VONROC 3-in-1 bladblazer

VONROC 3-in-1 bladblazer

Met hoge snelheid vliegen de bladeren door de tuin. In de herfst en de winter kunnen de bladeren voor veel ongemakken zorgen, terwijl je er met slechts een apparaat vanaf kunt zijn. Een bladblazer kan namelijk op verschillende manieren zorgen voor een mooi opgeruimde tuin, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. De VONROC 3-in-1 bladblazer is hier een voorbeeld van. Deze bladblazer kan echter meer dan je in eerste instantie gedacht had. Na het lezen van onderstaande informatie wil je niets anders meer.

VONROC 3-in-1 bladblazer

De VONROC 3-in-1 bladblazer kan met 270 kilometer per uur zorgen voor de beste eindresultaten. Hiervoor heb je meerdere standen tot jouw beschikking, welke stuk voor stuk ingeschakeld kunnen worden met de knoppen. Zo kun je niet alleen kiezen voor het wegblazen van de bladeren, maar ook voor het opzuigen en versnipperen. Daarmee belandt het direct in de opvangzak van 35 liter, waardoor je na de werkzaamheden de bladeren niet meer bij elkaar hoeft te rapen. Je bent dus vrijwel direct klaar en kunt genieten van jouw tuin.

In de doos

  • VONROC 3-in-1 bladblazer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de VONROC 3-in-1 bladblazer

VONROC 3-in-1 bladblazer 3000WDit handige tuingereedschap is voor iedereen te begrijpen. Dit komt doordat er geen lastig display te vinden is. Je hoeft alleen maar de knoppen te bedienen. Een van de knoppen is voor het aan- en uitzetten, de andere is juist weer voor de verschillende standen. Daarna hoef je alleen nog maar de tuinruimer te bewegen in de richting die jij wilt hebben. Wanneer je klaar bent, hoef je alleen nog maar het nodige onderhoud uit te voeren.

Het onderhoud bestaat voornamelijk uit het leegmaken van de opvangzak. Wanneer hier veel bladeren in zitten, kun je een volgende keer niet op de juiste manier starten. Zorg er daarom voor dat je deze na alle werkzaamheden leeg maakt. Tevens moet je kijken of er geen bladeren in de andere delen van de bladblazer achterblijven. Als je de VONROC 3-in-1 bladblazer goed schoonhoudt, ga je er geen problemen mee hebben.

Voor- en nadelen van de VONROC 3-in-1 bladruimer

De VONROC 3-in-1 bladblazer heeft als grootste voordeel dat deze meerdere standen heeft. Deze standen geven jou de gelegenheid om de tuin altijd op de juiste manier op te ruimen. Alles rondom het huis is vrij van bladeren. Daarbij is de snelheid waarmee de bladeren weggehaald worden een grote bonus. Deze is namelijk veel harder dan andere modellen bladblazers. Daarbij hoef je geen hoge prijs te betalen. De tuinmachine is een van de goedkopere in zijn soort. Hierdoor zijn er ook vrijwel geen nadelen te benoemen aan dit veelzijdige apparaat.

Conclusie VONROC bladblazer

Moet je nu deze bladblazer kiezen? Voor slechts enkele tientjes kun je deze VONROC bladblazer in huis hebben. Hiervoor hoef je het ook zeker niet te laten. Daarbij is er hoogwaardige kwaliteit geboden. De jaren dat je de bladruimer in huis hebt, ben je van alle gemakken voorzien en kan er vrijwel niets kapotgaan aan het apparaat. Als je een hele grote tuin hebt, moet je wel meerdere malen naar de bak lopen om de opvangzak te legen. Houd daar dus rekening mee wanneer je de bladblazers gaat vergelijken. Alleen dan ben je verzekerd van de beste keuze en geef je jouw geld op een goede manier uit.