VOLTR AutonoMAX 40 V kettingzaag

VOLTR AutonoMAX 40 V kettingzaag

Vandaag de dag bestaan er veel verschillende soorten kettingzagen, die jou allemaal iets anders te bieden hebben. Zo werkt de een op basis van een accu, de ander juist weer op benzine. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze jouw bomen weer op de juiste lengte kunnen brengen. Hiervoor kennen ze allemaal hun eigen specificaties, waardoor je het apparaat te allen tijde aan jouw wensen aan kunt laten sluiten. Een van de mogelijkheden waar je naar zou kunnen kijken is de VOLTR AutonoMAX 40 V kettingzaag op accu.

VOLTR AutonoMAX 40 V kettingzaag

Deze kettingzaag van VOLTR is een tuinmachine welke werkt op basis van een accu. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor de grotere tuinen, omdat er meer bewegingsvrijheid is. Je hebt altijd een krachtig apparaat te pakken en je kunt er voor een langere tijd mee aan het werk. Zodra de accu leeg is, heb je deze binnen drie uur weer opgeladen. Jouw werkzaamheden liggen daarom nooit meer lang stil als je met deze accu kettingzaag aan de slag gaat om jouw tuin onder handen te nemen. Het enige waar je nog rekening mee hoeft te houden is het bijvullen van de olie en je hebt jarenlang plezier van het apparaat.

In de doos

Bediening en onderhoud van de VOLTR AutonoMAX 40 V kettingzaag

VOLTR AutonoMAX 40 V kettingzaagDe VOLTR AutonoMAX 40 V kettingzaag is een accukettingzaag waar veel mensen mee overweg kunnen. Je hoeft er namelijk niet heel veel aan te doen om goede resultaten te bereiken. Je hebt de knop om het apparaat aan te doen, de hendel om op te starten en je kunt beginnen met het maken van de bewegingen. Wat betreft het onderhoud van de kettingzaag is er ook weinig nodig. Je moet eens in de zoveel tijd de olie verversen, waarmee de ketting gesmeerd wordt. Ook kan het zijn dat de ketting kapot gaat. In een handomdraai heb je weer een nieuwe ketting en kunt ongestoord doorgaan met de werkzaamheden.

Voor- en nadelen van de VOLTR AutonoMAX 40 V motorzaag

De VOLTR AutonoMAX 40 V motorzaag kent verschillende voordelen. Als eerste heb je een sterke ketting met geleideblad. Hierdoor wordt de ketting altijd op de goede manier geroteerd en hoef je niet bang te zijn dat deze er bij een beetje kracht vanaf komt. Tevens is de accu ervoor gemaakt om langere tijd intensief aan de slag te kunnen. Jouw werkzaamheden waren nog nooit zo snel klaar als met deze kettingzaag. Je moet er wel rekening mee houden dat de olie nog apart aangeschaft moet worden en dat je de accu voor gebruik volledig moet opladen. Als je dit allemaal volgens de handleiding doet, is er eigenlijk niets aan de hand.

Conclusie VOLTR kettingzaag

Ga je voor kracht en goede eindresultaten, dan ga je voor de VOLTR kettingzaag. Deze goedkope kettingzaag is eenvoudig te bedienen, waardoor iedere beginner zijn bomen weer kan snoeien rondom de woning. Er zijn weinig knoppen op te vinden, de ketting zal er vrijwel nooit af komen en binnen een handomdraai is het onderhoud uitgevoerd. Wanneer het jou voornamelijk om de eenvoud gaat, dan is dit dus misschien wel de beste kettingzaag voor jou. En het enige waar je rekening mee moet houden qua kosten is de olie en de energiekosten voor het opladen van de accu.