Goedkope kettingzaag Top 5

Goedkope kettingzagen

Goedkope kettingzaag Top 5

Het lijkt erop dat je op zoek bent naar een nieuwe kettingzaag. We moeten je echter van tevoren waarschuwen dat het onverstandig is om een impulsaankoop te doen. Je moet goed op de hoogte zijn van je behoeften en eisen. Waarom wil je een kettingzaag kopen? Voor welke projecten gaat je de kettingzaag gebruiken? Zijn er specifieke kenmerken die je van pas kunnen komen bij de aanschaf van een kettingzaag zoals de Strauss Maxxtools 52cc? De meeste mensen hebben kettingzagen nodig voor het ruimen van dood hout, het kappen van vallende takken, het oogsten en zagen van brandhout. Wat wil jij doen met je kettingzaag? Bekijk hier onze top 5 van goedkoopste kettingzagen.

1. Powerplus POWEG1010

 • Goedkope kettingzaag - Powerplus POWEG1010 elektrische kettingzaagAandrijving: Elektrisch
 • Zwaardlengte: 26 – 39 cm
 • Vermogen: 1501 – 2000 watt

Dit is een stevige 2000 W elektrische kettingzaag van Powerplus met Oregon-zaagketting en zaagblad, bumper met spijkers, kettingrem en kettingsmeersysteem met tandwielaandrijving. Elektrische kettingzagen zijn onderhoudsarm. Ideaal voor algemene toepassingen zoals het ruimen, snoeien, en zagen van brandhout.

Powerplus elektrische kettingzaag met Oregon-ketting

De POWEG1010 is voorzien van een Oregon ketting en zaag, deze 14″ kettingzaag
wordt aangedreven door een krachtige 2000 Watt motor. De zaag, die een automatische veiligheidskettingrem en een automatisch kettingsmeersysteem heeft, heeft een lage terugslagremming. De kettingzaag heeft een gemonteerde ‘Varkensstaart’ veiligheidskabel en wordt compleet met kettingkast geleverd. De elektrische kettingzagen zijn onderhoudsarm. Ideaal voor algemene toepassingen zoals het kappen van brandhout en snoeien van bomen. Het apparaat heeft ook een automatische kettingolieregelaar en is met een gewicht van 5,6kg zeer goed te gebruiken.

2. Powerplus POWEG1011 Kettingzaag

 • Powerplus POWEG1011 elektrische kettingzaagAandrijving: Elektrisch
 • Zwaardlengte: 40 cm of meer
 • Vermogen: Meer dan 2000 watt

Deze elektrische kettingzaag heeft een hoog vermogen van 2200 Watt. Verwacht dus echte prestaties met dit tuingereedschap, vooral omdat zowel het zaagblad als de ketting van het merk Oregon zijn. De ketting bereikt een snelheid van 13,5 m/s, waardoor je grote takken en hout met kracht en snelheid kunt zagen, en deze kettingzaag met een 40 cm lange ketting maakt het mogelijk om eenvoudig te werken, vooral omdat de smering van de automatische ketting hem flexibel in gebruik maakt. Ook de veerkracht van deze kettingzaag is tot een minimum beperkt, voor een comfortabel gebruik. De handbeschermhoes beschermt je handen tegen takken en houtspatten. Tot slot stopt de automatische rem de ketting in geval van onvoorzien gevaar en garandeert zo een optimale veiligheid.

Goedkope kettingzaag van Powerplus

Wie zegt dat je een fortuin moet uitgeven om een kettingzaag te kopen die zijn geld waard is als kettingzaag? De Powerplus POWEG1011 is het bewijs dat je niet veel hoeft uit tee geven om een kwalitatieve kettingzaag in handen te krijgen. Dit specifieke product heeft een krachtige motor en is voorzien van een 16¨-staaf en ketting met tandwieltip voor de ultieme zaagprestaties. Daarnaast heeft het ook een ergonomisch ontwerp dat je helpt de machine gemakkelijk en comfortabel te gebruiken.

QuickStart

Het helpt ook dat de fabrikanten van dit product de QuickStart-technologie in dit product hebben geïntegreerd, zodat gebruikers deze machine in een oogwenk kunnen starten. Wij vinden het ook prettig dat de koper naast de kettingzaag een zware draagtas krijgt. Men hoeft zijn kettingzaag niet langer in de open lucht te houden en stof te laten verzamelen. We kunnen niet gelukkiger zijn als dit product bovenaan onze lijstje komt te staan. Het is gewoon een van de beste kettingenzagen onder de 200 euro die er zijn.

3. Stiga SE 1814 Q kettingzaag

 • Stiga SE 1814 Q elektrische kettingzaagAandrijving: Elektrisch
 • Zwaardlengte: 35 cm
 • Vermogen: 1800 watt

De Stiga SE 1814 Q elektrische kettingzaag heeft een krachtige borstelmotor van 1.800 W, een automatische oliepomp voor het smeren van de ketting en het spannen van de ketting zonder gereedschap. De zwaardlengte van de Stiga SE 1814 Q kettingzaag is 35 cm. Deze lichte en handige Stiga kettingzaag is ideaal voor thuisgebruik en ideaal voor het zagen van hout.

Het bereik wordt alleen bepaald door het dichtstbijzijnde beschikbare stopcontact. Stiga elektrische kettingzagen zijn ergonomisch, milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Je krijgt uitstekende prestaties met een laag gewicht en minimale impact op de gebruiker en het milieu. De SE 1814 Q is licht, ergonomisch en gemakkelijk te hanteren. Hij wordt aangedreven door een geluidsarme en trilling arme 1800 W elektromotor. Het zorgt voor een perfecte snede zonder emissies. De kettingzaag heeft een 35 cm lang zwaard en kan gemakkelijk worden gespannen, zodat de ketting snel en eenvoudig zonder gereedschap kan worden onderhouden.

