Makita DLM431PT2 accu grasmaaier

Makita accu grasmaaier

Makita DLM431PT2 accu grasmaaier

Het gras moet eens in de zoveel tijd gemaaid worden. Hiervoor zijn veel verschillende grasmaaiers beschikbaar. Een accugrasmaaier zorgt er in ieder geval altijd voor dat je niet in de knoop komt te zitten met een stroomkabel, waardoor je gewoon verder kunt werken. Doordat er zoveel verschillende modellen te vinden zijn, moet je goed weten wat ieder model te bieden heeft. De Makita DLM431PT2 accu grasmaaier is een van de modellen waar je naar kunt gaan kijken. Deze handgazonmaaier helpt jou bij iedere klus, waardoor het gazon er weer goed uit gaan zien en je jouw tuin klaar kunt maken voor ieder seizoen.

Makita DLM431PT2 overzicht

De Makita DLM431PT2 accu grasmaaier is een tuinmachine met een dubbel accusysteem. Hierdoor ben je verzekerd van een langere batterijduur, waardoor de grotere oppervlakten gemaaid kunnen worden. Een tuin van bijna 600 vierkante meter kan met slechts een accubeurt weer op de juiste lengte zijn, waarbij de maaihoogte ook nog helemaal in te stellen is. Zo voorkom je dat het gras beschadigd in een bepaald seizoen. Wanneer je klaar bent met de werkzaamheden hang je de accu weer aan de lader en vouw je de accugrasmaaier zelf op. Hierdoor heb je altijd een compact apparaat dat overal opgeborgen kan gaan worden.

In de doosMakita DLM431PT2 accu grasmaaier

  • Makita DLM431PT2
  • Handleiding
  • Opvangzak 50 liter
  • 18 Volt Li-Ion accu 2x
  • Acculader

Bediening en onderhoud van de Makita DLM431PT2

De Makita DLM431PT2 accumaaier begint met een opgeladen accu. Beide accu’s moeten daarom opgeladen worden voordat je ermee aan de slag kunt gaan. Wanneer dit gebeurd is, kun je de maaihoogte in gaan stellen. Hiervoor zijn 9 verschillende hoogtes beschikbaar. Het gemaaide gras vang je tijdens het maaien op in een opvangzak, waardoor je deze moet legen aan het einde van de werkzaamheden. Het enige wat jij dus nog hoeft te doen is de accugrasmaaier schoonmaken en de accu’s weer opnieuw opladen, zodat je de volgende keer direct weer aan de slag kunt gaan. Het is daarom geen hogere wiskunde om aan de slag te gaan met deze tuinhulp.

Voor- en nadelen van de Makita DLM431PT2

De Makita accu grasmaaier heeft als grootste voordeel dat deze beschikt over twee accu’s. Hierdoor kun je langer door met grasmaaien dan met andere grasmaaiers. Tevens kun je deze accu’s ook op andere apparaten van de fabrikant gebruiken, waardoor je altijd een veelzijdig apparaat in handen hebt. Doordat je alles zelf in kunt gaan stellen en het gras wordt opgevangen in de opvangzak ben je verzekerd van het beste eindresultaat. Een nadeel is dat er geen mulching functie op de accu grasmaaier te vinden is. Hierdoor heb je geen natuurlijke bemesting van jouw gazon. Wanneer je jouw gras extra voeding wilt geven, moet je dus alsnog zelf aan de slag gaan met de bemesting.

Conclusie Makita accu grasmaaier

De Makita DLM431PT2 is een van de beste accugrasmaaiers van dit moment waar je alle kanten mee op kunt. De twee accu’s werken moeiteloos samen om langer met de werkzaamheden bezig te kunnen zijn en je bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Het maakt daarom niet uit hoe groot jouw gazon is, de accugrasmaaier helpt jou aan de juiste maaihoogte. De instellingen plaatsen doe je eenvoudig, waarna je aan de slag kunt gaan. Tevens is het model goed op te bergen. De compactheid zorgt er namelijk voor dat je weinig ruimte kwijt gaat zijn en je de accumaaier direct weer kunt gaan pakken voor de volgende klus.