Verto bladblazer 2800W

Verto bladblazer 2800W

Gedurende de seizoenen vallen er regelmatig bladeren uit de bomen. Uiteindelijk heb je in de herfst zelfs meer bladeren op de grond liggen dan er achterblijven in de bomen. Dit kan veel gladheden opleveren en het geeft jouw tuin een lelijke uitstraling. Hier kun je verandering in brengen met een bladblazer. Een van de bladblazers die je tegen gaat komen tijdens jouw zoektocht is de Verto bladblazer 2800W. Voordat je tot een aankoop overgaat, moet je goed weten wat jou te wachten staat en welke specificaties hierbij komen kijken.

Verto bladblazer 2800W overzicht

De Verto elektrische bladblazer is een bladblazer die tot 40 Liter kan blazen. Daarbij kun je de bladeren ook direct in de opvangzak terecht laten komen, waardoor je aan het einde van jouw werkzaamheden niets meer hoeft te doen. Hiervoor hoef je alleen maar een andere stand in te schakelen. Veel hoef je dus niet meer te doen om jouw tuin vrij te maken van de bladeren die uit de bomen vallen. Aan het einde van de werkzaamheden maak je de opvangzak leeg en berg je de bladblazer weer op.

In de doos

  • Verto bladblazer 2800W
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Verto bladblazer

Verto bladblazer 2800WDe bladblazer van Verto kent een eenvoudige bediening. Wanneer je de bladblazer van stroom hebt voorzien, kun je ermee aan de slag gaan. Daarbij stel je de juiste stand in, waarbij je de keuze hebt tussen een zuigkracht en een blaaskracht. Je hoeft dan alleen nog maar te richten op de bladeren, waardoor deze opgezogen worden of juist een andere kant op waaien. Voordat je de bladblazer weer opbergt, moet je de opvangzak leegmaken. Zo is de blazer direct weer klaar voor een volgend gebruik.

Als je gaat kijken naar het onderhoud van de tuinruimer dan kom je er ook achter dat er weinig gedaan hoeft te worden. Er zijn een aantal onderdelen die eens in de zoveel tijd vervangen moeten worden voor het beste resultaat. Ook moet je bekijken of er geen bladeren achterblijven in het apparaat aan het einde van het gebruik. Zo zorg je met slechts enkele zaken dat de bladblazer altijd blijft werken.

Voor- en nadelen van de Verto bladruimer

Als je gaat kijken naar de voor- en nadelen van de tuinmachine dan zijn voornamelijk de verschillende standen een groot pluspunt. Waar veel bladblazers voornamelijk de bladeren een andere kant op blazen, kan deze de bladeren ook direct voor jou opvangen. Hiervoor is een grote opvangzak beschikbaar. De grote inhoud zorgt ervoor dat je nooit meer wat te kort gaat komen. Een nadeel is wel het gewicht van de blazer. Het kan lastig zijn om deze goed en wel op te tillen, waardoor je wel wat spierkracht moet gaan ontwikkelen.

Conclusie Verto bladblazer

Als je een bladblazer aan wilt schaffen waar je tot 40 liter aan bladeren mee op kunt ruimen, dan is deze Verto bladblazer 2800W misschien wel de beste bladblazer voor jou. De kracht van het apparaat geeft jou alles wat je nodig hebt, zonder dat hier veel onderhoud voor nodig is. Binnen een korte tijd heb je alle bladeren weer uit jouw tuin verwijderd en kun je ervoor zorgen dat jouw tuin er netjes uit komt te zien. En daarvoor is slechts een kleine aankoop nodig, waar je jaren mee vooruit kunt.