Powerplus PWEG1011 kettingzaag

Powerplus kettingzaag

Powerplus PWEG1011 kettingzaag

Powerplus heeft veel powertools in het assortiment opgenomen waarmee hoge prestaties geleverd kunnen worden. Iedere klus in en rondom het huis wordt hierdoor een stuk eenvoudiger, terwijl je met slechts een investering jarenlang aan de slag kunt. Als je verschillende soorten hout wilt gaan zagen, kun je gaan kijken naar een van de kettingzagen die ze in het assortiment op hebben genomen. Iedere kettingzaag kent daarbij meerdere specificaties die je aan jouw wensen aan kunt sluiten. Zo is de Powerplus PWEG1011 kettingzaag een apparaat die zeker niet mag ontbreken bij jouw zoektocht.

Powerplus PWEG1011 kettingzaag

De Powerplus PWEG1011 kettingzaag werkt op basis van elektriciteit en heeft een vermogen van 2200 Watt. Hierdoor kunnen de prestaties altijd behaald worden en kunnen de meest hardnekkige takken doorgezaagd worden zonder veel spierkracht te gebruiken. Of je nu gaat voor brandhout of juist het snoeien van de bomen, deze kettingzaag staat altijd voor jou klaar. De zwaardlengte van 40 centimeter draagt hier ook een steentje aan bij. Daarnaast zorgt de automatische kettingsmering ervoor dat je jarenlang plezier gaat hebben van de motor zaag zonder al te veel omkijken naar het apparaat zelf. Uiteraard is het dragen van beschermende kleding altijd noodzakelijk.

In de doos

  • Powerplus PWEG1011 kettingzaag
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Powerplus PWEG1011 kettingzaag

Powerplus PWEG1011 kettingzaagDe elektrische kettingzaag van Powerplus is een apparaat dat vrij snel te snappen is. Met behulp van de duidelijke handleiding kun je namelijk direct aan de slag. Je sluit de verlengkabel aan, zodat de kettingzaag van stroom voorzien is, en drukt de knop in om de kettingzaag te activeren. Daarna is het alleen nog een kwestie van het apparaat op het hout houden en een klein beetje druk zetten, zodat het zwaardblad de rest voor jou doet.

Aan het einde van de werkzaamheden kun je de tuinmachine weer loshalen van de verlengkabel en het apparaat opbergen. Bekijk dan wel of er nog voldoende olie in het apparaat zit voor een volgend gebruik. Deze kun je anders bijvullen voordat je de kettingzaag op zijn plek legt. Voor de rest heb je er bijna geen omkijken meer naar, omdat het apparaat veel automatisch doet.

Voor- en nadelen van de Powerplus PWEG1011 motorzaag

Een van de grootste voordelen van deze elektrische kettingzaag is de handbeschermkap. Rondvliegende takken worden hiermee tegengehouden, waardoor je geen blessures op kunt lopen. Als er gevaarlijke situaties ontstaan, dan schakelt de kettingzaag automatisch uit dankzij de automatische kettingrem. Als laatste heb je altijd een krachtig apparaat in handen waarmee de meest uiteenlopende klussen uitgevoerd kunnen worden. Voor slechts een laag bedrag heb je dus een hoogwaardige kwaliteit in handen waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Je hoeft nooit meer uit te geven dan jouw budget aankan.

Conclusie

Voor een laag bedrag heb je de Powerplus PWEG1011 elektrische motorzaag al in huis en zijn er verschillende mogelijkheden. De motorzaag is uitgerust met verschillende functies die de werkzaamheden niet alleen verlichten, maar er tegelijkertijd ook voor zorgen dat je veilig te werk kunt gaan. Gevaarlijke situaties worden altijd voorkomen en je zorgt ervoor dat je de takken alleen nog maar op hoeft te ruimen. De sterke prestaties zullen jou nooit teleurstellen en uiteindelijk hoef je alleen nog maar te genieten van de eindresultaten in en rondom de woning. Met deze betaalbare kettingzaag ben je altijd goed uit.