McCulloch bladblazer

McCulloch bladblazers

Het merk McCulloch is een uitstekende producent van krachtige bladblazers. Binnen het assortiment van McCulloch zal je alleen krachtpatsers van bladblazers vinden! Met een bladblazer van McCulloch zit je altijd goed omdat je ervan op aan kunt dat je alleen de allerbeste kwaliteit in handen krijgt. De producent heeft een wijde variëteit aan tuingeredschap (o.a. kettingzagen) en hierdoor zit er voor ieder budget wel iets passends tussen. Ook hebben zij zowel accu bladblazers als benzine bladblazers. De tuinmachines beschikken over verschillende handige, innovatieve features die het gebruiksgemak zeer bevorderen. Hier zetten we alles wat je moet weten over het merk voor je op een rijtje.

McCulloch bladblazer assortiment

McCulloch bladblazer - Li58GBMcCulloch bladblazers staan bekend om het grote gebruiksgemak, wat te danken is aan een aantal innovatieve features die het merk heeft toegepast op hun bladblazers. Zo hebben de bladblazers een cruise control functie, waarmee de ventilatorsnelheid kan worden ingesteld. Een plat mondstuk bij deze bladblazers zorgt voor een gerichte blaaskracht, en de gemakkelijk aan te sluiten buis zorgt voor een razendsnelle montage. De bladblazers van dit merk zijn zeer gemakkelijk op te starten door de soft start, wat inhoudt dat de weerstand in het startkoord verminderd wordt met 40% zodat de bladruimer binnen no time gebruiksklaar is. Daarnaast zorgt de S-vormige uitlaat ervoor dat de luchtstroom langs de handgreep loopt. Tevens kunnen de tuinmachines worden gebruikt als zowel bladblazers als -zuigers.

McCulloch benzine bladblazers

GBV 325

McCulloch heeft verschillende uitvoeringen van bladblazers. De eerste die wij hier zullen bekijken is de GBV 325 die gedreven wordt door benzine. Deze bladblazer is zeer efficiënt en multifunctioneel met 320 km/h blaasvermogen. Dit grote vermogen maakt dit product ideaal voor het verwijderen van hardnekkige maairesten, bladeren en ander soort vuil. Deze bladblazer heeft een 3 in 1 functie, namelijk bladblazer, bladzuiger en mulcher. Het platte mondstuk zorgt voor gerichte blaaskracht, en de buis is zeer eenvoudig te verwisselen. Met de brandstofpomp en de intuïtieve bediening is deze bladblazer zeer gemakkelijk op te starten. Deze machine mulcht de bladeren (oftewel snipperen) waardoor er meer volume overblijft in de vacuumzak, met een totaal volume van 45 liter.

MAC GBV 345

De bladblazer van McCulloch in de uitvoering MAC GBV 345 is een zeer handige tuinruimer met een topkwaliteit zoals je die van McCulloch kan verwachten. Dit is een handige éénhandsblazer én –zuiger waarmee je met het grootste gemak grasresten, bladeren en afval uit de weg ruimt. Deze bladblazer beschikt over een eenvoudige buisbevestiging. De MAC GBV 345 werkt met benzine en de benzinetank inhoud is van 0,54 liter. Het gewicht van deze bladblazer is slechts 4,4 kg en de luchtsnelheid bedraagt 95,83 m/s. Het volume van de opvangzak bedraagt 45 liter en de cilinder inhoud bedraagt 25 cm³. Daarnaast kan deze tuinmachine zowel blazen, zuigen en mulchen. Ook de features cruise control en soft start zullen niet teleurstellen.

GB 322

De GB 322 is perfect voor de consument die nu en dan een blad blazer nodig heeft. De blad blazer werkt op benzine maar heeft ook een stroompunt van 0,9kW, wat ervoor zorgt dat deze bladblazer snelheden van maar liefst 322 km/h kan bereiken. De machine weegt slechts 4,8 kg en beschikt ook over het Sure Fire startsysteem waardoor je altijd gemakkelijk en probleemloos kunt starten. Daarnaast beschikt deze bladblazers over features als cruise control en gemakkelijk aan te brengen buizen. De cilinder inhoud bedraagt 26 cm³ en de luchtsnelheid 84 m/s.

GBV 322

De McCulloch GBV 322 is een uitstekende 26cc-benzineblazer met een vermogen van 0,8 kW. Dit product is ideaal voor frequent gebruik met zij blaassnelheid van 322 Km/h en gewicht van slechts 4,4 kg. De McCulloch GBV 322 beschikt over innovatieve features zoals de Sure Fire Start, de mulchfunctie, de softgrip en cruise control. Ook zijn de blaaspijpen zeer gemakkelijk aan te brengen en beschikt deze bladblazer over een anti-trillingssysteem. De cilinder inhoud is 26 cm³ en de bladruimer heeft een luchtsnelheid van 89 m/s. Doordat deze blazer de bladeren mulcht, blijft er veel meer ruimte over in de vacuümzak en kun je langer doorgaan met bladeren zuigen.

GB 355 BP

Last but not least; de GB 355 BP bladblazer van McCulloch. Dit is een zeer praktische backpack bladblazer. Dit model is zeer krachtig en gebruiksvriendelijk en is dus zeer geschikt voor frequent gebruik. De blazer heeft een ergonomisch design voor optimaal comfort terwijl je hem draagt op je rug. De schouderbanden verspreiden het gewicht over heel het lichaam zodat je geen belasting zult ervaren. Bladeren, grasresten en ander vuil zijn geen uitdaging voor deze krachtpatser. De luchtsnelheid bedraagt maar liefst 355 km/h en de cilinder inhoud is 46 cm³. Daarnaast beschikt de GB 355 BP over cruise control, verstelbare schakelaar en gepolsterde schouderbanden.

McCulloch accu bladblazers

Li 58GB

De McCulloch Li 58 GB is een accubladblazer met een potentie van 58V. Maar hoe werkt een bladblazer met accu? De machine werkt met een 2,6 of 5,2Ah batterij, en bereikt snelheden tot wel 209 km/h. De batterij van dit model kan volledig worden opgeladen in slechts 60-90 minuten. Met een gewicht van slechts 2,57 kilo is het tuingereedschap zeer gebruiksvriendelijk. Innovatieve features zoals een vermogensmeter, accuniveau-indicator en de Power Li~NK Pro accuserie maken dit een uitstekende optie voor de gebruiker die regelmatig een bladblazer gebruikt. Ook beschikt deze tuinmachine over een borstelloze motor, wat inhoudt dat er meer koppel en efficiëntie is, omdat ze geen slijtdelen bevatten.

Li 58 GBP

De McCulloch Li 58 GBP is ideaal voor wat zwaardere werken. Dit is een uitstekende bladblazer op batterij met een capaciteit van 58V, werkend met een 2,6 of 5,2Ah accu van de nieuwste accuserie Power Li~NK Pro. Deze bladlazer bereikt snelheden tot wel 241 km/1 en de innovatieve batterij kan volledig worden opgeladen in slechts 90 minuten. Dit model is relatief licht van gewicht voor de capaciteit die hij heeft, hij weegt namelijk slechts 6,1 kg. Tevens beschikt deze tuinruimer over een borstelloze motor en een accuniveau-indicator. Om het af te maken heeft de blad blazer een variabel toerental, waardoor je nauwkeurige controle over de luchtstroom hebt.