McCulloch B26 PS Toolkit

McCulloch B26 PS Toolkit bosmaaier

  • Aandrijving: Benzine
  • Te trimmen: Hoog gras, Wildgroei zoals struiken
  • Maaibreedte draad: 26 – 30 cm

De MuCulloch B26 is een sterke bosmaaier die makkelijk op te bergen is vanwege de deelbare buis en bevestiging van diverse opzetstukken. De tuinmachine is ideaal voor het werken in je eigen tuin met een 20 cm (grasmes) en een werkbreedte van 43 cm (draad). Het onderhoud is heel makkelijk door de gereedschapsloze luchtfilterafdekking. Dankzij de Soft Start, automatische start/stopschakelaar en brandstofpomp is de bediening bijzonder eenvoudig. De Tap ’n Go™ vergemakkelijkt daarnaast het gebruik van de machine en de dubbele draadaanvoer.

VoordelenMcCulloch B26 PS bosmaaier

  • De stopschakelaar stelt zichzelf na het uitschakelen automatisch in op START.
  • Vermindert de trekweerstand met 40% ten opzichte van conventionele producten
  • Robuuste en duurzame 2-taktmotor met 2-takt motor
  • Verbeterd startgedrag door manuele brandstoftoevoer
  • Schroefdraadverstelling door kort op de grond te tikken
  • Geschikt voor hoog en compact gras
  • Licht, handig apparaat

Montage

De schouderband van de McCulloch B26 benzine bosmaaier is makkelijk te bevestigen. Toch is een harnas aan te bevelen. Daarnaast veroorzaakt de McCulloch B26 PS geen problemen bij de montage. De meegeleverde handleiding zorgt namelijk voor een zo soepel mogelijke montage en helpt ook met nuttig advies. Het pakket omvat een trimmerkop met Tap’n’Go technologie, een speciaal grasmes en een dubbele draagriem. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om je eerste pogingen te doen met je nieuwe bos maaier te gebruiken in je tuin.

De werking van de McCulloch B 26 PS

De werking is in overeenstemming met de prijs. Er zijn hier zeker bosmaaiers van hogere kwaliteit – maar de McCulloch B 26 PS is goed gemaakt voor gebruik in huis en op de binnenplaats. De 26 PS benzinebosmaaier wordt geleverd met een schouderband voor een goede service. Ook na langer gebruik hebben we geen drukvlekken of snijwonden gezien. Desalniettemin adviseren wij een professioneel harnas voor frequenter gebruik. Deze bosmaaier van McCulloch ligt goed in de hand en kan nauwkeurig in de tuin worden geleid. Met een gewicht van 5,4 kg is het apparaat in lijn met vergelijkbare bosmaaiers en aanvaardbaar voor een dergelijke machine. Vermeldenswaardig is ook de Tap’n’Go trimmerkop, waarmee je de versleten draad gemakkelijk uit de spoel kunt trekken door er simpelweg op te drukken. Dit garandeert een wrijvingsvrije werking. Het verwisselen van de trimmerkop zelf vraagt in het begin wat geduld, maar na een korte tijd kan het ook snel met de hand gebeuren.

Prestaties

De McCulloch bosmaaier op benzine heeft een vermogen van 750 watt bij 8500 rpm. Ook hier kan worden gesteld dat deze stroomvoorziening volledig in orde is voor goed en veilig werken in de tuin rondom huis. Grassen en kleine struiken worden betrouwbaar versnipperd en getrimd.

Conclusie McCulloch bosmaaier B 26 PS

De McCulloch B 26 PS biedt solide prestaties voor de hobbytuinier en grondeigenaar. Het is de allrounder voor beginners en semi-professionals. Zonder noemenswaardige hoogtepunten, maar ook zonder vervelende zwakheden. Als je op zoek bent naar een goed gemaakte bosmaaier voor incidenteel gebruik, kunnen we de McCulloch benzine bosmaaier B 26 PS zeker aanbevelen.