Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer

Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer

Als je op zoek bent naar handige hulpmiddelen voor een gemiddelde tuin, kom je er al snel achter dat er veel opties zijn. De verschillende tuingereedschappen kunnen allemaal op een andere manier een steentje bijdragen. Zo ook een bladblazer. Maar ook hier houdt jouw zoektocht nog niet op. De verschillende modellen zijn eindeloos en kennen ook allemaal eigen specificaties. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer. Deze bladblazer kent enkele voordelen, waar je van op de hoogte moet zijn.

Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer bladblazer

Deze Kibani bladblazer is geen bekende. Toch heeft deze goedkope bladruimer jou veel te bieden. Met een blaassnelheid van 270 kilometer per uur worden de bladeren naar elkaar geblazen. Tevens kan de bladblazer de bladeren opzuigen, waarna het in een opvangzak van 35 liter terecht komt. Hierbij worden de bladeren voor jou versnipperd, waardoor er meer ruimte overblijft. Je hoeft de zak dus niet zo vaak te legen tijdens jouw werkzaamheden. Doordat deze op stroom werkt, kom je tijdens het blazen ook niet voor verrassingen te staan.

In de doos

  • Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer
  • Opvangzak
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Kibani 3-in-1 bladblazer

Kibani 3-in-1 elektrische bladblazerVoordat je met de elektrische bladblazer van Kibani aan de slag gaat, moet je het verlengsnoer aan de bladblazer koppelen. Zo zorg je ervoor dat de blazer van stroom wordt voorzien en je aan de slag kunt. Tevens kun je dan nog bepalen of je de blaas- of zuigfunctie aanzet. Wanneer je de bladeren naar een kant van de tuin wilt hebben om te dienen als compost, dan is de blaasfunctie geschikt. Wanneer je geen rotzooi in de ruimte wilt hebben, kun je beter voor de blaasfunctie gaan.

Ook het onderhoud van de Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer is voor iedereen uit te voeren. In eerste instantie hoef je je alleen maar druk te maken om de opvangzak. Het is namelijk belangrijk dat je deze na de werkzaamheden leegmaakt, zodat je kunt voorkomen dat het tuinafval gaat rotten. Tevens moet je de kabels op de juiste manier oprollen. Zo ben je verzekerd van een langere levensduur. Vergeet ook niet om eens in de zoveel tijd de tuinruimer goed schoon te maken, zodat je het apparaat langer kunt gebruiken.

Voor- en nadelen van de Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer

De Kibani 3-in-1 elektrische bladblazer is een tuinmachine die voor een lage prijs in huis gehaald kan worden. Ondanks de lage prijs ben je wel verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en de beste eindresultaten. De hoge blaassnelheid zorgt er namelijk voor dat je niets te kort gaat komen. Je hebt tevens voldoende opties om de tuin naar wens te krijgen, zolang je er maar rekening mee houdt dat de opvangzak slechts 35 liter is. Voor de gemiddelde tuinen is deze wel goed te gebruiken. Ook moet je rekening houden met het verlengsnoer. Je kunt dus niet overal heen lopen.

Conclusie Kibani bladblazer

Voor een klein budget is deze Kibani bladblazer een goede keuze. Je hoeft weinig uit te geven om jouw tuin te ontdoen van tuinafval, maar hebt wel voldoende kracht tot jouw beschikking. De opvangzak is wel vrij klein. Hier moet wel rekening mee houden worden als je jouw keuze gaat maken. Zorg daarom voor een goede vergelijking van de verschillende modellen.