Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard hogedrukreiniger

Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard hogedrukreiniger

Het mooie weer komt er weer aan. Tijd om het terras en de rest van de tuin weer in een goede staat te krijgen. Het hardnekkige vuil is echter niet heel eenvoudig van de tegels af te krijgen. Door middel van een hogedrukreiniger kun je er toch voor zorgen dat alles op de juiste manier schoongemaakt wordt en je hier minder kracht voor nodig hebt. Je kunt daarom gaan kijken naar de Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard hogedrukreiniger. Deze hogedrukspuit heeft veel voor jou in petto, waardoor je altijd goed uit bent met slechts een aankoop.

Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard overzicht

Karcher K7 Full Control Plus Splash Guard hogedrukreiniger

De Kärcher hogedrukspuit is een tuinmachine met een 10 meter lange hogedrukslang, waardoor je voldoende reikwijdte hebt om de werkzaamheden uit te voeren. Je hoeft de hogedrukreiniger hierdoor niet steeds opnieuw aan te sluiten. Zelfs voor de grotere voertuigen en oppervlakten kun je deze hogedrukreiniger met gemak gebruiken. Daarbij heb je veel verschillende opties en kunnen er andere accessoires aangeschaft worden voor een nog beter eindresultaat. Met deze hogedrukreiniger bepaal je daarom altijd zelf hoe je jouw werkzaamheden uit gaat voeren en hoeveel kracht je zelf nog moet gaan zetten.

In de doos

  • Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard
  • Handleiding
  • Hogedrukslang
  • Vuilfrees
  • Waterfilter

Bediening en onderhoud van de Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard

Deze Kärcher hogedrukreiniger kun je bedienen door middel van het bedieningspaneel op de spuitlans. Met dit bedieningspaneel bepaal je onder andere de waterdruk. Voor het meest hardnekkige vuil kun je de hoogste druk instellen, terwijl je voor bijvoorbeeld jouw auto weer een andere waterdruk gebruikt. Daarna is het een kwestie van het pistool indrukken, zodat het water kan gaan stromen. Voor het onderhoud is het belangrijk dat je de spuitlans schoonhoudt. Hier kan namelijk soms vuil in terugspringen, waardoor deze verstopt kan gaan raken. Als je dit eens in de zoveel tijd doet, is jouw hogedrukreiniger altijd klaar voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard

De Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard hogedrukspuit heeft als grootste voordeel dat er een vuilfrees wordt meegeleverd. Hierdoor heb je een extra krachtige waterstraal tot jouw beschikking, wat kan helpen bij een grondige reiniging van de schutting of het terras. De waterfilter vangt hierbij direct al het vuil op, zodat je jouw spullen altijd goed schoon kunt hebben. Doordat de hogedrukreiniger een groot vermogen heeft, kun je er zelfs de zwaarste klussen mee uitvoeren. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de waterdruk te veranderen middels het bedieningspaneel. Je moet alleen nog extra accessoires bij bestellen om de meeste schoonmaakklussen uit te voeren. Dus houd daar rekening mee met jouw budget.

Conclusie Kärcher hogedrukreiniger

De Kärcher K7 Full Control Plus Splash Guard is een goede hogedrukreiniger voor de meest intensieve klussen. De verschillende accessoires die je mee kunt bestellen maken het jou nog extra eenvoudig om de reiniging op de juiste manier uit te voeren. Een nadeel is wel dat je veel accessoires los moet bestellen, waardoor het bedrag flink op kan gaan lopen. Als je hier rekening mee houdt, zorg je ervoor dat je te allen tijde aan de slag kunt gaan en de werkzaamheden vele malen minder zwaar gaan worden.