McCulloch Li58-26 M46 accu grasmaaier

McCulloch accu grasmaaier

McCulloch Li58-26 M46 accu grasmaaier

Een accu grasmaaier kan jou helpen om altijd een goed gemaaid stuk gras in de tuin te hebben. Het is echter niet vanzelfsprekend dat dit altijd op een goede manier gebeurt. Je moet immers zorgen dat je een goed model tot jouw beschikking hebt, waarmee je ook goed overweg kunt. Als je hoogwaardige kwaliteit wilt en een goed budget beschikbaar hebt, dan kan de McCulloch Li58-26 M46 accu grasmaaier een goede keuze zijn. Deze accumaaier doet wat het belooft, waarbij je ook nog veel voordelen kunt behalen. Zorg er daarom voor dat je weet wat je kunt verwachten, zodat je jouw keuze op een goede manier kunt gaan maken.

McCulloch Li58-26 M46

McCulloch Li58-26 M46 accu grasmaaier

De McCulloch Li58-26 M46 is een accugrasmaaier voor de grotere tuinen. Zo kun je dankzij de maaibreedte een oppervlakte van 650 vierkante meter bewerken, zonder dat je hiervoor de accu nogmaals op moet laden. Er is geen verlengsnoer nodig om de grasmaaier te laten werken, waardoor je ook langere stukken kunt doen zonder beperkt te worden. Op het LCD-scherm wordt het stroomverbruik en de accucapaciteit aangegeven. Hierdoor zie je in een oogopslag wanneer het tijd is om de accu weer op te laden en weet je gelijk hoeveel energie jouw snoerloze grasmaaier nodig heeft om op te laden.

In de doos

  • McCulloch Li58-26 M46
  • Handleiding
  • 58 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangzak 50 liter

Bediening en onderhoud van de McCulloch Li58-26 M46

De McCulloch Li58-26 M46 accu grasmaaier kent een eenvoudige bediening. Je hoeft namelijk alleen de maaihoogte in te stellen en de tuinmachine voor je uit te duwen. Zorg er daarbij wel voor dat de accu opgeladen is voor gebruik. Zo voorkom je dat je halverwege de werkzaamheden zonder accu komt te zitten en de werkzaamheden moet gaan staken. Qua handgrasmaaier onderhoud is er ook niet veel voor nodig om een langere levensduur te realiseren. Je moet er alleen voor zorgen dat er niet veel gras achterblijft na het maaien en de opvangbak legen. Zo kun je gelijk weer aan de slag tijdens de volgende klus in jouw nieuwe tuin.

Voor- en nadelen van de McCulloch Li58-26 M46

De McCulloch Li58-26 M46 accu grasmaaier kent verschillende voordelen ten opzichte van andere draadloze grasmaaiers. Zo heb je zes maaihoogtes tot jouw beschikking, welke in slechts een handeling in te stellen zijn. Tevens heb je een grote opvangbak. Waar sommige grasmaaiers hierin te kort komen, heb je hier meer dan genoeg ruimte om jouw volledige tuin met slechts een bak te kunnen maaien. Als je gaat kijken naar de accu, dan ben je ook altijd goed uit. De sterke accu is voldoende voor de draadloze grasmaaier, maar kan daarnaast direct gebruikt worden op andere apparaten van deze fabrikant. Zo voorkom je dat je zonder een accu komt te zitten.

Conclusie McCulloch accu grasmaaier

Deze McCulloch accu grasmaaier is een van de beste accugrasmaaiers waar je nooit spijt van gaat krijgen. De kracht waarmee het gras gemaaid wordt en de gemakken die je eraan kunt behalen zorgen ervoor dat dit model het geld meer dan waard gaat zijn. Met een kleine investering heb je immers een model beschikbaar waarmee de grootste tuinen te maaien zijn. Zo kun je niet alleen bij een kleine grasmat de gewenste resultaten behalen, maar ook voor de tuinen tot meer dan 600 vierkante meter. Wacht daarom niet te lang en zorg ervoor dat je de grasmaaier in handen hebt.