Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag

Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag

Strauss is een relatief bekend merk als het gaat om powertools. De kwaliteit die de producent ontwikkelt, zorgt ervoor dat al veel huishoudens gebaat zijn geweest bij de producten. Daarbij kun je aan veel verschillende toepassingen denken. Ieder apparaat kent zijn eigen specificaties, waardoor een klus in en rondom het huis heel eenvoudig wordt. Zo zijn er ook kettingzagen in het assortiment opgenomen. Een van de modellen die je gegarandeerd tegen gaat komen tijdens jouw zoektocht naar een geschikte kettingzaag is de Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag. Het is daarom goed om te bekijken wat deze jou te bieden heeft.

Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag

Strauss Maxxtools 52cc kettingzaagDe Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag is een hoogwaardig product waarmee veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Hiervoor is het 2-takt principe geïntegreerd, waarbij tweetaktolie gemengd wordt met benzine voor de energie die het apparaat nodig heeft. Daarna kun je aan de slag gaan met het zagen van hout, zoals balken, planken, takken en stammen. Andere materialen kunnen er niet mee bewerkt worden. Bij het gebruik ben je verzekerd van voldoende veiligheid en de beste grip om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Je gaat niets te kort komen wanneer je met deze voordelige kettingzaag aan de slag gaat.

In de doos

  • Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag

De Strauss Maxxtools benzine kettingzaag is eenvoudig te bedienen. Je zorgt er namelijk voor dat de benzine en de olie op het juiste peil zijn en je kunt in principe aan de slag. Daarna is het alleen een kwestie van de knoppen indrukken zodat het apparaat geactiveerd wordt. Ook zorg je ervoor dat de kettingzaag in de juiste houding gehouden wordt. Daarna is het alleen nog een kwestie van het apparaat op het hout houden, waarna deze er doorheen gaat.

Wat betreft het onderhoud van deze tuinmachine is het al net zo eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen de benzine en de olie bij te vullen om resultaten te bereiken. Je kunt er daarbij ook voor kiezen om eens in de zoveel tijd de kettingzaag volledig schoon te maken, zodat achtergebleven vuil geen schade aan kan brengen. Als de ketting kapot is, moet je er wel iets meer moeite voor doen. Je bent daarna echter verzekerd van de beste kwaliteit.

Voor- en nadelen van de Strauss Maxxtools 52cc motorzaag

De Strauss Maxxtools benzine motorzaag is een robuust apparaat met een stevige ketting. Deze ketting zal daarom ook niet snel kapotgaan als je het apparaat naar behoren gebruikt. Er zijn 72 schakels beschikbaar, die in rap tempo ronddraaien tijdens de werkzaamheden. Ondertussen wordt de ketting automatisch gesmeerd. Je hebt er dus weinig omkijken meer naar. Een ander groot voordeel is de bewegingsruimte die je ermee hebt. Doordat het apparaat snoerloos is, kun je namelijk iedere hoek van de tuin in.

Conclusie Strauss kettingzaag

Als het jou om eenvoud gaat, dan is de Strauss kettingzaag de geschikte keuze. Deze kettingzaag zal jou namelijk nooit teleurstellen tijdens de werkzaamheden. Doordat het apparaat op basis van benzine en olie werkt, is het wel iets meer onderhoud dan wanneer je een accu tot jouw beschikking hebt. Toch ga je hier weinig van merken en is de Strauss Maxxtools 52cc kettingzaag zeker een apparaat om te onthouden.