Powerplus Dual Power POWDPG7542 grastrimmer

Powerplus grastrimmer

Powerplus Dual Power POWDPG7542 grastrimmer

Deze DUAL-POWER set bevat zowel de 20 V grastrimmer als de 20 V Li-Ion accu en een lader. Deze compacte en lichte 20 V grastrimmer met beschermkap is bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren in het gras. Met een maaidiameter van 25 cm is het perfect voor het onderhoud van kleine tuinen. Dankzij de kantelbare kop kun je naast het grasmaaien zeer eenvoudig grasranden maaien. Je knipt de randen precies rond perken, onder struiken, rond bomen, rond oprijlanen, enzovoort. Twee kleine steunwielen begeleiden je bij het snijden van de snijkanten. Dankzij de handige bloemenbeschermer voorkom je ook dat je de delicate planten en bloemen in je tuin beschadigt wanneer je een bloembedden knipt.

  • Aandrijving: Accu
  • Te trimmen: Rand van het gazon
  • Maaibreedte draad: 25 cm of kleiner

Telescopische handgreep Powerplus Dual Power POWDPG7542

Je kunt de telescopische handgreep ook verlengen van 335 mm tot 620 mm en deze in je ideale werkhouding instellen. De extra handgreep kan in drie verschillende standen worden vastgezet, wat je gebruikscomfort compleet maakt en je de perfecte grip geeft bij het trimmen. De 4,5 m lange spoel wordt automatisch verlengd telkens als je de Powerplus grastrimmer weer inschakelt. Met deze automatische draadtoevoer hoef je de snijkop niet langer tegen de grond te slaan, waardoor je tijd bespaart en je je volledig kunt concentreren op het trimmen.

20 V Li-Ion batterij  en lader

De Dual Power batterij betreft een krachtige lithium-ion batterij. Hij overtuigt door zijn hoge accuprestaties en is optimaal geschikt voor toepassingen over een langere periode. Het kan worden gecombineerd met alle 20 V apparaten van de Dual Power serie, dus ook voor tuingereedschap. De Dual Power lader is compatibel met de 20 V en 40 V batterijen van de Dual Power serie. Deze 20 V Li-Ion accu heeft een capaciteit van 1500 mAh. 3 LED-indicatoren laten je toe de status van de batterij te controleren. De lader is ontworpen voor zowel 20 V als 40 V DUAL POWER batterijen. De 20 V batterij wordt in een uur opgeladen. De 40 V batterij wordt in 2,5 uur opgeladen. Wanneer de batterij weer volledig is opgeladen, verandert het indicatielampje van rood in groen. Daarnaast ist de lader uitgerust met een 1,8 meter lange kabel.

Conclusie Powerplus Dual Power POWDPG7542

Powerplus Dual Power POWDPG7542 grastrimmerDeze compacte en lichte 20V accutrimmer met een maaibreedte van 250 mm is een handig en praktisch tuingereedschap voor het knippen van gazonranden of -randen. Er is geen kabel die je stoort bij het trimmen van je gazon. Voor meer gebruiksgemak heeft deze accugrastrimmer een extra verstelbare handgreep, een telescopische aluminium schacht en een draaibare maaikop.

De telescopische aluminium schacht kan tot een lengte van 620 mm worden verlengd en de verstelbare handgreep kan in drie verschillende standen worden versteld voor een geschikte snijhoek. Met de roterende snijkop kun je onder een comfortabele werkhoek werken. Hierdoor kun je nauwkeurig ronde balen knippen, maar ook onder struiken, rond bomen en hek palen. De 4,5 m lange draad wordt automatisch verlengd telkens als de trimmer stopt en start. Zo kun je je volledig concentreren op het maaien van het gazon.

Je kunt snel werken met deze eenvoudig te gebruiken accu grastrimmer. Twee kleine wieltjes leiden je langs moeilijkere kanten bij het snijden. Dankzij de beschermende handgreep hoef je je zelfs geen zorgen te maken over de bescherming van je kwetsbare planten tijdens het maaien van je gazon.
laadtoestanden van de batterij weergeeft.