Stiga SLM 544 AE accu grasmaaier

Stiga accu grasmaaier

Stiga SLM 544 AE accu grasmaaier

Het grasmaaien met een grasmaaier die werkt door middel van een stroomkabel eindigt vaak in problemen. Zo rijd je regelmatig over de kabel heen, waardoor er weer een nieuwe aankoop gedaan moet worden. Ook heb je minder bewegingsvrijheid. Je kunt daarom het beste gaan kijken naar een accugrasmaaier. Met deze grasmaaier hoef je namelijk geen verlengkabels meer te gebruiken, maar kun je tot achterin jouw tuin doorgaan. Een voorbeeld hiervan is de Stiga SLM 544 AE accu grasmaaier. Deze grasmaaier van Stiga kan zelfs de grotere tuinen aan, waardoor het voor jou allemaal een stuk eenvoudiger wordt en je aan het einde van de dag weer goed gemaaid gras tot jouw beschikking hebt.

Stiga SLM 544 AE overzichtStiga SLM 544 AE accu grasmaaier

De Stiga SLM 544 AE accu grasmaaier is een model wat geschikt is voor gazons tot wel 550 vierkante meter. Dit komt door de maaibreedte van 42 centimeter, waardoor je grotere stukken in een keer aan kunt pakken. Daarvoor heb je ook een krachtige accu beschikbaar. Deze accu kan een langere tijd aan een stuk doorgaan voordat deze weer opgeladen moet worden. Het enige wat jou dan nog rest is het instellen van de maaihoogte, zodat je verzekerd bent van een eindresultaat waar je trots op kunt zijn. En aan het einde van de werkzaamheden? Dan leeg je de opvangbak en klap je de snoerloze grasmaaier in. Het compacte apparaat is dan eenvoudig op te bergen.

In de doos

  • Stiga SLM 544 AE
  • Handleiding
  • Opvangbak 40 liter
  • 48 Volt Li-Ion accu
  • Acculader

Bediening en onderhoud van de Stiga SLM 544 AE

Deze tuinmachine is direct klaar voor gebruik wanneer de accu opgeladen is. Zodra je de accu geïnstalleerd hebt in de grasmaaier kun je het gras op om deze van een nieuw kapsel te voorzien. Daarbij stel je ook direct de maaihoogte in. De verschillende standen geven jou de gelegenheid om het gras altijd aan de juiste condities te laten voldoen, waardoor er geen beschadigingen aan de grasmat op kunnen treden. Het enige hand grasmaaier onderhoud wat je nog uit hoeft te voeren is het overtollige gras te verwijderen en de opvangbak te legen. Ook leg je de accu aan de lader, zodat deze weer vol is voor wanneer je er weer mee aan de slag moet gaan.

Voor- en nadelen van de Stiga SLM 544 AE

De Stiga SLM 544 AE accu grasmaaier heeft jou veel te bieden. Zo ben je altijd verzekerd van een van de sterkste accu’s, waarmee je heel jouw gazon kunt gaan maaien. Als een ander apparaat op dat moment geen accu tot zijn beschikking heeft, pak je gewoon de accu van de grasmaaier. Deze past namelijk ook op andere apparaten van de fabrikant. Tevens is de gehele accugrasmaaier naar wens in te stellen. Zo heb je de maaihoogte en kun je de duwboom ook op hoogte aanpassen. Na de werkzaamheden hoef je hem alleen nog maar op te bergen. Let er wel op dat deze draadloze grasmaaier de randen niet meepakt. Je moet dus wel nog met andere hulpmiddelen aan de slag om de randen op dezelfde lengte te krijgen.

Conclusie Stiga accu grasmaaier

Als je van alle gemakken voorzien wilt zijn, dan is de Stiga accu grasmaaier een van de betere accu grasmaaiers. Je hebt altijd een accumaaier die jou veel tijd kan besparen, terwijl je er niet veel voor betaalt. Voor deze prijsklasse ben je alsnog verzekerd van hoogwaarde kwaliteit, waarmee jouw tuin er altijd netjes bij komt te liggen.