VONROC accu bladblazer

VONROC accu bladblazer

Voor grote tuinen is niets zo lastig als je gebonden bent aan een elektriciteitskabel. De verlengkabels die je gebruikt voor de gereedschappen zorgen er immers niet alleen voor dat je weinig bewegingsruimte hebt, maar ook dat er regelmatig een kabel kapotgaat. Hierdoor zijn de werkzaamheden niet meer uit te voeren. Een apparaat dat werkt op basis van een accu kan daarbij helpen. Een van de mogelijkheden die je dan hebt, is de VONROC accu bladblazer. Deze bladblazer helpt jou direct op weg en kan jou daarbij meer bieden dan alleen het wegblazen van de bladeren in jouw tuin.

VONROC accu bladblazer overzichtVONROC accu bladblazer VPower 20V

De accu bladblazer van VONROC is een tuinruimer met een blaassnelheid van maximaal 190 kilometer per uur. Hierdoor heb je binnen een korte tijd alle bladeren uit jouw tuin verwijderd. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt zelf bepalen hoeveel kracht er daadwerkelijk uit de blazer komt. Hiervoor zijn namelijk twee standen beschikbaar. Uiteindelijk kun je zelf bepalen op welke manier je jouw tuin op orde krijgt en worden de herfstmaanden niet meer vechten tegen de rommel rond het huis. En aan het einde van de werkzaamheden leg je het tuingereedschap aan de lader, zodat deze weer klaar is voor een volgend gebruik.

In de doos

  • VONROC accu bladblazer
  • Accu
  • Oplader
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de VONROC accu bladblazer

Als er een tuinmachine eenvoudig te bedienen is, is het deze bladruimer wel. Je hebt namelijk slechts een knop tot jouw beschikking voor het inschakelen en uitschakelen. Ook kun je een van de twee standen inschakelen zodat je van alle gemakken bent voorzien. Als je gaat kijken naar het onderhoud hoeft je ook niets te kort te komen. De bladblazer is namelijk eenvoudig weer op te bergen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de accu aan de oplader te hangen, zodat deze weer volledig opgeladen is.

Voor- en nadelen van de VONROC accubladblazer

Deze accu bladblazer kent als grootste voordeel dat deze werkt op basis van een accu. Hierdoor hoef je niet meer met stroomkabels aan de slag te gaan. Een kabel zorgt immers voor minder bewegingsruimte, waardoor je niet jouw hele tuin kunt gaan doen. Daarbij is voornamelijk de eenvoud een groot voordeel. Je hebt slechts enkele knoppen, waardoor je niet veel moeite hoeft te doen om de bediening uit te voeren. Als je dan toch een nadeel moet noemen is dit het ontbreken van een opvangzak. Na het blazen moet je daarom alsnog aan de slag gaan om de bladeren op te ruimen. Ook is dit model duurder dan andere modellen in zijn soort.

Conclusie VONROC bladblazer

Als je voornamelijk naar een eenvoudig apparaat op zoek bent, dan is deze VONROC bladblazer een goede keuze. Je hebt misschien meer gemakken met een bladblazer waar een opvangzak bij zit, maar deze geeft jou weer het gemak van een accu. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te zorgen dat deze aan de oplader heeft gelegen, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. Mocht je toch gebruik willen maken van een opvangzak, dan is het beter om naar andere modellen in dezelfde prijsklasse uit te gaan kijken. Op deze manier ben je verzekerd van de beste resultaten van jouw woning en wat erbij hoort.