Nilfisk C 120.7-6 PCAD hogedrukreiniger

Nilfisk hogedrukreiniger

Nilfisk C 120.7-6 PCAD hogedrukreiniger

Je wilt altijd op de juiste manier jouw terras en andere oppervlakten schoonmaken. Dit is vrij zwaar werk als je alles met de hand moet uitvoeren, doordat er veel kracht geleverd moet worden. Ook krijg je hier lang niet alles volledig schoon mee als er hardnekkig vuil op te vinden is. Je kunt daarom gaan kijken naar hogedrukreinigers. Deze reiniger kan met de juiste kracht het water over het oppervlak spuiten, waardoor je altijd het beste eindresultaat hebt. De Nilfisk C 120.7-6 PCAD hogedrukreiniger is hier een van. Deze hogedrukreiniger geeft jou voldoende voor de algemene reinigingswerkzaamheden, zonder dat je hier te veel voor gaat betalen.

Nilfisk C 120.7-6 PCAD overzicht

De Nilfisk C 120.7-6 PCAD is een hogedrukreiniger die vooral voor de tuinmeubelen goed gaat zijn. Daarnaast kun je verschillende voertuigen reinigen, doordat er een wasborstel meegeleverd wordt. Deze borstel zorgt voor een extra wasbeurt, terwijl er geen schade aan de lak wordt aangebracht. De vuilfrees zorgt er op zijn beurt weer voor dat het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd. Je kunt alle onderdelen zo makkelijk schoonmaken dat je eigenlijk nooit meer iets anders wilt hebben. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een tuinslang. Deze wordt namelijk niet meegeleverd. Dit is echter een kleine uitgave, waarna je gelijk aan de slag kunt gaan.

In de doos

 • Nilfisk C 120.7-6 PCADNilfisk C 120.7-6 PCAD hogedrukspuit
 • Handleiding
 • Spuitpistool
 • Spuitlans
 • Hogedrukslang
 • Vuilfrees
 • Tornado sproeier
 • Reinigingsnaald
 • Patiocleaner
 • Wasborstel
 • Rioolslang

Bediening en onderhoud van de Nilfisk C 120.7-6 PCAD

De Nilfisk hogedrukspuit laat jou van alle gemakken genieten. Je hoeft namelijk weinig instellingen te plaatsen en ook vrijwel geen onderhoud te plegen. De waterdruk instellen is namelijk alles wat je moet doen. Wanneer je dit gedaan hebt en de juiste accessoires bevestigd hebt op de tuinmachine kun je gelijk aan de slag. Het opspattend vuil kan wel eens in de spuitlans gaan zitten. Je moet daarom wel eens in de zoveel tijd de lans doorspuiten, zodat het vuil weer weggespoeld wordt en je hier op de lange termijn geen problemen van gaat ondervinden. Voor de rest heb je geen verstand nodig van het apparaat.

Voor- en nadelen van de Nilfisk C 120.7-6 PCAD

De voordelen zijn sterker dan de nadelen bij deze Nilfisk hogedrukreiniger. Je kunt namelijk altijd de juiste waterdruk hebben bij de schoonmaakklus. Daarbij heb je veel accessoires die je kunt koppelen, waardoor je ook nooit beschadigingen aanbrengt aan het oppervlak. Met het automatische start/stop systeem hoef je ook niet bang te zijn voor een overbelaste motor. Zo kun je nog langer met de machine doen. Het nadeel is wel dat de hogedrukslang relatief kort is, waardoor je goed moet bekijken of je voldoende bereik hebt.

Conclusie Nilfisk hogedrukreiniger

Als je op zoek bent naar een van de beste hogedrukreinigers waar je alles direct mee bij de hand hebt, dan moet je voor de Nilfisk C 120.7-6 PCAD gaan. Deze hogedrukreiniger heeft namelijk zoveel accessoires meegeleverd dat je niets meer te kort komt. De verschillende accessoires zijn geheel aan te passen aan de schoonmaakwerkzaamheden, zodat je verzekerd bent van het beste eindresultaat. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de accessoires te koppelen, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. Deze hogedrukspuit laat jou genieten van een schoon terras en een eenvoudigere schoonmaak van de auto.