Stiga Combi 43 MAE accu grasmaaier

Stiga accu grasmaaier

Stiga Combi 43 MAE accu grasmaaier

Wanneer je jouw tuin in ieder seizoen van de juiste maaihoogte wilt voorzien, moet je er ook voor zorgen dat je een grasmaaier vindt die dit voor jou kan realiseren. Het is daarom goed om eerst grondig onderzoek te doen voordat je overgaat tot een aankoop. Een van de modellen die je tijdens deze zoektocht tegen gaat komen, is de Stiga Combi 43 MAE accu grasmaaier. Dit is een draadloze grasmaaier die ervoor zorgt dat je alle ruimte hebt om van voor tot achter te kunnen maaien. Onderstaande informatie toont daarom wat deze accumaaier voor jou kan betekenen en waar je op kunt gaan letten tijdens de aankoop.

Stiga Combi 43 MAE overzicht

De Stiga Combi 43 MAE accu grasmaaier kenmerkt zich door de krachtige accu. Deze is namelijk 60 Volt, waardoor je verzekerd bent van het beste vermogen voor jouw draadloze grasmaaier. Daarnaast beschikt deze grasmaaier over een maaibreedte van 41 centimeter. Hierdoor kun je met gemak een groter oppervlakte maaien. Dit maakt de tuinmachine geschikt voor de middelgrote tuinen. De grasmaaier is daarbij op twee manieren te gebruiken. Zo kun je de opvangbak bevestigen, maar ook de mulching functie instellen voor een natuurlijke bemesting. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een gezond gazon in jouw tuin, waar de snoerloze grasmaaier zijn steentje aan bijdraagt.

In de doosStiga Combi 43 MAE accu grasmaaier

  • Stiga Combi 43 MAE
  • Handleiding
  • 60 Volt accu
  • Acculader
  • Opvangbak 60 liter
  • Mulch plug

Bediening en onderhoud van de Stiga Combi 43 MAE

De Stiga Combi 43 MAE is een snoerloze grasmaaier waar weinig poespas aan te pas komt. Zodra de accu volledig opgeladen is, kun je er namelijk mee aan de slag. Je kunt de maaihoogte met slechts een beweging instellen, waardoor je deze ook aanpast aan het seizoen. Dit doe je in slechts een handeling. Aan het einde van de werkzaamheden leg je de accu weer aan de lader en leeg je zo nodig de opvangbak. Qua onderhoud heb je bijna geen omkijken naar deze goedkope accugrasmaaier. Je moet alleen bekijken of er geen gras achterblijft en kunt eens in de zoveel tijd een nieuwe accu aanschaffen wanneer deze niet meer naar behoren werkt.

Voor- en nadelen van de Stiga Combi 43 MAE

Zodra je de Stiga accu grasmaaier handen hebt, merk je direct de voordelen van deze accugrasmaaier. De krachtige accu in combinatie met de maaibreedte zorgen ervoor dat je vrijwel iedere tuin kunt maaien. Hiermee kom je nooit in de knoop met een verlengkabel, doordat deze grasmaaier niet voorzien moet zijn van stroom. Wanneer je de mulching functie inschakelt, heb je direct een natuurlijke bemesting voor jouw gras. Je hoeft daarom zelf niet met andere middelen aan de gang, maar kunt genieten van gezond gras in een handomdraai. Het enige nadeel is het geluidsniveau. Je kunt het beste met gehoorbescherming aan de gang gaan met het grasmaaien.

Conclusie Stiga accu grasmaaier

Met deze accu grasmaaier van Stiga heb je altijd een goede oplossing voor de middelgrote tuinen te pakken. Je bepaalt altijd zelf of je het gras op gaat vangen in de opvangbak of dat je voor de natuurlijke bemesting gaat. Tevens ben je verzekerd van voldoende vermogen, waardoor iedere maaiwerkzaamheid eenvoudiger gaat verlopen. Voordat je er erg hebt, ben je klaar en kun je de snoerloze grasmaaier weer opbergen. Wanneer je voldoende geld hebt, is deze accugrasmaaier zeker de moeite.