Powerplus POWEG9012 bladblazer

Powerplus bladblazer

Powerplus POWEG9012 bladblazer

Een bladblazer moet veel kracht bevatten, zonder dat het apparaat niet meer te hanteren is. Dit lijkt vaak onmogelijk, doordat een bladblazer groot uitziet en in combinatie met de opvangzak al helemaal massief wordt. De Powerplus POWEG9012 is echter een lichte blazer waar je ruim 40 liter bladeren mee op zou kunnen vangen. Voordat je overgaat tot een aankoop is het echter goed om te weten wat je van deze bladblazer kunt verwachten. Onderstaande informatie geeft jou alles wat je nodig hebt.

Powerplus POWEG9012 overzicht

De Powerplus POWEG9012 is een van de meest krachtige en beste bladblazers die er op de markt te vinden is. Met 3200 Watt word je nooit teleurgesteld. Daarbij heb je verschillende standen tot jouw beschikking, waarmee je het jezelf zo eenvoudig mogelijk gaat maken. Zo kun je niet alleen de bladeren wegblazen, maar ook opzuigen en versnipperen. Jouw gehele tuin kan daarom klaargemaakt worden voor de winter. Tevens heb je naar het apparaat zelf ook vrijwel geen omkijken meer naar.

In de doos

  • Powerplus POWEG9012
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Powerplus POWEG9012 bladblazer

Powerplus POWEG9012 bladblazerAls je gaat kijken naar de bediening van de Powerplus bladblazer, dan ga je al snel doorhebben dat er weinig nodig is om de bladblazer te laten werken. Je kunt met een knop namelijk alles instellen wat je nodig hebt. Zo heb je de stand voor het blazen, maar kun je er ook voor kiezen dat de bladeren versnipperd de zak in worden gezogen. Uiteindelijk moet je zelf bepalen wat jou het grootste gebruiksgemak gaat geven. Aan het einde van de werkzaamheden hoef je alleen nog maar het nodige onderhoud uit te voeren om de bladruimer op te kunnen bergen.

Ook op het gebied van onderhoud word je niet teleurgesteld. Je hoeft namelijk weinig te doen om de bladblazer weer klaar te maken voor een volgend gebruik. De opvangzak zorgt ervoor dat de blazer goed schoon te maken is. Bekijk wel of er geen bladeren achterblijven en of er geen onderdelen kapot zijn. Als er een onderdeel kapot is, kun je deze snel vervangen of laten repareren door een professional. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit zal dit echter bijna niet nodig zijn en kun je jarenlang genieten van jouw aankoop.

Voor- en nadelen van de Powerplus POWEG9012 bladruimer

De Powerplus POWEG9012 is een tuinmachine met verschillende voor- en nadelen. Voornamelijk de voordelen nemen hier de overhand. Zo heb je veel kracht tot jouw beschikking, waardoor het verwijderen van de bladeren geen problemen meer op kan leveren. Daarbij wordt alles direct opgevangen in de opvangzak. Je hoeft daardoor na het blazen niet meer aan de slag te gaan met ander gereedschap om de bladeren in de vuilnisbak te stoppen. Je moet er wel rekening mee houden dat de opvangzak voor sommige tuinen te klein is.

Conclusie Powerplus bladblazer

Deze bladruimer van Powerplus is een goede bladblazer wanneer je weinig geld uit wilt geven aan een krachtig apparaat. Voor enkele tientjes ben je namelijk verzekerd van een apparaat dat jarenlang meegaat. Doordat er meerdere standen op te vinden zijn, hoef je ook geen andere aankopen meer te doen. De bladeren worden immers opgevangen en eventueel voor jou versnipperd, zodat er minder ruimte in beslag wordt genomen. Als je voor jaren verzekerd wilt zijn van de bladblazer, hoef je dus niet meer verder te zoeken.