McCulloch Li58-26 M40 accu grasmaaier

McCulloch accu grasmaaier

McCulloch Li58-26 M40 accu grasmaaier

Het maaien van het gras hoort erbij als je een goed verzorgde tuin wilt hebben. Hiervoor heb je wel altijd de juiste hulpmiddelen nodig. Je wilt er immers voor zorgen dat het gras er goed verzorgd uit ziet en dat je hier niet heel veel kracht voor nodig hebt. Een accugrasmaaier kan hiervoor zorgen. Deze snoerloze grasmaaier geeft jou daarvoor alle bewegingsruimte, doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een verlengsnoer. Je kunt hiervoor gaan kijken naar de McCulloch Li58-26 M40 accu grasmaaier. Deze grasmaaier is namelijk zeer sterk, waardoor je altijd van alle gemakken bent voorzien. Je moet dan wel weten waarom deze tuinmachine bij jouw keuzelijstje thuishoort.

McCulloch Li58-26 M40 overzicht

De McCulloch Li58-26 M40 is een accu grasmaaier voor de grotere tuinen. Wanneer je tot 500 vierkante meter tot jouw beschikking hebt, kun je hiermee uit de voeten. Dankzij het LCD-scherm kun je alle instellingen eenvoudig plaatsen, zodat je altijd de juiste maaihoogte hebt en je tevens een overzicht krijgt van de mogelijkheden. Deze grasmaaier kan namelijk ook op de automodus gezet worden, waarbij de grasmaaier de grasomstandigheden detecteert en hier de werking volledig op aanpast. Zo heb je nog meer mogelijkheden en kun je ervoor zorgen dat jouw gras er altijd perfect bij komt te liggen.

In de doosMcCulloch Li58-26 M40 accu grasmaaier

  • McCulloch Li58-26 M40
  • Handleiding
  • 58 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangbak 50 liter

Bediening en onderhoud van de McCulloch Li58-26 M40

In tegenstelling tot veel andere draadloze grasmaaiers kun je de bediening van de McCulloch Li58-26 M40 accu grasmaaier uitvoeren door middel van het LCD-scherm. Hierdoor zie je niet alleen precies welke instellingen je geplaatst hebt, maar ook hoeveel accu er nog over is voor de werkzaamheden. Jouw accugrasmaaier gaat hierdoor altijd aangeven wanneer de accu bijna leeg is. Op dat moment moet je deze weer op gaan laden. Het onderhoud van de grasmaaier is ook eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen de opvangbak te legen en eventueel het overtollige gras te verwijderen bij de bladen. Zo kun je gelijk weer aan de slag tijdens een volgende maaibeurt en ontbreekt het jou aan niets meer.

Voor- en nadelen van de McCulloch Li58-26 M40

De McCulloch Li58-26 M40 is een accu maaier met moderne technologie├źn. Doordat de grasmaaier is voorzien van een LCD-scherm kun je de instellingen namelijk eenvoudig plaatsen. Dit biedt jou ook een nauwkeuriger werk dan wanneer je de instellingen handmatig moet gaan plaatsen. Daarbij geeft het scherm jou direct alle informatie die je nodig hebt voor de werkzaamheden. Ook wordt het gras direct opgevangen in een opvangbak. Hierdoor hoef je na het grasmaaien niet meer aan de slag te gaan met een hark. Je bespaart jezelf hier veel tijd mee ten opzichte van een gewone grasmaaier. De grasmaaier kan wel zwaar aanvoelen tijdens het duwen. Houd hier rekening mee voordat je begint.

Conclusie McCulloch accu grasmaaier

De McCulloch accu grasmaaier is een goede oplossing met veel moderne technieken en een van de beste draadloze grasmaaiers van dit moment. Hierdoor kun je altijd op de juiste manier aan de slag gaan en is er meer nauwkeurigheid geboden ten opzichte van andere modellen. Het mag dan wel een flink bedrag kosten, je bent verzekerd van een geweldige grasmat waarvan je weer kunt genieten. Door het compacte formaat is het eenvoudig om heen en weer te bewegen, zolang je voldoende kracht hebt om hem vooruit te duwen. De accumaaier is daarbij wel eenvoudig op te bergen aan het einde van de werkzaamheden.