Makita DLM460PT2 accu grasmaaier

Makita accu grasmaaier

Makita DLM460PT2 accu grasmaaier

Grasmaaien kan veel tijd in beslag nemen. Het is daarom van belang dat je een goede accugrasmaaier aan gaat schaffen die ervoor kan zorgen dat je niet veel kracht nodig hebt om de grasmaaier vooruit te hoeven duwen. Ook moet je ervoor zorgen dat je aan de hand van de specificaties het juiste model te pakken hebt. Een van de modellen waar je naar kunt gaan kijken is de Makita DLM460PT2 accu grasmaaier. Deze tuinmachine heeft jou veel te bieden, waardoor je altijd goed uit bent. En je hoeft er niet eens veel voor te betalen. Ontdek daarom snel wat de mogelijkheden zijn van dit model en welke voordelen je eraan kunt behalen.

Makita DLM460PT2 overzicht

De Makita DLM460PT2 accu grasmaaier is een tuinmachine waarmee je tot wel 650 vierkante meter kunt gaan maaien. Hiervoor heb je twee accu’s tot jouw beschikking, welke ervoor zorgen dat er geen verlengsnoer meer nodig is om het gras op de juiste hoogte te kunnen krijgen. Uiteindelijk ga je daarom ook geen kabels kapot rijden. Met een maaibreedte van 46 centimeter is iedere klus zo geklaard, waarbij je alleen nog maar de maaihoogte in hoeft te stellen. Tevens ben je verzekerd van een natuurlijke bemesting, doordat het gras versnipperd terug op het gazon terecht komt. Je bent na het maaien dus direct klaar met de werkzaamheden en kunt weer gaan genieten.

In de doosMakita DLM460PT2 accu grasmaaier

  • Makita DLM460PT2
  • Handleiding
  • 18 Volt Li-Ion accu 2x
  • Acculaders
  • Opvangzak 60 liter
  • Mulchplug
  • Dopsleutel

Bediening en onderhoud van de Makita DLM460PT2

De Makita DLM460PT2 accu grasmaaier hoeft vrijwel niet bediend te worden. Je kunt de maaihoogte centraal regelen, waardoor je deze aan kunt gaan passen aan het seizoen. Tevens moet je de accu’s volledig opladen, zodat je meer dan een uur lang door kunt gaan maaien. Wanneer je klaar bent, hoef je alleen nog maar de duwboom terug in te klappen, waardoor je een compact apparaat overhoudt die eenvoudig op te bergen is. Qua onderhoud is er ook vrijwel niets nodig. Je kunt de accugrasmaaier eens in de zoveel tijd schoonmaken. Het enige grasmaaier onderhoud dat er echt overblijft, is het opladen van beide accu’s. Wanneer je dit niet vergeet, kun je op ieder moment van de dag aan de slag met de maaiwerkzaamheden.

Voor- en nadelen van de Makita DLM460PT2

Als je gaat kijken naar de voordelen die je aan de Makita DLM460PT2 accu grasmaaier kunt behalen, dan ben je overtuigd. Je hebt namelijk meerdere accu’s tot jouw beschikking, waardoor je nog langer door kunt gaan met de werkzaamheden. Tevens passen deze accu’s op andere apparaten van de fabrikant, waardoor je kunt blijven mixen. Dankzij de mulching functie geniet je ook direct van een natuurlijke bemesting van het gazon, waarna het alleen nog een kwestie is van de maaihoogte instellen. Echte nadelen zijn er eigenlijk niet te vinden aan deze accugrasmaaier. Hij is zo eenvoudig dat je het voor lief neemt dat je zelf nog moet duwen.

Conclusie Makita accu grasmaaier

Met deze Makita accugrasmaaier heb je voor een laag bedrag een goede accu grasmaaier in handen. Deze grasmaaier voorziet jou van goed gemaaid gras in combinatie met een natuurlijke bemesting. Hierdoor is het te allen tijde gezond, zonder dat je hier nog uren mee bezig gaat zijn. Uiteindelijk ga je geen spijt krijgen van jouw aankoop. Je hebt alles in handen om direct aan de slag te kunnen gaan en ervoor te zorgen dat jouw tuin weer zomerklaar is.