McCulloch Li58-26 M46M accu grasmaaier

McCulloch accu grasmaaier

McCulloch Li58-26 M46M accu grasmaaier

Bij een goed verzorgde tuin hoort ook een mooie grasmat. Het gras groeit echter snel, waardoor het eens in de zoveel tijd gemaaid moet worden. Hiervoor moet je echter wel altijd de juiste instellingen kunnen plaatsen. Als je zelf weinig verstand van hebt, kun je het beste op zoek gaan naar een accugrasmaaier die de meting voor je uitvoert. Een van deze grasmaaiers is de McCulloch Li58-26 M46M accu grasmaaier. Deze snoerloze grasmaaier kan jou te allen tijde helpen om de werkzaamheden naar behoren uit te voeren, waardoor je met minder kracht het beste eindresultaat gaat bereiken. Lees daarom snel verder en ontdek de mogelijkheden.

McCulloch Li58-26 M46M overzicht

De McCulloch Li58-26 M46M accu grasmaaier is een draadloze grasmaaier die voor de grotere tuinen veel uitkomsten kan bieden. Zo kan deze tot wel 650 vierkante kilometer maaien op een volgeladen accu. Hierdoor kun je zelfs tot achteraan jouw tuin komen zonder problemen. Je wordt immers ook niet gehinderd door een verlengsnoer. Wanneer je aan de slag gaat met de accugrasmaaier hoef je alleen maar de instellingen te plaatsen via het LCD toetsenbord. Hier kun je ook de automodus vinden, die de grasomstandigheden meten en het toerental erop aanpast. Uiteindelijk kun je alles geheel naar wens hebben, waardoor jouw gras er goed uit komt te zien. Je bent daarbij ook direct verzekerd van een energiebesparing. Er zijn hierdoor alleen maar voordelen te behalen.

In de doosMcCulloch Li58-26 M46M accu grasmaaier

  • McCulloch Li58-26 M46M
  • Handleiding
  • 58 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangbak 50 liter

Bediening en onderhoud van de McCulloch Li58-26 M46M

Deze McCulloch Li58-26 M46M is geheel in te stellen via het LCD toetsenbord. Hierdoor kun je alle instellingen vele malen nauwkeuriger plaatsen dan wanneer het via een hendel gebeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de maaihoogte, maar ook de automodus en de ecomodus. Je kunt de gehele bediening hierdoor eenvoudig maken. Wat betreft het onderhoud heb je ook niet te klagen. De tuinmachine hoeft namelijk alleen maar eens in de zoveel tijd schoongemaakt te worden. Daarbij kun je de opvangbak legen na iedere maaibeurt en de accu aan de lader leggen. Zo is jouw accugrasmaaier direct weer klaar voor gebruik.

Voor- en nadelen van de McCulloch Li58-26 M46M

Het toestel kan jou eigenlijk alleen maar voordelen geven. Zo kun je de instellingen eenvoudig plaatsen met het toetsenbord en heb je de beschikking over drie verschillende maaihoogtes. Dankzij de krachtige accu kun je daarom direct aan de slag en kun je de accu ook nog op andere apparaten van de fabrikant gebruiken. Wanneer een van de accu’s kapotgaat, heb je dus altijd nog een nieuwe paraat. Een ander groot voordeel is dat je na het grasmaaien nooit lang meer bezig bent. Na het maaien hoef je immers alleen nog maar de bak te legen, zodat deze weer klaar is voor een volgend gebruik.

Conclusie McCulloch accu grasmaaier

Wanneer je op zoek bent naar een accugrasmaaier die altijd veel nauwkeurigheid te bieden heeft voor een redelijke prijs, dan is de McCulloch accu grasmaaier de beste oplossing. Doordat je alle instellingen veel nauwkeuriger kunt plaatsen ben je verzekerd van het beste eindresultaat voor jouw gazon. Daarbij heb je veel bewegingsvrijheid, waardoor jouw tuin van voor tot achter volledig gemaaid kan gaan worden. Het enige wat je hiervoor nog hoeft te doen is de aankoop te maken. Wanneer deze binnen jouw budget past, is deze accugrasmaaier het geld meer dan waard en misschien wel de beste accumaaier voor jou!