Tristar KA-5037 ventilator kachel

Tristar mobiele verwarming

Tristar KA-5037 ventilator kachel

Wanneer het weer kouder wordt buiten en je wilt toch door blijven klussen of je tuinmachine onderhouden, dan is biedt een mobiele verwarming uitkomst. Wanneer je niet alleen een ventilator, maar ook direct een verwarming wilt hebben, dan zijn er ook voldoende mogelijkheden te vinden. Je hebt namelijk verschillende combinaties, waardoor je zowel in de zomer als in de winter de beste temperatuur in huis kunt hebben. Jouw woning zal hierdoor altijd aangenaam aanvoelen. De Tristar KA-5037 elektrische kachel helpt jou hierbij. Deze ventilatorkachel kan namelijk iedere kleine ruimte eenvoudig voorzien van de beste temperatuur, waardoor je nooit meer meerdere apparaten aan hoeft te schaffen. Jouw huis wordt weer een prima woonplek zonder dat je hier flink voor hoeft te stoken.

Tristar KA-5037Tristar KA-5037 ventilator kachel

De Tristar KA-5037 elektrische kachel ventilator is een modern apparaat, welke jou altijd van warmte en koelte kan voorzien. De kleine ruimtes worden hierdoor te allen tijde aangenaam, waarbij je meerdere standen tot je beschikking hebt. Of je nu voor verkoeling of juist voor warmte gaat, de standen zijn eenvoudig in te stellen middels de knoppen op het apparaat. Doordat de lucht te allen tijde rondgecirculeerd wordt, heb je de temperatuur in de volledige ruimte geregeld. Daarbij biedt het apparaat ook een oververhittingsbeveiliging. Zodra de ventilatorkachel te warm wordt, schakelt deze automatisch uit. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat er gevaren ontstaan en hoeft alleen nog maar te genieten.

In de doos

  • Tristar KA-5037
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Tristar KA-5037

De bediening van de Tristar ventilator kachel is eenvoudig. De knoppen op de voorzijde van het apparaat maken het namelijk mogelijk om altijd de juiste stand te hebben. Je hoeft hier alleen maar aan te draaien, waarna de temperatuur direct aangepast wordt. Doordat je weinig knoppen hebt, kan iedereen er mee omgaan. Het onderhoud is daarbij al net zo eenvoudig. Eens in de zoveel tijd moeten de stoffilters schoongemaakt worden. Hiervoor haal je het rooster los, waarna de stoffilter eruit gehaald kan worden. Als je de stoffilter regelmatig schoonmaakt, zal er ook geen stof door het huis geblazen worden.

Voor- en nadelen van de Tristar KA-5037

De Tristar KA-5037 ventilatorkachel kent verschillende voordelen. Een daarvan is de eenvoudige bediening. Dit gebeurt immers door slechts twee draaiknoppen aan de voorzijde. Daarna hoef je er niet meer naar om te kijken. Daarbij heb je ook direct een verwarming tot jouw beschikking. Je hebt slechts een apparaat nodig om zowel te kunnen koelen als te kunnen verwarmen, wat deze ventilator geschikt maakt voor ieder seizoen. Houd er hierbij wel rekening mee dat het voornamelijk voor de kleine ruimtes geschikt is. Je zult daarom goed op moeten letten waar je hem neerzet. Voor grote ruimtes zal deze ventilator weinig effect hebben en moet je toch naar een andere oplossing uitkijken.

Conclusie Tristar ventilator kachel

De Tristar KA-5037 is een ventilator kachel die meer kan dan alleen zorgen voor een aangename temperatuur in de zomermaanden. Doordat je er ook mee kunt verwarmen kun je soms flink op jouw stookkosten besparen. De bediening is daarbij zo eenvoudig, dat je het hiervoor ook niet meer kunt laten. Wanneer je van alle gemakken voorzien wilt zijn, is dit de beste oplossing. Als je meer standen wilt kunnen regelen, dan zul je toch naar een ander model klimaatbeheersing in huis uit moeten kijken en wellicht een duurder model uit moeten zoeken. Echter zul je hier vaak genoeg aan hebben om een aangename temperatuur te verkrijgen. Wil je graag de lucht (ver) afkoelen, dan is bijvoorbeeld een Tristar luchtkoelers iets voor jou.