Powerplus POWEG1010 kettingzaag

Powerplus kettingzaag

Powerplus POWEG1010 kettingzaag

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Vermogen: 2000 W
  • Zwaardlengte: 35,6 cm

Met deze kettingzaag met 2000 W motor kun je snel en krachtig brandhout of takken of bomen zagen. De elektromotor ligt in lijn met het zwaard, waardoor de kettingzaag gemakkelijk te manoeuvreren is. Het zwaard heeft een lengte van 35,6 cm en zowel de zaagketting als het zwaard behoren tot het hoogwaardige merk Oregon. De Powerplus POWEG1010 motorzaag heeft een geïntegreerd automatisch smeersysteem. De ketting wordt continu gesmeerd zonder dat je je daar zorgen over hoeft te maken. Deze automatische smering zorgt ervoor dat de ketting veel langzamer slijt en het goede werk wordt voortgezet. Kortom, maximale prestaties met minimaal onderhoud.

Veiligheid POWEG1010

Powerplus POWEG1010 elektrische kettingzaagBij het zagen met kettingzagen vormt de zogenoemde terugslag het grootste gevaar, waarbij de zaag door de kracht gevaarlijk wordt teruggeworpen. Dankzij de terugslagbeveiliging wordt het risico drastisch verminderd, zodat je veilig en comfortabel kunt zagen. De zaagmachine heeft ook een handbeschermingskap met automatische rem. De handbeschermingskap zorgt ervoor dat je handen veilig worden beschermd en niet bekneld raken. De automatische rem is ontworpen om de ketting te remmen in onverwachte, gevaarlijke situaties, zodat je veilig aan het werk kunt gaan.

Met deze Powerplus kettingzaag met 2000 W motor kun je snel en krachtig brandhout of takken of bomen zagen. De elektromotor is in lijn met het zwaard, waardoor de kettingzaag gemakkelijk te manoeuvreren is. Het zwaard heeft een lengte van 35,6 cm en zowel de zaagketting als het zwaard behoren tot het hoogwaardige merk Oregon.

Geïntegreerd automatisch smeersysteem

De ketting wordt continu gesmeerd zonder dat je zich daar zorgen over hoeft te maken. Deze automatische smering zorgt ervoor dat de ketting veel langzamer slijt en het goede werk wordt voortgezet. Kortom, maximale prestaties met minimaal kettingzaag onderhoud.

Conclusie Powerplus POWEG1010

De Powerplus POWEG1010 elektrische kettingzaag is een krachtige en hoogwaardige tuinmachine, ideaal voor het snel zagen van brandhout, kleine bomen en takken. Deze POWEG1010 motorzaag is goed uitgebalanceerd, gemakkelijk te hanteren en zeer wendbaar omdat de elektrische motor in lijn is met het snijmes. Met de bekende en hoogwaardige 35,6 cm Oregon-zaagketting, zaagblad, klauwstop, kettingrem en tandwiel aangedreven kettingoliën van Oregon kunt je vertrouwen op hoge prestaties. De ergonomische handgreep, de automatische kettingsmering en de lage terugslag zorgen ervoor dat je lang met deze machine kunt werken. Je hebt geen gereedschap nodig om de zaag te vervangen en de kettingspanning aan te passen.