Ryobi RLM18X36H250F accu grasmaaier

Ryobi accu grasmaaier

Ryobi RLM18X36H250F accu grasmaaier

Het is niet altijd eenvoudig om zonder al te veel geld uit te geven toch de beste kwaliteit in handen te krijgen. Dit ga je ook merken als je op zoek bent naar een accu grasmaaier. Deze komen namelijk in verschillende prijsklassen, waarbij de een nog duurder is dan de andere. Toch kun je soms iets besparen door naar andere merken te kijken. Zo heb je bijvoorbeeld de Ryobi RLM18X36H250F accu grasmaaier. Deze accu maaier kent veel specificaties die ook op andere modellen te vinden zijn, maar dan voor een lagere prijs. Wanneer je een keuze moet gaan maken en het budget niet al te hoog is, kan dit dus een goede oplossing zijn. Je moet dan wel weten waar je op moet gaan letten.

Ryobi RLM18X36H250F

Ryobi RLM18X33B40 accu grasmaaier

De Ryobi RLM18X36H250F is een betaalbare accugrasmaaier die beschikt over twee accu’s. Beide accu’s zijn 18 Volt en werken samen om een hoger vermogen te creëren. Wanneer de accu’s leeg zijn, kun je de grasmaaier ook met een elektriciteitskabel gebruiken. Handig voor wanneer je vergeten bent om deze aan de acculader te hangen. Met een maaibreedte van 36 centimeter en een maaihoogte tussen de 20 en 70 millimeter zorg je er tevens voor dat jouw gras er altijd naar wens uit komt te zien. En als kers op de taart neemt de draadloze grasmaaier ook nog eens de randen mee. Aan het einde van het grasmaaien hoef je dus niet meer met andere hulpmiddelen aan de slag.

In de doos

  • Ryobi RLM18X36H250F
  • Handleiding
  • 18 Volt Li-Ion accu 2x
  • Acculader
  • Opvangzak 45 liter

Bediening en onderhoud van de Ryobi RLM18X36H250F

Het toestel is net iets anders dan anderen. Hierdoor krijg je ook een andere bediening. Niet alleen heb je namelijk te maken met het instellen van de maaihoogte, ook moet je gaan kijken naar de mulching functie. Zorg ervoor dat je de accu’s opgeladen hebt voor gebruik. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je een verlengsnoer gebruiken. Let er dan wel op dat je minder bewegingsruimte hebt. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de opvangzak legen en de accu’s weer opnieuw aan de lader leggen. Zo zorg je ervoor dat jouw snoerloze grasmaaier altijd klaar is voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Ryobi RLM18X36H250F

De Ryobi RLM18X36H250F accu grasmaaier is in tegenstelling tot andere accumaaiers ook zonder accu te gebruiken. Wanneer je een verlengsnoer bij de hand hebt, kun je namelijk ook gewoon aan de gang. Dit geeft jou extra mogelijkheden, maar ook beperkingen. Je kunt immers minder ver komen met een kabel. Ook ben je verzekerd van de juiste lengte bij de randen. De grasmaaier pakt deze mooi mee, waardoor alles op een lengte uitkomt. Wanneer je voor een natuurlijke bemesting gaat, wordt het gras versnipperd en weer verspreidt over het gazon. Uiteindelijk kun je hierdoor genieten van alle gemakken van deze accumaaier.

Conclusie Ryobi accu grasmaaier

Deze Ryobi accu grasmaaier is een unieke tuinmachine voor een schappelijke prijs. In tegenstelling tot de accugrasmaaier kun je hem immers ook met verlengsnoer gebruiken. Hier schaf je hem echter niet voor aan. Juist werken zonder verlengsnoer biedt jou de mogelijkheid om tot achteraan in de tuin te komen. Tevens geniet je van een natuurlijke bemesting, de beste lengte van jouw gras en een goed apparaat dat eenvoudig te hanteren is. Je bent daarom altijd goed uit met deze investering.