Stiga SBC 252 D bosmaaier

Stiga SBC 252 D bosmaaier

  • Aandrijving: Benzine
  • Te trimmen: Hoog gras, Wildgroei zoals struiken
  • Maaibreedte draad: 36 cm of meer

De SBC 252 D benzinebosmaaker van Stiga kan gemakkelijk door onkruid, houtachtige planten, wortels en hoog gras passeren. En met de krachtige tweetaktbenzinemotor met een cilinderinhoud van 51,7 cm³ kun je veel gemakkelijker en rugvriendelijker werken dan met de klassieke bosmaaier. De bosmaaier wordt gebruikt waar je grasmaaier het opgeeft.

Eigenschappen van de Stiga SBC 252 D

Stiga SBC 252 D bosmaaierMet een drie-tands mes en draad kun je je gemakkelijk een weg door de ondergroei borstelen. Zelfs een ongelijk of hellend terrein is geen probleem. Bovendien maakt de dubbele schroefdraad een absoluut nauwkeurige snede mogelijk. Je laat de dubbele nylon draad los met de automatische jogger. Tik gewoon op de snijkop op de grond en de draad wordt erin geschoven. Met de praktische Bikehandle handgreep heb je de uitgebalanceerde benzine bosmaaier veilig in de hand en leidt je gemakkelijk door gras en struikgewas. Daarnaast maken de nauwelijks waarneembare trillingen het maaien zeer aangenaam, want je lichaam wordt niet door elkaar geschud. De verstelbare handgreep, die je eenvoudig kunt aanpassen aan je lichaamsgrootte, zorgt ook comfortabel werken. En de dubbele schouderband die bij de levering is inbegrepen, ontlast je ook van het zeisen, hoewel de Stiga bosmaaier op benzine met zijn 8,9 kg nog steeds een van de lichtgewichten is.

Voordelen Stiga SBC 252 D bosmaaier

Het grote voordeel van de bosmaaier is de hoge flexibiliteit op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit wordt ook gewaarborgd door de motor, die wordt aangedreven door een olie/benzinemengsel. Je hebt geen kabel om op te letten. Bovendien is de compacte bosmaaier snel opgeborgen om ruimte te besparen en is direct weer klaar voor gebruik – zonder veel voorbereiding. Met de Stiga SBC 252 D benzinemotor bosmaaier beschik je over het perfecte tuingereedschap voor grote percelen met bloemeneilanden, perken, struiken en bomen. De krachtige motor vecht zich moeiteloos een weg door het kreupelhout, bereikt moeilijk bereikbare plaatsen en snijdt precieze gazonranden. Het levert perfecte prestaties en onberispelijke resultaten in elke situatie. Bovendien is de uitgebalanceerde bos maaier comfortabel en veilig in het gebruik, waardoor het comfortabel is om te gebruiken, zelfs bij hoger gras en wilde groei.

Aandrijfas, schakelaars en draadkop

De aandrijfstang heeft een diameter van 28 mm en de stalen aandrijfas en het kegelwielpaar zijn gesmeerd. De bediening is eenvoudig en intuïtief en het toestel heeft een ergonomische wikkelgrip en een krachtig anti-schok systeem. De Tap n Go schroefdraadkap kan eenvoudig zonder sleutel worden geopend en vergemakkelijkt de invoer van de dubbele draad. Raak de draadkop tegen de grond aan en de draad gaat automatisch vooruit. Daarbij is de grote steenslagbeschermer is uitgerust met een tegenmes om de lengte van de schroefdraad aan te passen.

Conclusie STIGA SBC 252 D

Handig, krachtig en betrouwbaar – met de SBC 252 D benzine bosmaaier van Stiga heeft wildgroei geen kans! De SBC 252 D is een van de beste bosmaaiers van dit moment en uitgerust met een krachtige 51,7 cc motor, wat de beste oplossing is voor zwaar maaiwerk. De versterkte structuur en de lage trillingen zorgen voor een hoog comfort voor elke klus. Deze tuinmachine is perfect uitgebalanceerd dankzij de innovatieve motorunit. Het comfort van dit snoeigereedschap wordt gegarandeerd door de dubbele handgreep. Het luchtfilter is gemakkelijk te bereiken.