrisch en hierdoor ben je verzekerd van continue stroomvoorziening. Met een vermogen van 550 watt en een snijcapaciteit van 16 mm kun je heggen tot een hoogte van 1,80 moeiteloos snoeien. Het is wel mogelijk dat je een verlengsnoer nodig hebt, maar dankzij de kabelgeleider zit deze niet in de weg. De trekontlasting zorgt ervoor dat je tijdens het snoeien de stekker er niet per ongeluk uittrekt.

Wolf Garten HS50-E: €59,-

Een goede heggenschaar met een aantrekkelijke prijs: daar is de Wolf Garten HS50 het voorbeeld van. De snoeimachine geeft continue stroomvoorziening dankzij de elektrische aandrijving en is ook lekker licht met een gewicht van 3 kg. De messen zijn goed geslepen en daardoor kun je de heg mooi in vorm snoeien. De 500 watt heggenschaar heeft tweehands beveiliging en een QuickStop systeem waarbij de messen stil staan in 0,2 seconden wanneer deze iets raken.