McCulloch grastrimmer

McCulloch grastrimmers en bosmaaiers

Zowel een bosmaaier als een grastrimmer vind je bij McCulloch. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken in de tuin als het ook makkelijk en snel kan? Bij hoog gras, wildgroei of randen van het gazon waar je niet bij kunt, heb je twee mogelijkheden: je laat het voor wat het is, met als resultaat dat je tuin er rommelig en niet goed verzorgd uitziet. Maar je kunt ook kiezen voor de tweede en beste oplossing: kies voor een handige hulp: een McCulloch grastrimmer of bosmaaier. Je bent hierbij verzekerd van kracht en snelheid, zodat het onderhouden van je tuin niet lang in beslag zal nemen.

McCulloch grastrimmer en bosmaaier assortiment

McCulloch grastrimmer - B26 PS Toolkit bosmaaierEen product van McCulloch staat bekend als een goede investering. Dit merk, onderdeel van Husqvarna, bestaat sinds 1943 en houd zich sindsdien bezig met de productie van krachtig gereedschap waar je echt iets aan hebt. Het merk is een grote speler op het gebied van tuingereedschap (o.a. kettingzagen en robotmaaiers) en focust zich daarom op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige en krachtige producten, waaronder bosmaaiers en gazontrimmers. Een van de voordelen van McCulloch is dat de modellen stiller zijn dan andere merken, waardoor ze bijna geen geluidsoverlast veroorzaken. Bekijk het aanbod  op deze site en vergelijk de modellen.

In het assortiment vind je zowel bosmaaiers als kantenmaaiers. Beide producten hebben verschillende aandrijvingen, vermogen, functies en extra’s. Op deze manier kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om het makkelijker te maken kun je op deze pagina de voor jou beste McCulloch grastrimmer of bosmaaier bekijken. Op basis hiervan kun je bepalen wat jij zoekt in een bosmaaier of trimmer en wat voor jou de doorslag geeft bij het maken van jouw keuze. Je hoeft dus zelf niet meer op onderzoek naar de verschillen onderling, die vind je hier! Ook kun je eens kijken bij 5 redenen om een grastrimmer te kopen.

De beste McCulloch bosmaaiers

Er zijn een aantal bosmaaiers te vinden waar je uit kunt kiezen wanneer je op zoekt bent naar een sterke bosmaaier. Een bosmaaier gebruik je vooral bij een grotere tuin waarin je veel last hebt van onkruid, wildgroei als struiken en bosjes en wellicht riet of een andere grassoort wanneer je aan het water woont. Je kunt de bosmaaiers vergelijken op vermogen, gewicht en het maximale geluidsniveau, maar ook de functies en handige extra’s die deze apparaten kunnen hebben.

McCulloch B26 PS

Lichte en zware klussen zijn geen enkel probleem met de McCulloch B26 PS, een bosmaaier met benzine aandrijving. Je kunt deze bosmaaier zowel met trimdraad als een grasmes gebruiken, afhankelijk van de klus die je uit gaat voeren. Trimdraad gebruik je wanneer je de grasranden bij gaat werken en een grasmes is aan te raden voor de wat zwaardere klussen. De tweede handgreep van de B26 PS trimmer kan versteld worden, waardoor je hem aan kunt passen aan je lengte en zo kun je extra comfortabel te werk gaan. Na gebruik kun je de steel kleiner maken zodat de bosmaaier minder ruimte inneemt. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 26 cm
 • Vermogen: 750 watt, 0,75 kW
 • Geluid: 112 dB
 • Gewicht: 5,4 kg

McCulloch B26 PS Toolkit

De McCulloch B26 PS Toolkit is nóg uitgebreider dan de B26 PS. Verder zijn veel functies hetzelfde: zo heeft ook de B26 PS Toolkit zowel met trimdraad als grasmes te gebruiken, voor de lichtere en wat zwaardere klussen. Ook heeft dit model een verstelbare steel zodat de bosmaaier minder ruimte inneemt wanneer je hem opbergt. Dankzij de handige Tap functie op de trimkop zal het tapdraad eenvoudig verlengt worden als je op de grond tikt. Het grote voordeel aan de B26 PS bosmaaier is dat er ook een opzetstuk van een heggenschaar bij zit. Hiermee kun je ook direct je heg snoeien en is je tuin volledig verzorgd. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 26 cm
 • Vermogen: 750 watt, 0,75 kW
 • Geluid: 112 dB
 • Gewicht: 5,4 kg

McCulloch B40 B Elite

Vergeleken met de andere bosmaaiers in het assortiment is de McCulloch B40 B Elite een stuk zwaarder en ook wat luidruchtiger, maar in ruil hiervoor krijg je een krachtige bosmaaier met een hoop handige functies. Het gebruikscomfort wordt geoptimaliseerd door een antivibratiesysteem, een comfortabele handgreep, een dubbel gevoerd harnas en een brandstoftank van 1 liter. Je hoeft de tank dus niet vaak bij te vullen. Voor kracht én comfort tijdens het maaien kun je goed gebruik maken van de B40 B Elite bostrimmer. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 43 cm
 • Vermogen: 1,5 kW 40cc
 • Geluid: 118 dB
 • Gewicht: 7,3 kg

De beste McCulloch grastrimmers

Er zitten ook een aantal gazontrimmers in het assortiment waar je uit kunt kiezen wanneer je op zoek bent naar een goede grastrimmer. Ben je op zoek naar een McCulloch grastrimmer, dan heb je een aantal opties welke je hier kunt vinden en met elkaar kunt vergelijken. Ook is het mogelijk om deze modellen weer te vergelijken met de beste grastrimmers van andere merken op een van de merkenpagina’s op deze website. Zo kun je uiteindelijk een goede keuze maken.

McCulloch T26 CS

Deze McCulloch grastrimmer werkt op benzine en is daarom extra krachtig. Hiermee kun je het gras op alle plekken goed trimmen, ook bij de plekken die minder goed bereikbaar zijn. Vooral de kleinere gazons hebben baat bij gebruik van de McCulloch T26 CS. Je kunt de trimmer makkelijk starten met de Soft Start en daarnaast zorgt ook de tweede greep voor extra comfort. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 26 cm
 • Vermogen: 0,75 kW
 • Geluid: 109 dB
 • Gewicht: 5 kg

McCulloch Trimmac

Ook de McCulloch Trimmac werkt op benzine en zorgt ervoor dat jij op makkelijke en snelle wijze je gazon weer strak krijgt. Je zult merken dat deze grastrimmer eenvoudig te bedienen is en snel werkt. Het handvat bevordert de comfort tijdens het werken en ook wanneer je klaar bent kun je profiteren van de Trimmac kantenmaaier. De steel van de McCulloch grastrimmer kan opgedeeld worden in meerdere delen en neemt dus weinig ruimte in. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 600 watt
 • Geluid: 112 dB
 • Gewicht: 3,9 kg