Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA hogedrukreiniger

Nilfisk hogedrukreiniger

Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA hogedrukreiniger

Wanneer je jouw tuin zomerklaar wilt hebben moet je ervoor zorgen dat je de juiste hulpmiddelen bij de hand hebt. Deze hulpmiddelen kunnen er immers voor zorgen dat je aan het einde van de dag jouw spieren niet overbelast hebt en al het hardnekkige vuil verdwijnt van ieder oppervlak. Een hogedrukreiniger is een van de zaken waar je naar kunt gaan kijken. De Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA hogedrukreiniger is zo’n apparaat waarmee je jouw tuin altijd volledig schoon hebt, zonder dat je aan het einde van de dag last hebt van alle spieren in jouw lichaam. Het is daarom bijna onwerkelijk dat dit model niet meegenomen wordt tijdens het maken van jouw keuzes.

Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA

De Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA is geschikt voor de meeste algemene reinigingsklussen. Deze betaalbare hogedrukreiniger heeft namelijk een waterdruk van 125 bar, waardoor een terras van 30 vierkante meter geen problemen op gaat leveren. Hiervoor wordt een terrasreiniger meegeleverd, welke een spatvrije schoonmaak garandeert. Daarnaast kun je de meest lastige plekken schoonmaken door middel van de rioolslang, waardoor jouw dakgoot of afvoer een goede reiniging kan gaan krijgen. Alles blinkt weer naar behoren en je hoeft er zelf weinig kracht voor te zetten. Aan het einde van de dag heb je nooit meer last van spierpijn. De hogedrukspuit helpt jou overal doorheen.

In de doos

 • Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRANilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA hogedrukreiniger
 • Handleiding
 • Spuitpistool
 • Spuitlans
 • Vuilfrees
 • Hogedrukslang
 • Tornado sproeier
 • Schuimunit
 • Reinigingsnaald
 • Duwbeugel
 • Patio cleaner
 • Rioolslang
 • Platte wasborstel

Bediening en onderhoud van de Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA

Deze hogedrukspuit is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk aan de praat te krijgen. Je moet ervoor zorgen dat je de juiste accessoires koppelt aan de hogedrukreiniger, waarna je vrijwel direct aan de slag kunt gaan. Daarna kun je de hogedrukreiniger de juiste waterdruk geven, zodat deze aangepast wordt op de werkzaamheden die je uit gaat voeren. Wanneer je de hogedrukreiniger eens in de zoveel tijd goed schoonmaakt, zorg je ervoor dat je nooit meer problemen gaat hebben met het opspattend vuil en verleng je de levensduur van het apparaat zelf.

Voor- en nadelen van de Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA

De Nilfisk hogedrukreiniger kent enkele voordelen voor jouw huishouden. Zo heb je altijd verschillende accessoires beschikbaar, waardoor het apparaat aan de schoonmaakklus aangepast kan worden. Tevens bepaal je zelf de waterdruk. Zo ben je ervan verzekerd dat er precies genoeg water uit de hogedrukreiniger komt om de schoonmaak goed uit te voeren. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de slang door middel van de haspel oprollen, zodat deze weer klaar is voor gebruik. Het enige nadeel is echter wel dat je beperkt bent in jouw bewegingsruimte, doordat de meegeleverde slang vrij kort is.

Conclusie Nilfisk hogedrukreiniger

Als je op zoek bent naar een hogedrukspuit waarmee je direct aan de slag kunt gaan, dan is de Nilfisk C 125.7-6 PAD X-TRA een goede keuze. Deze tuinmachine wordt immers geleverd met een grote hoeveelheid aan accessoires, waardoor je na de aankoop niet meer voor verrassingen komt te staan en altijd een goed mondstuk voor jouw schoonmaakklus hebt. Je hoeft dus ook niet meer extra geld opzij te leggen voor de nieuwe accessoires, maar kunt jarenlang doen met het pakket dat je aangeschaft hebt. Door de eenvoudige bediening wil je nooit meer iets anders.