RSS KMRSS-0002 bos/kantenmaaier

RSS KMRSS-0002 bos/kantenmaaier

Als je weinig spierkracht hebt, is het soms lastig om de werkzaamheden in en rondom het huis te doen. Voornamelijk de tuin onderhouden kan dan een hels karwei zijn. Wanneer je het gazon op een goede manier wilt onderhouden moet je daarvoor ook lichamelijk geen gebreken hebben. Continu bukken is slecht voor jouw gezondheid. Met een bosmaaier ben je direct van alle kwaaltjes af. Met behulp van dit apparaat zorg je ervoor dat jouw gazon goed gemaaid is en ook andere struiken weer goed uitzien. Een optie waar je naar kunt kijken is de RSS KMRSS-0002 bos/kantenmaaier.

RSS KMRSS-0002 bosmaaier

De RSS KMRSS-0002 bos/kantenmaaier is een goede tuinmachine waarmee je de grassprieten kort kunt houden en tevens de kleine struiken weer op een goede lengte krijgt. Het compacte formaat en het lichte gewicht geven jou alle bewegingsruimte die je nodig hebt en je kunt het apparaat heen en weer bewegen zoals jij het wilt. Met behulp van de krachtige motor kun je een langere tijd aan de slag gaan. Voeg hier het Tap&Go-systeem aan toe waarmee je de lengte van de draad instelt en je wilt nooit meer iets anders. De bosmaaier helpt jou te allen tijde aan een goed onderhouden tuin.

In de doos

  • RSS KMRSS-0002 bos/kantenmaaier
  • Handleiding
  • Accessoires

Bediening en onderhoud van de RSS KMRSS-0002 bosmaaier

RSS KMRSS-0002 bosmaaierDe kantenmaaier van RSS kent weinig bediening. Je bevestigt de verlengkabel en je kunt eigenlijk direct aan de slag. Je hoeft namelijk ook niets te doen om de gewenste resultaten te bevestigen. Met een tik op de grond zorg je ervoor dat je de juiste draadlengte te pakken hebt en is het alleen nog een kwestie van de bosmaaier langs het oppervlak halen. Hiermee is al het tuinafval direct goed afgesneden en kun je het op gaan ruimen. Dit doet de bosmaaier namelijk niet voor jou.

Wanneer je naar het onderhoud gaat kijken ben je ook van veel gemakken voorzien. De RSS elektrische bosmaaier heeft namelijk niet veel nodig om een lange levensduur te hebben. Aan het einde van de werkzaamheden haal je de stroom eraf en kun je het gras dat is blijven hangen verwijderen. Bekijk daarbij ook of er geen dingen achtergebleven zijn, zodat slijtage in een vroeg stadium al voorkomen kan worden. Daarna kun je de bosmaaier opbergen op een plek waar het jou het beste uitkomt.

Voor- en nadelen van de RSS KMRSS-0002 kantenmaaier

Deze goedkope bosmaaier kent verschillende voordelen. De Tap&Go functie is hier een van. Je hoeft immers alleen nog maar op de grond te tikken om de goede draadlengte te hebben. Door het lichte gewicht heb je maar enkele bewegingen nodig om het gras op een goede lengte te krijgen. Dit gewicht is ook handig wanneer je aan de slag gaat met de struiken. Als nadeel zou je de stroomkabel kunnen benoemen. Een verlengsnoer geeft jou namelijk minder bewegingsruimte dan wanneer je een bosmaaier met een andere energiebron hebt.

Conclusie RSS bosmaaier

Als je voor een laag bedrag een goede bosmaaier in handen wilt hebben is de RSS KMRSS-0002 bos/kantenmaaier de beste keuze. Je hoeft er slechts enkele tientjes voor te betalen en kunt jarenlang genieten van goed gemaaid gras. Alle werkzaamheden rondom het huis kunnen met gemak uitgevoerd gaan worden. Maak daarom vandaag nog jouw keuze.