Kibani kettingzaag 1800 W

Kibani kettingzaag 1800 W

Kibani kan jou helpen om jouw huis en alles daaromheen weer naar wens te brengen. De fabrikant maakt namelijk verschillende hoogwaardige kwaliteit apparaten, waarmee jij naar hartenlust kunt werken. Op het gebied van kettingzagen zijn er ook veel verschillende mogelijkheden, waarbij er verschillende specificaties komen kijken. Zo heeft iedere kettingzaag wel iets anders te bieden, waardoor een goede vergelijking maken van belang is. Een van de modellen die je mee kunt nemen in de vergelijking is de Kibani kettingzaag 1800 W.

Kibani kettingzaag 1800 W

Kibani kettingzaag 1800 WOf je nu het brandhout in kleinere stukken wilt maken of een boom om wilt zagen, deze tuinmachine kan jou helpen. De zaagmachine kan namelijk hout tot een dikte van 37,5 centimeter aan, waardoor je veel verschillende werkzaamheden uit kunt gaan voeren. Hiervoor is een zwaardlengte van 40 centimeter beschikbaar en heb je een behuizing die tegen een stootje kan. Je hoeft dus niet continu op te letten tijdens het werk. Daarbij ben je direct verzekerd van voldoende veiligheid. De verschillende functies kunnen grote problemen voorkomen en jij geniet alleen nog maar van het eindresultaat.

In de doos

  • Kibani kettingzaag 1800 W
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Kibani kettingzaag

Als je gaat kijken naar de bediening, dan is de elekctrische kettingzaag van Kibani geschikt voor iedereen. Je moet namelijk een verlengkabel aansluiten voor de stroom, waarna je de aan-knop kunt gebruiken om de kettingzaag te activeren. De compactheid en het lichte gewicht zorgen er daarbij voor dat je de juiste bewegingen uit kunt gaan voeren en de werkzaamheden een fluitje van een cent gaan worden. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de kettingzaag weer opbergen door deze van de stroom te halen.

Vergeet daarbij ook niet om het nodige onderhoud uit te voeren. De ketting moet gesmeerd worden, waarvoor olie toegevoegd moet worden. Je moet goed bekijken wanneer dit nodig is, zodat je slijtage kunt gaan vermijden. Tevens is het goed om het blad schoon te maken. Ook tuinafval kan namelijk leiden tot slijtage en dit moet je gaan voorkomen om een nieuwe aankoop tegen te gaan.

Voor- en nadelen van de Kibani motorzaag

De Kibani kettingzaag 1800 W kenmerkt zich door de veiligheidsfuncties die er geboden worden om de werkzaamheden uit te voeren. Zo heb je bijvoorbeeld een automatische kettingrem, waardoor de kettingzaag automatisch stil komt te staan als er terugslag plaatsvindt. Daarnaast heb je weinig onderhoud nodig om een langere levensduur te garanderen bij het apparaat. Je bent weinig tijd kwijt aan de kettingzaag en gaat vrijwel direct aan de slag. Ondanks dat elektriciteit als een groot voordeel kan dienen vanwege het gebruiksgemak is het ook een nadeel. Voor de grote oppervlakten is het namelijk niet praktisch.

Conclusie Kibani kettingzaag

Deze Kibani elektrische kettingzaag kan een goede oplossing zijn wanneer je veel verschillende klussen in en rondom het huis geklaard wilt hebben. Voor enkele tientjes heb je het tuingereedschap al in huis, waardoor je alleen nog maar hoeft te zorgen dat je alles bij de hand hebt om aan de slag te kunnen. De verschillende veiligheidsfuncties zorgen ervoor dat er niet zo snel gevaarlijke situaties plaats kunnen vinden, waardoor deze goedkope kettingzaag ook geschikt is voor de beginners. Vergeet de motorzaag daarom niet mee te nemen in jouw zoektocht.