Over TuinMechanisatie.nl

TuinMechanisatie.nl is specialist op het gebied van landbouwmachines én tuinmachines. Agrariërs, loonbedrijven en consumenten in Nederland en België vinden bij TuinMechanisatie.nl kwalitatief hoogwaardige en duurzame landbouw- en tuinmachines van toonaangevende merken.

Gras mechanisatie

In de 19e eeuw werd het gras nog hoofdzakelijk met een zeis gemaaid en aardappelen met de greep gerooid. Tegenwoordig bestaan er automatische grasmaaiers die de grassprieten voor u eenvoudig een kopje kleiner maken.

Hout mechanisatie

Bomen omhakken met een hakbijl gebeurt nog steeds, maar het karwei gaat een stuk makkelijker met een kettingzaag op stroom of benzine. Deze tuinmachines zijn erg krachtig en prima te combineren met een hakselaar.

Blad mechanisatie

In de herfstperiode of in het snoeiseizoen zelf de bladeren aanharken en handmatig in de groen-afvalbak deponeren is niet meer van deze tijd. Voor deze werkzaamheden zijn er nu gelukkig bladblazers en bladzuigers te koop.

TuinMechanisatie.nl: want kwaliteit gaat langer mee

TuinMechanisatie.nl is specialist op het gebied van landbouwmachines én tuinmachines. Agrariërs en loonbedrijven in Nederland vinden bij TuinMechanisatie.nl kwalitatief hoogwaardige en duurzame landbouw- en tuinmachines van toonaangevende merken. U koopt via TuinMechanisatie.nl alleen de beste tuingereedschappen (van o.a. Stiga, Makita en Gardena).

Waarom voor ons kiezen?

TuinMechanisatie.nl is specialist op het gebied van landbouwmachines én tuinmachines.

Mechanisatie specialist

Wij zijn specialist op het gebied van o.a. grasmaaiers (loopmaaiers, zitmaaiers en maairobots), kettingzagen, heggenscharen en bladblazers.

Snel vergelijken

Door onze specialisatie in diverse tuingereedschappen, kunnen wij u voorzien van de juiste informatie en wordt een nieuwe tuinmachine kopen een stuk eenvoudiger.

Service

Heeft u een vraag? Neem dan eenvoudig contact met op via het contactformulier. Ons hoog opgeleide technisch personeel staat voor u klaar.

Kwaliteit

Via TuinMechanisatie.nl koopt u alleen het beste tuingereedschap tegen de beste prijs. TuinMechanisatie.nl: want kwaliteit gaat langer mee.