Powerplus POWXQG 5030 bladblazer

Powerplus bladblazer

Powerplus POWXQG 5030 bladblazer

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Zuig- en versnipperfunctie: Ja
  • Blaassnelheid: 251 – 300 km/h

De Powerplus POWXQG5030 blablazer vervult vier functies tegelijk: hij kan blazen, zuigen, hakken en harken. Met zijn enorme blaaskracht kunnen niet alleen vochtige bladeren en takken, maar ook losse poedersneeuw worden verwijderd.

Variabele blaas- en zuigcapaciteit

Powerplus POWXQG5030 bladblazer bladzuigerDe 3.000 watt Powerplus POWXQG5030 produceert een verbazingwekkende 300 kilometer geblazen lucht per uur. De zuigkracht wordt door de fabrikant gespecificeerd op 16 kubieke meter per minuut. Als het opgezogen materiaal moet worden gesneden, kunnen de bladeren tot een vijftiende van hun volume worden verkleind tot ze in een opvangzak van 45 liter terechtkomen. De snelheid en daarmee het blaas- en zuigvermogen zijn traploos instelbaar. Een geïntegreerde hark kan worden verlengd en ingetrokken en is bedoeld voor het snel losmaken van de bladeren die aan de grond kleven. Bij het werken in de blaasstand ondersteunen twee geleidingswielen de bediener en in het algemeen zorgt een draagriem voor een vermoeidheidsvrije werking van de tuinmachine, die ongeveer 5 kg weegt. Voor een comfortabele tweehandige bediening is er een extra handgreep die kan worden ingeklapt voor plaat besparende opslag.

Snel onderhoud PowerPlus POWXQG 5030

De lengte van de aanzuigbuis van de PowerPlus bladblazer kan door middel van een snelspan mechanisme worden aangepast aan de hoogte van de gebruiker. De zak kan ook in een mum van tijd worden bevestigd en verwijderd met een snelspanner en kan snel en eenvoudig worden geleegd dankzij een rits. Een onderhoudsopening van transparant kunststof biedt directe toegang tot de versnipperingswals wanneer reiniging nodig is.

Flexibel gebruik

De Powerplus POWXQG5030 heeft een krachtige 3.000 Watt motor, waarvan de snelheid traploos kan worden aangepast. Met een blaassnelheid tot 300 km/u, de hakfunctie en een eenvoudig in de lengte verstelbare aanzuigbuis door middel van een snelspanvergrendeling kun je het apparaat altijd aan je individuele behoeften aanpassen. Het apparaat is ook ideaal voor het verwijderen van losse poedersneeuw.

Aangenaam en ruimtebesparend

Rollen en draagriem zorgen voor vermoeidheidsvrij werken. De voorste handgreep is eenvoudig uit te klappen voor eenvoudige bediening met twee handen en plaatsbesparende opslag. De tuinruimer heeft ook een kabelhouder om verwarring te voorkomen. Met deze gecombineerde bladblazer werk je veel efficiënter door eerst alle bladeren op een hoopje te blazen en vervolgens een tijdje op te zuigen. Geniet van het extra comfort van een grotere snoerloze machine, zodat je geen problemen heeft met kabels die je voortdurend in de weg zitten.

Onderhoud

Na het gebruik in de tuin maak je de blad blazer altijd schoon. Dit verlengt de levensduur en daardoor is de grotere tuin altijd in optimale conditie voor toekomstig gebruik. Kies een elektrische bladblazer; ze zijn lichter en minder luidruchtig dan een blazer met benzine. Ze hebben ook veel minder onderhoud nodig. Met een gecombineerde bladblazer en ventilator werk je veel efficiënter door eerst alle bladeren op een hoopje te blazen en vervolgens alles tegelijk op te zuigen.

Conclusie Powerplus POWXQG 5030

De POWXQG 5030 bladruimer biedt veel functies en gemak voor een verbazingwekkend lage prijs. Het is dan ook niet voor niets een van de goedkoopste bladblazers die er op dit moment te vinden zijn. De tweehandige bediening met draagriem en wielen verdient zich zeker terug wanneer de bladopvangzak halfvol is. De overgrote meerderheid van de kopers is zeer tevreden over de prestaties van de PowerPlus en prijst het hoogwaardige vakmanschap van de bladblazer.