Trotec accu slagschroefmachine

Trotec slagschroefmachine

Trotec accu slagschroefmachine

Trotec kent veel verschillende tuingereedschappen en huishoudelijk apparatuur wat garant staat voor jarenlang succes. Het merk is erin gespecialiseerd om ieder huishouden van alle gemakken te laten voorzien, zodat er niet meer overal een professional voor ingeschakeld moet worden. Zo kun je ook naar de verschillende powertools van de fabrikant gaan kijken. Een van de opties die je hebt, is de Trotec accu slagschroefmachine. Deze accuschroevendraaier geeft jou altijd de mogelijkheid om de schroeven weer goed vast te zetten.

Trotec accu slagschroefmachine

De Trotec accu slagschroevendraaier laat jou de schroeven in zowel hout als metaal vastzetten in een handomdraai. De schroefmachine kent hierbij een hoge slagfrequentie, waardoor je weinig tijd en kracht kwijt bent. Door de mechanische vergrendeling kun je de opzetstukken eenvoudig gewisseld worden. Je hebt geen ander gereedschap meer nodig als je dit apparaat in handen hebt. En je hoeft niet gelijk een professional te zijn om ermee aan de slag te gaan. Ook de fanatieke doe-het-zelvers kunnen hiermee namelijk overweg.

In de doos

  • Trotec accu slagschroefmachine
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec accu slagschroefmachine

Trotec accu slagschroevendraaier PIDS 10‑20VDe Trotec accu slagschroefmachine is een machine voor de doe-het-zelver en de gemiddelde professional. Je kunt daarom altijd eenvoud verwachten. Zo kun je een aantal instellingen plaatsen en de opzetstukken verwisselen met slechts een kleine handeling, zodat je weinig onderbrekingen gaat hebben. Vergeet daarbij niet de draairichting te wisselen, waardoor de schroeven ook losgedraaid kunnen worden wanneer het nodig is. Zo zet je niet alleen alles vol, maar kun je de schroeven ook weer loshalen als je iets uit elkaar wilt halen.

Deze Trotec slagschroefmachine kent ook weinig onderhoud. Eigenlijk kun je de schroefmachine gewoon weer opbergen na gebruik, maar het is wel goed om daarbij op te letten of de accu niet leeg raakt. De accu hang je dan eenvoudig aan de lader, zodat je er bij een volgend gebruik gewoon weer mee aan de slag kunt. Tevens kun je de onderdelen uit elkaar halen, zodat je ook dat beetje stof nog kunt verwijderen. Daarna berg je alles op in de gewenste opbergplaats.

Voor- en nadelen van de Trotec accu slagschroevendraaier

De accu slagschroefmachine van Trotec kent veel voordelen die voornamelijk met de prestaties te maken hebben. Zo heb je altijd een accu waar je op kunt vertrouwen. Ook kun je deze accu op ander gereedschap van het merk plaatsen. Door de slagfunctie heb je altijd voldoende kracht om de meest hardnekkige schroeven te bevestigen of juist los te draaien. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je niet voldoende grip hebt. Het ontwerp zorgt ervoor dat jouw hand niet wegglijdt en er nooit gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Houd er wel rekening mee dat je hier gemiddeld iets meer voor betaalt dan andere schroefmachines.

Conclusie Trotec schroefmachine

Als je als een professional aan het werk wilt gaan, dan kun je gaan kijken naar deze Trotec accu slagschroevendraaier. Deze machine kan jou namelijk alles bieden wat je nodig hebt, zonder een al te groot bedrag neer te hoeven tellen. Je krijgt er een aantal standaard accessoires bij meegeleverd, waardoor je gelijk aan de slag kunt als de accu opgeladen is. Binnen een handomdraai zit iedere schroef in huis weer vast, zonder dat je iemand hoeft in te schakelen. Met deze schroefmachine ben je van alle gemakken voorzien.