Voordelen Stiga SE 1814 Q

De kettingrem stopt de ketting zodra een voldoende sterke terugslag de kettingrem vrijgeeft. Dit beschermt de gebruiker tegen ongevallen veroorzaakt door de zogenaamde terugslag. Het gereedschap loze kettingspansysteem maakt een snelle en eenvoudige montage van het zaagblad en de ketting zonder gereedschap mogelijk. De automatische oliepomp zorgt voor een betrouwbare kettingsmering.

4. Makita UC3041A Kettingzaag

 • Aandrijving: Elektrisch
 • Zwaardlengte: 26 – 39 cm
 • Vermogen: 1800 watt

Handige Makita Kettingzaag UC3041A

De kettingzaag van Makita is uniek in zijn lichte gewicht. Het handige formaat is ook ideaal voor gebruik in je eigen huis of tijdens het tuinieren. Door het lage gewicht, de antisliphandgreep met geïntegreerde rubberen pad en de mogelijkheid om de zaagketting zonder gereedschap te wisselen en aan te spannen, is de inspanning minimaal en het comfort tijdens het werk zeer aangenaam.

Verbeterde oliepomp

Makita UC3041A elektrische kettingzaagEen van de bijzondere kenmerken van deze Makita UC3041A kettingzaag is zeker de verbeterde oliepomp. Hiermee heb je nu de mogelijkheid om het debiet individueel aan te passen om een gelijkmatige olietoevoer tijdens actief werk te garanderen. Bovendien is in het ontwerp van de nieuwe zaag een groot kijkvenster opgenomen, zodat het oliepeil op elk moment gemakkelijk kan worden gecontroleerd. Verdere hoogtepunten zijn de automatische kettingsmering en de nieuwe krachtige kartelstang. Deze is gemaakt van metaal en zorgt voor een zeer precieze snede om altijd een optimaal resultaat in je werk te bereiken. In de praktijk kan de elektrische kettingzaag dankzij het 30 cm lange zwaard en de kettingsnelheid van 14,5 m/s worden gebruikt voor het zagen van brandhout voor de koudere dagen van het jaar of voor het snoeien van kleinere bomen en het kappen van takken. Het pakket bestaat uit: zaagketting, zaagblad, transport-/kettingsbescherming en kabelhaken.

5. Black & Decker Alligator GK1000-QS

 • Black & Decker Alligator GK1000-QS elektrische snoeizaagAandrijving: Elektrisch
 • Zwaardlengte: 25 cm of minder
 • Vermogen: 550 watt

Wil je een lichte maar krachtige kettingzaag kopen? Kijk dan eens naar de Alligator GK1000 accutakkenschaar van Black en Decker. Deze tuinmachine snijdt moeiteloos takken tot een diameter van 100 mm. De accu kettingzaag is bijzonder veilig te hanteren, omdat de zaagketting volledig van buitenaf wordt afgeschermd door de gepatenteerde klembekken. Dit beschermt de gebruiker tegen de draaiende ketting. De Accu Alligator overtuigt door de snelle voortgang van de werkzaamheden bij het knippen van de takken en het verbrijzelen van de takken, met tegelijkertijd een geringe inspanning voor de gebruiker. Naast het lage gewicht van slechts 2,8 kg draagt ook het hoge bedieningscomfort van de Black & Decker Alligator GK1000-QS snoeizaag bij aan makkelijk werken zonder vermoeid te raken. De dubbele handgreep in het typische snoeischaarontwerp is ergonomisch ontworpen voor maximale controle en veiligheid.

De voordelen van de Black & Decker Alligator GK1000-QS

Revolutionair nieuw snijgereedschap met kettingzaag snijvermogen in een gemakkelijk te gebruiken en heeft een veel minder intimiderende vorm. Deze unieke zaag werkt net als een handtakkenschaar, maar met de kracht van een kettingzaag. Het heeft een krachtige motor, volledig gesloten zaagblad en ketting en is gemakkelijk te gebruiken rondom de tuin. Dit innovatieve snijgereedschap maakt licht werk van kleine takken tot 100 mm. De Black en Decker kettingzaag heeft handvatten met dubbele schakelaar in de vorm van een takkenschaar. De olie is gemakkelijk toe te voegen en het apparaat heeft een grote snijcapaciteit.

Black & Decker GK1000-QS

Conclusie Top 5 goedkope kettingzagen

De markt van kettingzagen wordt overspoeld met merken die valse beloften doen aan de klanten. Daarom moet je altijd extra voorzichtig zijn bij het selecteren van goedkope kettingzagen. Als je de beste kettingzaag wilt selecteren die goed voor jou werkt, moet je je behoeften en eisen goed weten. In principe heb je drie verschillende soorten kettingzagen om uit te kiezen. De drie verschillende soorten kettingzagen zijn de benzine kettingzaag, elektrische kettingzaag met snoer en accukettingzaag. De bovengenoemde ketting zagen hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Als je naar onze goedkope kettingzaag Top 5 kijkt,dan kun je concluderen dat er goede opties zijn voor elk budget. Daarnaast is het in de gaten houden van een kettingzaag aanbieding nooit verkeerd. Het is echter afhankelijk van je werkzaamheden en wensen welke soort je het beste kunt kiezen.