Powerplus grastrimmer

Powerplus grastrimmers en bosmaaiers

Wanneer je op zoek bent naar een Powerplus grastrimmer of bosmaaier kun je op deze website terecht voor het vergelijken van de verschillende producten. Het assortiment van zowel bosmaaiers als grastrimmers van Powerplus is groot en dat betekent dus ook dat je heel veel keus hebt. Dit kan het echter ook lastig maken om te kiezen voor de beste bosmaaier of grastrimmer. Om het je makkelijker te maken kun je daarom hier alle specificaties en voordelen van de verschillende modellen bekijken, zodat je de keuze makkelijker kunt maken en lang kunt genieten van je nieuwe aanwinst.

Powerplus grastrimmer en bosmaaier assortiment

Powerplus grastrimmer - POWXG3041 bosmaaierDe fabrikant is onderdeel van het bedrijf Varo en krijgt ook in Nederland steeds meer bekendheid. Het merk, dat zich vooral focust op het gebied van tuingereedschap, heeft sinds een aantal jaar ook een vertegenwoordiger in Nederland om zo wat meer bekendheid te creëren. Het grote voordeel van dit merk is dat de producten zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dit betekent dat je geen ervaren tuinier of klusser hoeft te zijn om gebruik te kunnen maken van de bosmaaier of grastrimmer. Je kunt snel aan de slag gaan en de klus eenvoudig klaren, ook als hobbyist of doe-het-zelver in de tuin.

Het assortiment is enorm en daarom heb je heel veel keuze wanneer je op zoek gaat naar een bosmaaier en/of gazontrimmer zoals bijvoorbeeld de Powerplus Dual Power POWDPG7542. En tussen de diverse modellen zitten ook een aantal verschillen, waaronder in de aandrijving, het vermogen, het geluid, het gewicht en in de handige functies en extra’s. Op deze manier kun je ontdekken wat voor jou belangrijker is. Ga je voor een betaalbare bosmaaier die tegelijkertijd wel inlevert op kracht of kies je een wat prijzigere Powerplus grastrimmer die zijn werk wel optimaal doet? Om je keuze makkelijker te maken vind je op deze pagina het beste van het beste.

De beste Powerplus bosmaaiers

De beste bosmaaiers van Powerplus, welke zijn dat? Er zijn een aantal bosmaaiers die met kop en schouders boven de rest van het assortiment uitsteken. Dit kan komen door de goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook door de handige functies of het grote vermogen. Het kunnen allemaal redenen zijn waarom je zeker een kijkje moet nemen bij deze bosmaaiers van Powerplus.

Powerplus POWXG3041

Hoewel de Powerplus POWXG3041 benzine bosmaaier met 10,72 aan de zware kant is, heeft deze motor genoeg kracht in huis om de nodige taken in de tuin te volbrengen. Je kunt met de POWXG3041 bostrimmer zowel grof onkruid als klein struikgewas en laag of middelhoog gras in de tuin maaien. Voor het onkruid en struikgewas gebruik je het maaiblad en voor het gras kies je voor de draadspoel. Onverzorgd gras is verleden tijd dankzij het gebruik van de POWXG3041. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 43 cm
 • Vermogen: 0,9 kW 32,6 cc 2-takt
 • Geluid: 112 dB
 • Gewicht: 10,72 kg

Powerplus POW60478

De Powerplus POW60478 is zowel een bosmaaier als een grastrimmer en van dit apparaat kun je dus dubbel zo hard profiteren. Je kunt struiken en ander wildgroei maaien maar tegelijkertijd heb je ook de mogelijkheid om het gras op je gazon mooi strak te houden. Je hebt dus geen twee apparaten nodig wanneer de POW60478 trimmer als 2-in-1 apparaat dit werk voor je kan doen. De draagriem zorgt ervoor dat je deze goedkope bosmaaier makkelijk kunt dragen, ondanks dat hij wat zwaarder is dan de gemiddelde bosmaaier. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25,5 cm
 • Vermogen: 1250 watt
 • Geluid: 110 dB
 • Gewicht: 10 kg

Powerplus Dual Power POWDPG7550

Ook deze Powerplus bosmaaier is zowel een bosmaaier als een gazontrimmer. De Dual Power POWDPG7550 op accu heeft daarnaast een aantal extra’s waardoor het werken met dit apparaat nog eenvoudiger wordt. Verder heeft deze tuinmachine een handige fietshandgreep die lekker in de hand ligt. Daarnaast is deze bosmaaier en grastrimmer draadloos en heb je dus geen last van verlengsnoeren tijdens het maaien en trimmen. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 33 cm
 • Vermogen: 40 volt Li-Ion
 • Geluid: 96 dB
 • Gewicht: 6,14 kg

De beste Powerplus grastrimmers

Ook voor de beste Powerplus grastrimmer hoef je niet ver te zoeken. Op deze pagina vind je de alvast de beste gazontrimmers op een rij gezet, zodat jij hier niet meer naar op zoek hoeft te gaan. De keuze is dus al een stukje makkelijker gemaakt. Deze grastrimmers kun je zelf vergelijken en op basis hiervan een keuze maken.

Powerplus POWXG30035

Betaalbaar én krachtig: wat wil je nog meer? De Powerplus POWXG30035 gazontrimmer zorgt ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien. Hierbij kun je denken aan een telescopische steel die je uit kunt schuiven tot wel 150 cm, zodat je hem naar je lichaamslengte kunt aanpassen. Verder kun je de kop draaien zodat je overal gemakkelijk bij kunt. De beschermbeugel voor planten maakt het mogelijk om dichtbij planten te trimmen. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 35 cm
 • Vermogen: 600 watt
 • Geluid: 96 dB
 • Gewicht: 3,56 kg

Powerplus POWEG6015

Voor de kleinere tuin is de Powerplus POWEG6015 een ideale hulp bij trimmen. Hoewel het vermogen aan de lage kant is kun je de POWEG6015 trimmer heel goed gebruiken voor het trimmen van de randen van het gazon. Deze zijn met een normale grasmaaier moeilijk te bereiken en daarom komt een grastrimmer goed van pas. Deze grastrimmer is degelijk, doet zijn werk naar behoren en is uitgerust met handige extra’s, zoals een maaikop met beugel voor bescherming van planten. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 300 watt
 • Geluid: 96 dB
 • Gewicht: 2,36 kg

Powerplus POWXG30033

Een telescopische steel, een verstelbare greep, een beschermbeugel voor de planten en een draaibare kop: het is slechts een greep uit de vele handige functies die de Powerplus POWXG30033 heeft. Deze handige en Powerplus grastrimmer levert wel iets in op het gebied van kracht maar daar krijg je heel wat eigenschappen voor terug die goed bruikbaar zijn bij het trimmen van je gazon. Ieder moeilijk te bereiken plekje op je gazon ligt er na gebruik van deze goedkope trimmer weer strak bij. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 32 cm
 • Vermogen: 500 watt
 • Geluid: 96 dB
 • Gewicht: 3,48 kg

Tip: wil je toch nog iets meer weten over grastrimmers en bosmaaiers in het algemeen, bekijk dan eens de pagina met veelgestelde vragen.