McCulloch R800 robotmaaier

McCulloch robotmaaier

McCulloch R800 robotmaaier

  • Gazonoppervlakte: 800 m2
  • Maaibreedte: 25 cm
  • Max. geluidsniveau: 60 dB

De McCulloch R800 robotmaaier (ook wel ROB800 genoemd) zorgt voor een perfect onderhouden gazon. Het maait je gazon volledig zelfstandig en je krijgt hierdoor meer vrije tijd voor. De ROB800 kan een gazonoppervlakte tot 800m² moeiteloos aan, zelfs op hellingen tot 25%. Dankzij het geïntegreerde diefstalbeveiligingssysteem kan de robotgrasmaaier alleen met een persoonlijke PIN-code worden bediend. De programmering is zeer eenvoudig. Dankzij lithium-ion batterijen werkt de maairobot niet alleen met veel vermogen, maar is de robot ook nog eens bijzonder energiezuinig.

Sensoren en messen

Het apparaat heeft zeer gevoelige botsingssensoren, hef- en kantelsensoren en een grote afstand tussen de behuizing en de messen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. De McCulloch R800 werkt bijzonder stil en stoort je niet met de dingen die je liever doet dan je gras maaien. Het bijgeleverde pakket omvat: 200 m grensdraad, 400 haken, 3 reservemessen, 5 connectoren, klemmenblokken en een oplaadstation.

Over de producent

McCulloch heeft een lange geschiedenis in de ontwikkeling van hoogwaardige en betrouwbare tuinproducten. De eerste stap was de introductie van de eerste eenmanskettingzaag in Amerika in 1949. Tijdens de eerste decennia waren professionele boswerkers de belangrijkste doelgroep. In de jaren zeventig van de vorige eeuw werd begonnen met de ontwikkeling van tuingereedschap voor de consument. Het moderne gamma zet de traditie van krachtige motoren, technische innovatie en robuust design voort die al meer dan een halve eeuw hun handelsmerk is. Elk apparaat is ontworpen voor hoge prestaties en duurzaamheid, en met goede zorg zal je nog vele jaren plezier aan je robotmaaier beleven. Het productieproces van is ontworpen om materialen te gebruiken die het milieu zo min mogelijk belasten.

Kenmerken McCulloch R800

McCulloch R800 robotmaaierEen goed onderhouden gazon en meer vrije tijd dankzij ROB! De nieuwe McCulloch ROB800 zorgt voor het vervelende maaiwerk en doet dit volledig zelfstandig. De McCulloch R800 maairobot beheerst moeiteloos hellingen tot 25%. De nieuwe McCulloch robotmaaier is eenvoudig te installeren en maait het gewenste gazongebied volledig automatisch. Geniet van je vrije tijd terwijl je robotmaaier voor het maaien zorgt! Dankzij het vrije bewegingspatroon maait de deze maairobot je gazon effectief, betrouwbaar en zonder strepen. Het resultaat is een gazon dat altijd in goede staat is. Indien nodig laadt de robot grasmaaier zijn accu automatisch op bij het laadstation. Een eenvoudig te leggen grensdraad toont de tuinmachine vervolgens waar te maaien. De robotmaaier verkort de punten van de grassprieten voortdurend met messcherpe messen, waarbij het gazonafval als natuurlijke meststof op het gazon blijft liggen (mulch principe).

Snelle en eenvoudige installatie

De nieuwe McCulloch R800 robotmaaier is eenvoudig te installeren. Specificeer het maaigebied van je robotgrasmaaier en hij zorgt onder alle weersomstandigheden voor het maaiwerk. Dankzij het regelmatige maaiwerk wordt het gazon continu gemaaid. Tijdens het maaien worden de gazonpunten gemaaid, die als natuurlijke meststof op het gazon terugvallen. Deze maaitechniek maakt het gazon gezonder en groener. Onderhoudswerkzaamheden aan de R800 modellen zijn zeer eenvoudig. Dankzij de bijpassende McCulloch robotmaaier accessoires kunnen ze indien nodig eenvoudig worden vervangen.

De McCulloch R800 robotmaaier heeft de volgende kenmerken:

  • Alarmfunctie wanneer de robot maaier omhoog wordt getild
  • Diefstalbeveiliging/PIN-code
  • Uiterst stil
  • Maaihoogteverstelling 5-traps
  • ECO-modus
  • Willekeurig maaisysteem
  • Hoogwaardige snijbladen
  • Externe startfunctie: 2/variabel
  • Oplaadstation