Makita DUR368LZ accu bosmaaier

Makita DUR368LZ accu bosmaaier

Verschillende fabrikanten brengen steeds weer nieuwe apparaten op de markt die jou van veel spierpijn kunnen ontzien. De werkzaamheden in en rondom het huis kunnen immers al snel zwaar worden en je merkt het dagen later nog steeds aan jouw lichaam. Een van de fabrikanten die jou helpt bij het onderhouden van de tuin is Makita. Met hoogwaardige kwaliteit materialen kun je ervoor zorgen dat de tuin altijd naar wens is. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Makita DUR368LZ accu bosmaaier. Waar waarom zou je een bosmaaier kopen? De reden is eenvoudig. Dit apparaat heeft jou meer te bieden dan je in eerste instantie dacht.

Makita DUR368LZ accu bosmaaier

De Makita DUR368LZ accu bosmaaier heeft een koolborstelloze motor, waardoor onderhoud verleden tijd is. De kracht die uit de motor komt, zorgt er echter wel voor dat je altijd goede resultaten gaat behalen. Het dubbele accusysteem zorgt er daarbij voor dat je ook niet halverwege zonder energie komt te zitten. Voeg hier de verschillende draadkoppen aan toe en je kunt iedere taak uitvoeren. Deze tuinmachine van is voor iedereen een geschikte keuze, zolang je er het geld maar voor hebt.

In de doos

  • Makita DUR368LZ accu bosmaaier
  • Handleiding
  • Accessoires

Bediening en onderhoud van de Makita DUR368LZ accubosmaaier

Makita DUR368LZ accu bosmaaierVoordat er gekeken wordt naar de voordelen van de Makita DUR368LZ accubosmaaier is het goed om te weten hoe je deze moet bedienen. Er worden verschillende snijgereedschappen meegeleverd, waardoor je tussen de klussen kunt wisselen. Hiervoor moet je wel de accu’s aansluiten op de kantenmaaier. Dit is met slechts een enkele handeling gedaan, waardoor je er weinig omkijken naar hebt. Je hoeft dus weinig verstand te hebben om met deze bosmaaier aan de slag te kunnen gaan.

Tevens is er weinig onderhoud nodig om een lange levensduur te hebben. De Makita DUR368LZ accu bosmaaier kent twee accu’s, die beide opgeladen moeten worden. Doordat het twee accu’s zijn, schakelen ze automatisch op elkaar open. Je bent hierdoor niet steeds in de weer met de oplader. Ook kun je de snijgereedschappen schoonmaken na gebruik. Zo blijft er geen tuinafval achter en kan dit ook geen problemen opleveren in de toekomst.

Voor- en nadelen van de Makita DUR368LZ bosmaaier

De Makita DUR368LZ bosmaaier kent enkele voordelen ten opzichte van andere bosmaaiers. Je hebt namelijk twee accu’s beschikbaar, welke afzonderlijk van elkaar werken. Hierdoor heb je ook minder energieverbruik. Je ziet met het waarschuwingssysteem precies welke accu op dreigt op te raken. Je kunt veel verschillende standen inschakelen, wat jou uiteindelijk helpt om de werkzaamheden goed uit te voeren. Een groot nadeel is wel dat de accu’s en de bijbehorende oplader niet meegeleverd worden. Het gaat jou na de aanschaf dus nog veel meer geld kosten dan je in eerste instantie gedacht had.

Conclusie Makita bosmaaier

De Makita accu grastrimmer is een dure aankoop. Als je dacht dat je er al was met 300 euro, dan heb je het mis. De accu’s aanschaffen levert namelijk nog een fors bedrag op. Dit model is daarom niet voor iedereen weggelegd. Als je dit geld wel uit kunt geven, dan ben je van alle gemakken voorzien en heb je altijd een geschikt apparaat om tuin er altijd naar wens uit te laten zien. De eenvoud die je ervoor terug krijgt, is niet te evenaren. Als je geen groot budget hebt, is het toch aan te raden om naar andere bosmaaiers te gaan kijken.