Powerplus bladblazer

Powerplus bladblazers

Powerplus is een merk dat vele soorten elektrisch gereedschap maakt, maar ook hebben ze vele tuingereedschappen, waaronder een aantal verschillende bladblazers. Al meer dan 50 jaar heeft dit bedrijf ervaring met het produceren en distribueren over de hele wereld van hun producten. De bladblazers van Powerplus zijn van uitstekende kwaliteit en hebben tevens een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zij combineren technologie en gebruiksvriendelijkheid optimaal, waardoor het voor iedere klusser een feest wordt in de tuin bezig te zijn. Op alle producten wordt minimaal 2 jaar garantie gegeven en op sommige producten zelfs 3 tot 5 jaar.

Powerplus bladblazer assortiment

Powerplus bladblazer - Dual Power POWDPGSET31Powerplus heeft veel klus- en tuingereedschap, waaronder bladblazers. Alle producten van Powerplus zijn onderverdeeld in drie lijnen: grijs, geel en groen. Deze kleuren vertegenwoordigen de type klusser, namelijk de incidentele, de doe-het-zelver en de professionele klusser. Door de brede variëteit aan bladblazers in het assortiment van Powerplus zit er voor iedereen gegarandeerd een geschikte optie tussen. Powerplus beschikt over verschillende lijnen van producten waarvoor je dezelfde accu kunt gebruiken. Zo heb je de bijvoorbeeld de DUAL POWER lijn en de One Fits All lijn. Handig als je meerdere gereedschappen wilt kopen bij dit merk. Wij zullen hier verschillende bladruimers op een rijtje zetten zodat jij een weloverwogen keus kunt maken!

Powerplus accu bladblazer

POWDPG7520 20V LI-ION

Met dit tuingereedschap kun je razendsnel bladeren wegblazen met een snelheid van maar liefst 190 km/h. De POWDPG7520 20V LI-ION heeft een breed mondstuk waardoor er veel lucht door de buis heen komt en de klus dus zo geklaard is. Deze blaasbuis kun je tevens gemakkelijk losklikken zodat je de bladblazer goed kunt opbergen. Deze blad blazer is er een die werkt met een accu, die niet zit inbegrepen bij de aankoop van de bladblazer. De accu en lader koop je afzonderlijk en zijn geschikt voor het complete DUAL POWER assortiment. Doordat deze Powerplus bladblazer op accu werkt heb je nooit gedoe met snoeren en dus complete bewegingsvrijheid. Ook is hij zeer licht in gewicht.

POWDPG7525 40V LI-ION

Deze 40V werkt op een Li-ion accu. Doordat dit exemplaar werkt met een accu kun je je helemaal vrij bewegen en gemakkelijk je klus klaren, want er komen geen snoeren aan te pas. Tevens geeft deze tuinruimer geen reukhinder en is hij zeer stil. Door het lichte gewicht kun je hem prima bedienen met één hand. Daarnaast is deze Powerplus bladblazer uitgerust met een snelheidshendel waarmee je de snelheid kunt vastzetten, waarbij de topsnelheid met de turbostand 185 km/h is. De POWDPG7525 40V LI-ION heeft een borstelloze motor die aanzienlijk minder trillingen geeft, wat het gebruiksgemak erg bevordert. De accu en lader zijn niet inbegrepen en zal je apart aanschaffen.

POWEBG7520 18V LI

De POWEBG7520 behoort tot de ‘’One-Fits-All serie en werkt met een accu. Deze bladblazer bereikt snelheden tot 160 km/h en heeft een breed mondstuk waardoor je binnen no-time al het afval hebt verzameld. De POWEBG7520 18V LI is een zeer gebruiksvriendelijke bladblazer omdat hij zeer licht in gewicht is en je hem daarom met één hand kunt bedienen. Daarnaast beschikt hij over en vergrendelknop waardoor het toestel continu blijft blazen, zonder dat je de knop ingedrukt moet blijven houden. Voor deze bladruimer koop je apart een One Fits All accu die valt onder de grijze lijn van Powerplus.

POWEG9011 bladblazer en -zuiger 3000W

Deze lichtgewicht Powerplus bladblazer is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een aantal handige features. Zo kun je deze bladblazer zonder problemen met één hand bedienen en tevens ligt hij zeer comfortabel in de hand dankzij de zachte handgreep. De POWEG9011 3000W werkt met een accu die tevens niet is inbegrepen. Hiervoor koop je een accu die geschikt is voor de gehele One Fits All lijn. Door een accublazer te kiezen heb je volledige vrijheid in je beweging doordat je niet vast zit aan snoeren. Ook zal je met deze blazer geen last krijgen van reukhinder en daarnaast is er veel minder herrie dan bij een benzine blazer.

Powerplus benzine bladblazer

POWPG60140 benzine bladblazer en -zuiger 27.6cc

De POWPG60140 van Powerplus heeft alles wat je zoekt om je tuin of veranda weer bladvrij te maken. Je kunt met deze blad blazer ervoor kiezen om de bladeren bij elkaar te blazen of om ze in één keer op te zuigen. Dit model werkt op benzine met een benzinetank van 0,4 liter en is voorzien van een Champion Bougie voor een uitstekende ontbranding. De ontsteking is elektronisch. De POWPG60140 is erg veilig vanwege de veiligheidsschakelaar die de motor stopt wanneer het deksel wordt geopend. Daarnaast komt deze bladruimer met 2 verschillende mondstukken, namelijk een voor de blazer aan de voorkant en een voor de zuiger aan de zijkant.

Powerplus elektrische bladblazer

POWXG4037 bladblazer en -zuiger 3000W

Een krachtige telescopische bladblazer en vormt de oplossing voor iedere tuin. Je kunt ermee blazen, zuigen, versnipperen én harken. Met een krachtige motor van 3000W kun je de bladeren wegblazen met wel 300 km/h. De aanzuigbuis is telescopisch en kun je uitschuiven in 10 verschillende posities. Met deze tuinmachine is het zeer comfortabel werken vanwege de twee wielen en een comfortabele draagriem. De inklapbare hark is ideaal om het afval bij elkaar te harken, en de versnipperfunctie maakt de bladeren tot wel 15 keer kleiner.

Conclusie Powerplus bladblazers

Naast de bovengenoemde bladblazers zijn er tevens onder andere de POWEG9012, POWXG4050, POWXG4060 en de POWXQG5030. Door de brede variatie aan bladblazers die Powerplus in het assortiment heeft, kun je prima bij dit merk terecht ongeacht je ervaring met bladblazers of je budget, want er zit hoogstwaarschijnlijk een geschikte tuinmachine tussen. Het feit dat vele gereedschappen, waaronder de bladblazers, werken met dezelfde accu, zorgt ervoor dat je geld zult besparen als je meerdere aankopen bij dit merk wilt doen. Voor zowel bladblazers als bladzuigers, en voor zowel accu bladblazers als benzine bladblazers kun je hier prima terecht.