Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA hogedrukreiniger

Nilfisk hogedrukreiniger

Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA hogedrukreiniger

Als consument wil je voor een normale prijs de beste materialen in handen hebben. Zeker het terras en andere grote oppervlakten worden nooit volledig schoon als je met een standaard sopje aan de slag gaat. Een hogedrukreiniger kan ervoor zorgen dat je minder kracht nodig hebt, terwijl alles wel weer blinkt. Een van de hogedrukspuiten waar je dan naar kunt gaan kijken is de Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA. Deze betaalbare hogedrukreiniger van Nilfisk kent veel verschillende accessoires, die allemaal meegeleverd worden bij jouw aanschaf. Je kunt er dus direct mee aan de slag zodra je het apparaat in handen hebt.

Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA overzicht

De Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA is een hogedrukreiniger die voor een schappelijke prijs aan kunt schaffen. Je hebt hierbij wel direct alles in huis om de tuin en alle toebehoren te kunnen reinigen. Zo krijg je veel verschillende accessoires meegeleverd, die je kunt blijven wisselen. Je kunt zowel grote als kleine oppervlakten met gemak schoonmaken en je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld jouw auto. De rioolslang van 8 meter zorgt er tevens voor dat je voldoende bewegingsruimte hebt en niet steeds aan de slag hoeft te gaan om de slang te verleggen tijdens de werkzaamheden.

In de doos

  • Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRANilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA hogedrukreiniger
  • Handleiding
  • Hogedrukpistool
  • Hogedrukslang
  • Tussenlans
  • Tornado nozzle
  • Vuilfrees
  • Schuimfles
  • Rioolslang
  • Wasborstel

Bediening en onderhoud van de Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA

De bediening van de Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA hogedrukspuit is eenvoudig. Je stelt de juiste waterdruk in en kunt een van de accessoires koppelen om alle werkzaamheden uit te voeren. De verschillende accessoires maken hierbij jouw werkzaamheden ook vele malen eenvoudiger. De slangen koppelen zorgt ervoor dat je het water naar de hogedrukreiniger laat gaan en aan het einde van de werkzaamheden bouw je alles weer op. Het enige onderhoud dat je aan deze tuinmachine uit moet voeren is de spuitlans schoonmaken, zodat er geen verstopping plaats gaat vinden.

Voor- en nadelen van de Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA

Als je gaat kijken naar de Nilfisk hogedrukreiniger dan merk je direct dat je voor dit geld veel voordelen behaalt. De hogedrukspuit wordt namelijk met alle mogelijke accessoires geleverd, waardoor je gelijk aan de slag kunt gaan. Je moet er alleen voor zorgen dat je een tuinslang in de buurt hebt, zodat het water naar het apparaat komt. Tevens kun je dankzij de haspel de slang op de juiste manier oprollen, waardoor er geen knik in komt. De juiste bescherming heb je hierdoor altijd. Houd er wel rekening mee dat er geen knoppen op de spuitlans zitten, waardoor het in eerste instantie lastig is om de juiste bediening toe te passen.

Conclusie Nilfisk hogedrukreiniger

De Nilfisk E160.1-10 PAD H X-TRA is een goede oplossing voor iedere klus. Wanneer je deze aanschaft heb je een totaalpakket te pakken, waardoor je gelijk aan de slag kunt gaan met jouw werkzaamheden. Het is daarom het geld meer dan waard en je zorgt ervoor dat jouw terras, auto of tuinmeubelen weer volledig schoon zijn en klaar voor de zomer. Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw aankoop te doen, zodat je ervoor kunt zorgen dat je altijd aan de slag kunt gaan zonder dat het jou veel kracht gaat kosten.