Kränzle K 1050 TS hogedrukreiniger

Kränzle hogedrukreiniger

Kränzle K 1050 TS hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is de ideale oplossing wanneer je jouw terras weer helemaal schoon moet hebben. Je kunt hiermee namelijk al het hardnekkige vuil verwijderen van onder andere de tuinmeubelen en het terras zelf. De Kränzle K 1050 TS hogedrukreiniger is een voorbeeld van zo’n hogedrukreiniger. Doordat je er veel kanten mee op kunt, ben je altijd verzekerd van een goed eindresultaat. Je moet dan wel goed weten welke opzetstukken je voor welke klus moet gaan gebruiken en op welke manier je de hogedrukreiniger instelt voor jouw schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer je gaat kijken naar de voordelen die je ermee kunt behalen, weet je in ieder geval zeker dat jouw keuze hierop kan gaan vallen.

Kränzle K 1050 TS overzicht

De Kränzle K 1050 TS is net als de Kränzle K 1050 TST een hogedrukspuit met een lange levensduur. Er is namelijk gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen, waardoor er met weinig onderhoud toch jarenlang een goed eindresultaat behaald kan worden. Het maakt daarbij niet uit wat je er schoon mee gaat maken. Je kunt namelijk meerdere oppervlakten schoonmaken door het juiste opzetstuk te gebruiken. Hiervoor worden een aantal accessoires meegeleverd. Alleen een tuinslang mist. Je moet daarom wel gaan kijken welke tuinslang er nodig is voor jouw hogedrukreiniger, zodat je deze mee kunt bestellen als je hem nog niet in huis hebt liggen. Daarna ben je verzekerd van het beste eindresultaat.

In de doosKränzle K 1050 TS hogedrukspuit

  • Kränzle K 1050 TS
  • Handleiding
  • Hogedrukslang
  • Spuitlans
  • Hogedrukpistool
  • Vuilfrees

Bediening en onderhoud van de Kränzle K 1050 TS

De Kränzle hogedrukspuit vrijwel direct klaar voor gebruik. Je moet hem op de grond laten liggen, waarna je de accessoires bevestigt. Hierdoor heb je tevens weinig onderhoud aan de tuinmachine. Er is namelijk geen opspattend vuil dat in de spuitlans terecht gaat komen. Dit scheelt jou aan het einde van de werkzaamheden veel tijd. Wanneer je klaar bent met de schoonmaak berg je alle accessoires weer op en leg je de hogedrukreiniger op een veilige plek. Het apparaat is dan weer klaar voor gebruik wanneer je jouw terras of tuinmeubelen weer schoon wilt gaan maken.

Voor- en nadelen van de Kränzle K 1050 TS

De Kränzle K 1050 TS is een goedkope hogedrukreiniger die jou veel te bieden heeft. Doordat je deze liggend gebruikt, heb je ook geen kans dat deze omvalt en beschadigingen oploopt. Daarbij kun je zelfs met warm water aan de slag gaan. De hogedrukreiniger kan namelijk water tot 60 graden Celcius aan, wat voor sommige schoonmaakklussen extra resultaten op kan gaan leveren. Doordat er verschillende accessoires meegeleverd worden, kun je vrijwel direct aan de slag. Echter moet je er wel rekening mee houden dat je de accessoires voor het terras nog aan moet schaffen. Ook een rioolslang levert jou nog extra kosten op. Je moet daarom wel gaan kijken of dit binnen jouw budget gaat passen.

Conclusie Kränzle hogedrukreiniger

Wanneer je voor een relatief laag bedrag een hogedrukreiniger aan wilt schaffen, dan is deze Kränzle hogedrukreiniger een goede oplossing. Ondanks de lagere prijsklasse ben je namelijk wel van alle gemakken voorzien. Je kunt zowel met koud als met warm water de werkzaamheden uitvoeren, je hebt minder kans op beschadigingen door het liggende gebruik en krijgt er voldoende accessoires mee om de gemiddelde klussen uit te gaan voeren. Uiteindelijk is het dus alleen nog maar genieten van een blinkend terras zonder aanslag op de tegels.